|
Yazar |
Mesaj |
scan312 Yeni Üye

|
Tarih: Çrş Eyl 24, 2014 4:28 am Mesaj konusu: |
|
|
düşeceği en fazla 2 net hocam.oda anatomiden kaynaklanır.tamam temel zordu ama her sene saçma sapan sorular oluyor ve onlarda kolay kolay yapılmıyor.zaten çalışanlar arasında bir yarış bu sınav.çalışmadan bu soruların yapılmasına imkan yok.o yüzden denemelerde az çok nerelerde olduğunuzu biliyorsunuzdur.sizin de benim gibi rakiplerinizin yapamamış olmasını dilemekten başka careniz yok her ne kadar çalışanın hakkını almasını istesekte sonuçta bireysel bir sıralama sınavı.ben istediğim dereceyi alayım zaten geriye kalan 250 kontenjan elbet dolacak bu arada sınav salonlarının kayıtları tek tek inceleniyor mu yoksa bir şüphe varsa mı bakılıyor?eğer inceleniyorsa teorim hala geçerli.daha fazla katılım olduğu için sınava daha geç bir sürede açıklayacaklar.şimdiki adını bilmiyorum ama ben öss diyeyim,2milyonun girdiği sınav salonlarını tek tek izlemiyorlardır diye düşünüyorum.ösym de bu kadar çalışan yoktur  |
|
Başa dön |
|
 |
|
parasempatikdentist Kıdemli Üye

|
Tarih: Çrş Eyl 24, 2014 4:36 am Mesaj konusu: |
|
|
scan312 yazmış: | düşeceği en fazla 2 net hocam.oda anatomiden kaynaklanır.tamam temel zordu ama her sene saçma sapan sorular oluyor ve onlarda kolay kolay yapılmıyor.zaten çalışanlar arasında bir yarış bu sınav.çalışmadan bu soruların yapılmasına imkan yok.o yüzden denemelerde az çok nerelerde olduğunuzu biliyorsunuzdur.sizin de benim gibi rakiplerinizin yapamamış olmasını dilemekten başka careniz yok her ne kadar çalışanın hakkını almasını istesekte sonuçta bireysel bir sıralama sınavı.ben istediğim dereceyi alayım zaten geriye kalan 250 kontenjan elbet dolacak bu arada sınav salonlarının kayıtları tek tek inceleniyor mu yoksa bir şüphe varsa mı bakılıyor?eğer inceleniyorsa teorim hala geçerli.daha fazla katılım olduğu için sınava daha geç bir sürede açıklayacaklar.şimdiki adını bilmiyorum ama ben öss diyeyim,2milyonun girdiği sınav salonlarını tek tek izlemiyorlardır diye düşünüyorum.ösym de bu kadar çalışan yoktur  |
hocam öle deme bu sefer cidden bayağı bölümden zor soru vardı daha fazla düşer netler inşallah da bir daha çalşmayız |
|
Başa dön |
|
 |
hayalet Yeni Üye

|
Tarih: Çrş Eyl 24, 2014 4:45 am Mesaj konusu: |
|
|
Bence netler yükselmiştir. |
|
Başa dön |
|
 |
scan312 Yeni Üye

|
Tarih: Çrş Eyl 24, 2014 4:47 am Mesaj konusu: |
|
|
ben sonuç ne olursa olsun bir daha çalışmayı planlamıyorum.yeter artık.insan hayattan kopuyor.bu genç yaşlarda bir daha gelmez.sonuçta mesleğimiz elimizde ve halen oturmuş bir sistem yok.pratisyen doktor olmak evet zor ülkede ama diş hekimi için aynı şey geçerli değil.emek verdik ve karşılığını almak istiyoruz.olursa bir aksi durum hayatın sonu değil tabiki.ama baksanıza adamlar süründürmek için herşeyi yapıyorlar.kitapçıklar,başvurular,sınav saati bile herşey aylar önce belli olmasına rağmen sınavı şu tarihte açıklayacaz diyemiyorlar.yüzlerce kez sayfayı yeniledik.bari ösym sitesine reklam alsında onun geliriyle daha çok personel çalıştırsın bizi süründürmesin  |
|
Başa dön |
|
 |
|
cgdm179 Yeni Üye

|
Tarih: Çrş Eyl 24, 2014 5:39 am Mesaj konusu: |
|
|
Sadece anatomi mi fizyonun bikac sorusu endodaki o sinir buyume faktoru oraldeki coxaki farmanin diuretigi biokimyanin glikoknaz die atladigimiz sorusu tedavinin kursunu(ki hala net deil).. Nerden baksan en az 7 soru boleyken netler yukselecek mi ya da 2 net mi dusecek? Sayet ole olursa yapana ask olsn der biz bu sinavi kazanamayiz pampa diip yolumuza bakariz. atan hepsini tutturamaz bnlarin hepsini bilincli dogru yapan cok cok azdir hatta yoktur bnce. Bu sinawda ort 3.5-4.5 net asagi dusmeli dusecek o yaa dussunnnn |
|
Başa dön |
|
 |
abcde Kıdemli Üye

|
Tarih: Çrş Eyl 24, 2014 5:42 am Mesaj konusu: |
|
|
cgdm179 yazmış: | Sadece anatomi mi fizyonun bikac sorusu endodaki o sinir buyume faktoru oraldeki coxaki farmanin diuretigi biokimyanin glikoknaz die atladigimiz sorusu tedavinin kursunu(ki hala net deil).. Nerden baksan en az 7 soru boleyken netler yukselecek mi ya da 2 net mi dusecek? Sayet ole olursa yapana ask olsn der biz bu sinavi kazanamayiz pampa diip yolumuza bakariz. atan hepsini tutturamaz bnlarin hepsini bilincli dogru yapan cok cok azdir hatta yoktur bnce. Bu sinawda ort 3.5-4.5 net asagi dusmeli dusecek o yaa dussunnnn |
Fruktoz 6P sorusu hatalı hocam kesin iptal ederler ! |
|
Başa dön |
|
 |
cgdm179 Yeni Üye

|
Tarih: Çrş Eyl 24, 2014 5:47 am Mesaj konusu: |
|
|
abcde yazmış: | cgdm179 yazmış: | Sadece anatomi mi fizyonun bikac sorusu endodaki o sinir buyume faktoru oraldeki coxaki farmanin diuretigi biokimyanin glikoknaz die atladigimiz sorusu tedavinin kursunu(ki hala net deil).. Nerden baksan en az 7 soru boleyken netler yukselecek mi ya da 2 net mi dusecek? Sayet ole olursa yapana ask olsn der biz bu sinavi kazanamayiz pampa diip yolumuza bakariz. atan hepsini tutturamaz bnlarin hepsini bilincli dogru yapan cok cok azdir hatta yoktur bnce. Bu sinawda ort 3.5-4.5 net asagi dusmeli dusecek o yaa dussunnnn |
Fruktoz 6P sorusu hatalı hocam kesin iptal ederler ! | insallah hocam da iptal desekte ortalamayi 2net dusuge mi ceker? Bnm matematigime gore cekmez  |
|
Başa dön |
|
 |
abcde Kıdemli Üye

|
Tarih: Çrş Eyl 24, 2014 5:48 am Mesaj konusu: |
|
|
cgdm179 yazmış: | abcde yazmış: | cgdm179 yazmış: | Sadece anatomi mi fizyonun bikac sorusu endodaki o sinir buyume faktoru oraldeki coxaki farmanin diuretigi biokimyanin glikoknaz die atladigimiz sorusu tedavinin kursunu(ki hala net deil).. Nerden baksan en az 7 soru boleyken netler yukselecek mi ya da 2 net mi dusecek? Sayet ole olursa yapana ask olsn der biz bu sinavi kazanamayiz pampa diip yolumuza bakariz. atan hepsini tutturamaz bnlarin hepsini bilincli dogru yapan cok cok azdir hatta yoktur bnce. Bu sinawda ort 3.5-4.5 net asagi dusmeli dusecek o yaa dussunnnn |
Fruktoz 6P sorusu hatalı hocam kesin iptal ederler ! | insallah hocam da iptal desekte ortalamayi 2net dusuge mi ceker? Bnm matematigime gore cekmez  |
4 net düşsün herkes mutlu olsun o zaman  |
|
Başa dön |
|
 |
|

|
Tarih: Çrş Eyl 24, 2014 5:49 am Mesaj konusu: |
|
|
cgdm179 yazmış: | Sadece anatomi mi fizyonun bikac sorusu endodaki o sinir buyume faktoru oraldeki coxaki farmanin diuretigi biokimyanin glikoknaz die atladigimiz sorusu tedavinin kursunu(ki hala net deil).. Nerden baksan en az 7 soru boleyken netler yukselecek mi ya da 2 net mi dusecek? Sayet ole olursa yapana ask olsn der biz bu sinavi kazanamayiz pampa diip yolumuza bakariz. atan hepsini tutturamaz bnlarin hepsini bilincli dogru yapan cok cok azdir hatta yoktur bnce. Bu sinawda ort 3.5-4.5 net asagi dusmeli dusecek o yaa dussunnnn |
düşmezse zaten bir bit yeniği vardır bir hilebazlık vardır yada uzaydan 100 200 kişi gelip sınava girdiler bir dolu zor soru vardı |
|
Başa dön |
|
 |
Anamiskos Yeni Üye

|
Tarih: Çrş Eyl 24, 2014 5:50 am Mesaj konusu: |
|
|
Anatomi fizyoloji histoloji biyokimyadan insanlari bu kadar zorlamanin mantigini anlayamiorum.ayrica sinavi teke dusurmenin de sacmaligi cabasi. Keyiflerine gore istedikleri gibi oynatiliyoruz . Yarin ilk işim Cumhurbaskanligina yazi yazmak. Kardesim dis hekimi mi olacaz embriyoloji uzmanimi. Banane dollenmis yumurtanin gecirdigi evrelerden . Sanki gebe kadina ben dollenmis yumurtan su asamada hmmm masaallah mi diycem. Cok sinirliyim cooook bizi bu temel tip hocalarinin eline dusurenlerden tez zamanda Allah kurtarsin diyorum ve ben yatmaya gidiorum. |
|
Başa dön |
|
 |
Corci Kıdemli Üye

|
Tarih: Çrş Eyl 24, 2014 5:52 am Mesaj konusu: |
|
|
Anamiskos yazmış: | Anatomi fizyoloji histoloji biyokimyadan insanlari bu kadar zorlamanin mantigini anlayamiorum.ayrica sinavi teke dusurmenin de sacmaligi cabasi. Keyiflerine gore istedikleri gibi oynatiliyoruz . Yarin ilk işim Cumhurbaskanligina yazi yazmak. Kardesim dis hekimi mi olacaz embriyoloji uzmanimi. Banane dollenmis yumurtanin gecirdigi evrelerden . Sanki gebe kadina ben dollenmis yumurtan su asamada hmmm masaallah mi diycem. Cok sinirliyim cooook bizi bu temel tip hocalarinin eline dusurenlerden tez zamanda Allah kurtarsin diyorum ve ben yatmaya gidiorum. |
çok haklısınız çokk.. |
|
Başa dön |
|
 |
abcde Kıdemli Üye

|
Tarih: Çrş Eyl 24, 2014 5:52 am Mesaj konusu: |
|
|
parasempatikdentist yazmış: | cgdm179 yazmış: | Sadece anatomi mi fizyonun bikac sorusu endodaki o sinir buyume faktoru oraldeki coxaki farmanin diuretigi biokimyanin glikoknaz die atladigimiz sorusu tedavinin kursunu(ki hala net deil).. Nerden baksan en az 7 soru boleyken netler yukselecek mi ya da 2 net mi dusecek? Sayet ole olursa yapana ask olsn der biz bu sinavi kazanamayiz pampa diip yolumuza bakariz. atan hepsini tutturamaz bnlarin hepsini bilincli dogru yapan cok cok azdir hatta yoktur bnce. Bu sinawda ort 3.5-4.5 net asagi dusmeli dusecek o yaa dussunnnn |
düşmezse zaten bir bit yeniği vardır bir hilebazlık vardır yada uzaydan 100 200 kişi gelip sınava girdiler bir dolu zor soru vardı |
Senin yaptığın bir çok sınavda hala şaibe iddiaları varken, bazı sınavların;soruların servis edildiği gerekçesiyle iptal edilirken kalkıp ''ben bundan sonra soruları yayınlamayacağım'' dersen insanlar da doğal olarak böyle düşünür |
|
Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Çrş Eyl 24, 2014 5:55 am Mesaj konusu: |
|
|
abcde yazmış: | parasempatikdentist yazmış: | cgdm179 yazmış: | Sadece anatomi mi fizyonun bikac sorusu endodaki o sinir buyume faktoru oraldeki coxaki farmanin diuretigi biokimyanin glikoknaz die atladigimiz sorusu tedavinin kursunu(ki hala net deil).. Nerden baksan en az 7 soru boleyken netler yukselecek mi ya da 2 net mi dusecek? Sayet ole olursa yapana ask olsn der biz bu sinavi kazanamayiz pampa diip yolumuza bakariz. atan hepsini tutturamaz bnlarin hepsini bilincli dogru yapan cok cok azdir hatta yoktur bnce. Bu sinawda ort 3.5-4.5 net asagi dusmeli dusecek o yaa dussunnnn |
Senin yaptığın bir çok sınavda hala şaibe iddiaları varken, bazı sınavların;soruların servis edildiği gerekçesiyle iptal edilirken kalkıp ''ben bundan sonra soruları yayınlamayacağım'' dersen insanlar da doğal olarak böyle düşünür |
soruları yayınlasalar da o soruları dusdata dusem ya da her ne kaynaktan çalştysa da tama yakın yapabilen çoook şanslıdır o da türkiyede 1 ya da 2 kişidir her tahmini yaptığı tutmuştur..çünkü hımmmm tamam kesin cevap bu diyerek işaretleyeceğimiz soru sayısı 90ı bulmaz..yarın açıklandğında netler düşmediyse soruları yayınlasalar da ben hile var derim |
|
Başa dön |
|
 |
|
cgdm179 Yeni Üye

|
Tarih: Çrş Eyl 24, 2014 6:10 am Mesaj konusu: |
|
|
Anamiskos yazmış: | Anatomi fizyoloji histoloji biyokimyadan insanlari bu kadar zorlamanin mantigini anlayamiorum.ayrica sinavi teke dusurmenin de sacmaligi cabasi. Keyiflerine gore istedikleri gibi oynatiliyoruz . Yarin ilk işim Cumhurbaskanligina yazi yazmak. Kardesim dis hekimi mi olacaz embriyoloji uzmanimi. Banane dollenmis yumurtanin gecirdigi evrelerden . Sanki gebe kadina ben dollenmis yumurtan su asamada hmmm masaallah mi diycem. Cok sinirliyim cooook bizi bu temel tip hocalarinin eline dusurenlerden tez zamanda Allah kurtarsin diyorum ve ben yatmaya gidiorum. | olaya boyle bakmak dogru ama bu bakis acisinda baktigimizda su ana kafar yapilan sorularin %kaci bizle alakaliydi temelde? Bn alaka alakasizligi gectim sadece kalite diorum, cunku alakasiz sorularla eliyor bizleri. Ama zor demek kalitesiz soru demek deil 2014 eylul sinavi tam da boyleydi. Yapip ypmamak netlerin dusup dusmemesi de deil asil sorun ama cerahide cerrahi yoktu diuretigi anlatilmayan konulardan cikan zorr sorular bunlar kalitesizlik.. Boyle eleme olmaz. Tamam zor soru sor ama boyle deil. Su an herkes birbirini o sacma sorularda gececek ya da gecemeyecek. Bnm isyanim bunaa |
|
Başa dön |
|
 |
cgdm179 Yeni Üye

|
Tarih: Çrş Eyl 24, 2014 6:12 am Mesaj konusu: |
|
|
parasempatikdentist yazmış: | abcde yazmış: | parasempatikdentist yazmış: | cgdm179 yazmış: | Sadece anatomi mi fizyonun bikac sorusu endodaki o sinir buyume faktoru oraldeki coxaki farmanin diuretigi biokimyanin glikoknaz die atladigimiz sorusu tedavinin kursunu(ki hala net deil).. Nerden baksan en az 7 soru boleyken netler yukselecek mi ya da 2 net mi dusecek? Sayet ole olursa yapana ask olsn der biz bu sinavi kazanamayiz pampa diip yolumuza bakariz. atan hepsini tutturamaz bnlarin hepsini bilincli dogru yapan cok cok azdir hatta yoktur bnce. Bu sinawda ort 3.5-4.5 net asagi dusmeli dusecek o yaa dussunnnn |
soruları yayınlasalar da o soruları dusdata dusem ya da her ne kaynaktan çalştysa da tama yakın yapabilen çoook şanslıdır o da türkiyede 1 ya da 2 kişidir her tahmini yaptığı tutmuştur..çünkü hımmmm tamam kesin cevap bu diyerek işaretleyeceğimiz soru sayısı 90ı bulmaz..yarın açıklandğında netler düşmediyse soruları yayınlasalar da ben hile var derim | dus tus torpil olmadigi dusunmek fazlaca iyimserlik. Var bunu kabul edelim...... |
|
Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Çrş Eyl 24, 2014 6:19 am Mesaj konusu: |
|
|
cgdm179 yazmış: | parasempatikdentist yazmış: | abcde yazmış: | parasempatikdentist yazmış: | cgdm179 yazmış: | Sadece anatomi mi fizyonun bikac sorusu endodaki o sinir buyume faktoru oraldeki coxaki farmanin diuretigi biokimyanin glikoknaz die atladigimiz sorusu tedavinin kursunu(ki hala net deil).. Nerden baksan en az 7 soru boleyken netler yukselecek mi ya da 2 net mi dusecek? Sayet ole olursa yapana ask olsn der biz bu sinavi kazanamayiz pampa diip yolumuza bakariz. atan hepsini tutturamaz bnlarin hepsini bilincli dogru yapan cok cok azdir hatta yoktur bnce. Bu sinawda ort 3.5-4.5 net asagi dusmeli dusecek o yaa dussunnnn |
soruları yayınlasalar da o soruları dusdata dusem ya da her ne kaynaktan çalştysa da tama yakın yapabilen çoook şanslıdır o da türkiyede 1 ya da 2 kişidir her tahmini yaptığı tutmuştur..çünkü hımmmm tamam kesin cevap bu diyerek işaretleyeceğimiz soru sayısı 90ı bulmaz..yarın açıklandğında netler düşmediyse soruları yayınlasalar da ben hile var derim | dus tus torpil olmadigi dusunmek fazlaca iyimserlik. Var bunu kabul edelim...... |
ben soruları verdiklerini düşünüyorum..diğer sınavları bilmıorum ama bu sınavda netler düşmezse fikrim bu yönde olacak ne işe yarayacak hiçbir işe yaramayacak! onlar yine naapıosa yapacaklar ama ahiret var |
|
Başa dön |
|
 |
dtskorkmaz Uzman Üye

|
Tarih: Çrş Eyl 24, 2014 6:37 am Mesaj konusu: |
|
|
parasempatikdentist yazmış: | cgdm179 yazmış: | parasempatikdentist yazmış: | abcde yazmış: | parasempatikdentist yazmış: | cgdm179 yazmış: | Sadece anatomi mi fizyonun bikac sorusu endodaki o sinir buyume faktoru oraldeki coxaki farmanin diuretigi biokimyanin glikoknaz die atladigimiz sorusu tedavinin kursunu(ki hala net deil).. Nerden baksan en az 7 soru boleyken netler yukselecek mi ya da 2 net mi dusecek? Sayet ole olursa yapana ask olsn der biz bu sinavi kazanamayiz pampa diip yolumuza bakariz. atan hepsini tutturamaz bnlarin hepsini bilincli dogru yapan cok cok azdir hatta yoktur bnce. Bu sinawda ort 3.5-4.5 net asagi dusmeli dusecek o yaa dussunnnn |
ben soruları verdiklerini düşünüyorum..diğer sınavları bilmıorum ama bu sınavda netler düşmezse fikrim bu yönde olacak ne işe yarayacak hiçbir işe yaramayacak! onlar yine naapıosa yapacaklar ama ahiret var |
Kardeşim sen mantıklısın bizim camiada. Kesin bir oç luk var ( okluzal çatışma) böyle demekte fayda var. Şimdi it in teki (internal trismus) şikayet edebilir. O bakımdan... |
|
Başa dön |
|
 |
abcde Kıdemli Üye

|
Tarih: Çrş Eyl 24, 2014 6:43 am Mesaj konusu: |
|
|
dtskorkmaz yazmış: | parasempatikdentist yazmış: | cgdm179 yazmış: | parasempatikdentist yazmış: | abcde yazmış: | parasempatikdentist yazmış: | cgdm179 yazmış: | Sadece anatomi mi fizyonun bikac sorusu endodaki o sinir buyume faktoru oraldeki coxaki farmanin diuretigi biokimyanin glikoknaz die atladigimiz sorusu tedavinin kursunu(ki hala net deil).. Nerden baksan en az 7 soru boleyken netler yukselecek mi ya da 2 net mi dusecek? Sayet ole olursa yapana ask olsn der biz bu sinavi kazanamayiz pampa diip yolumuza bakariz. atan hepsini tutturamaz bnlarin hepsini bilincli dogru yapan cok cok azdir hatta yoktur bnce. Bu sinawda ort 3.5-4.5 net asagi dusmeli dusecek o yaa dussunnnn |
Kardeşim sen mantıklısın bizim camiada. Kesin bir oç luk var ( okluzal çatışma) böyle demekte fayda var. Şimdi it in teki (internal trismus) şikayet edebilir. O bakımdan... |
+1 |
|
Başa dön |
|
 |
|
happilyeverafter Yeni Üye

|
Tarih: Çrş Eyl 24, 2014 3:15 pm Mesaj konusu: |
|
|
heyecana sayacağınız kufurlere stresse hazırr mısınız ggennçlerr...? |
|
Başa dön |
|
 |
dtgnty Yeni Üye

|
Tarih: Çrş Eyl 24, 2014 3:34 pm Mesaj konusu: |
|
|
2014 elektronik yabancı dil duyurusunu görmekten gözlerim bozulacak dus yazsa onu da bu şekilde okuyabilirim o derece  |
|
Başa dön |
|
 |
|