Ana Sayfam Yap

Favorilerime Ekle

ANA SAYFA FORUMLAR DERS-NOTLARI DENT-VİDEO DENT-FOTO DUS QUİZ DOSYALAR DENT-İLAN
DUS Yönetmeliği Sıkça Sorulan Sorular DUS Soruları Dent-Etkinlikler Dent E-Books DUS Notları Eğitim Müfradatları
DentDUS Forum :: Başlık görüntüleniyor - sınav ne zaman açıklanır?
 SSSSSS   AramaArama   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapınÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın   GirişGiriş 

sınav ne zaman açıklanır?
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 19, 20, 21  Sonraki

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    DentDUS Forum Forum Ana Sayfa -> 2014 EYLÜL DUS
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
abcde
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: Çrş Eyl 24, 2014 9:15 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

torki23 yazmış:
abcde yazmış:
torki23 yazmış:
semiramis yazmış:
çoluğu çocuğu arabayı aeratörü satın kırmızı kart olura basın beyler

emre oynarsa dediğin çok doğru çokta sakin çocuk amma gs maçlarında neden böyle oluyor bilemedim Very Happy

Hocam ilk gol dakikası icin ne düsünüyorsun ?

bence 25 ile 40 arası fener bi tane atar ama bizdeki şansı düşünürsek gol kesin 31. dakikada gelir Very Happy

25 40 aralığı yok hocam
20-30
30-40
hangisine girelim şimdi Smile
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
modulus35
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: Çrş Eyl 24, 2014 9:19 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

abcde yazmış:
torki23 yazmış:
abcde yazmış:
torki23 yazmış:
semiramis yazmış:
çoluğu çocuğu arabayı aeratörü satın kırmızı kart olura basın beyler

emre oynarsa dediğin çok doğru çokta sakin çocuk amma gs maçlarında neden böyle oluyor bilemedim Very Happy

Hocam ilk gol dakikası icin ne düsünüyorsun ?

bence 25 ile 40 arası fener bi tane atar ama bizdeki şansı düşünürsek gol kesin 31. dakikada gelir Very Happy

25 40 aralığı yok hocam
20-30
30-40
hangisine girelim şimdi Smile

ALT- ÜST OYNAYACAM AMA GS GÜVENEMİYORUM.. BU HALİYLE ÇOK FAZLA FARK OLABİLİR..
Başa dön
nergis
Çömez Üye
Çömez Üye

MesajTarih: Çrş Eyl 24, 2014 9:22 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

kurada atama çıkması nasıl oluyor? çok düşük bir ihtimal mi? =(
Başa dön
alee367
Uzman Üye
Uzman Üye

MesajTarih: Çrş Eyl 24, 2014 9:30 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

gs fb maçları son bir kaç yıldır çok sıkıcı geçiyor iki tarafta aman yenilmeyelim diye ortasahada oynuyor kaleye gitmiyor doğru düzgün maç yine aynı tempoda geçerse sabaha kadar 0 Smile
Başa dön
smtkin
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: Çrş Eyl 24, 2014 9:38 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

bekleye bekleye can sıkıntısından mac muhabbetı baslamıs Laughing
Başa dön
abcde
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: Çrş Eyl 24, 2014 9:39 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

smtkin yazmış:
bekleye bekleye can sıkıntısından mac muhabbetı baslamıs Laughing

beklediğimiz link 34 hocam bir işaret olarak algıladık
Başa dön
alee367
Uzman Üye
Uzman Üye

MesajTarih: Çrş Eyl 24, 2014 9:41 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

aga bunlar bugünü de böyle yiyecekler zaten heves falan kalmadı alışkanlık olduğu için burdayım Smile
Başa dön
parasempatikdentist
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: Çrş Eyl 24, 2014 9:43 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

alee367 yazmış:
aga bunlar bugünü de böyle yiyecekler zaten heves falan kalmadı alışkanlık olduğu için burdayım Smile

hocam sorun deil o sınavı öyle saçma sapan sorulardan hazrlayarak ömrümüzün en güzel yıllarını yediler zaten afiyetle..şimdi bikaç günü yemişler dert mi onlara??herşeyi yemekle meşguller saolsunlar
Başa dön
semiramis
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: Çrş Eyl 24, 2014 9:48 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

80 bin küsür insanın girdiği yds yi bile sonraki çarşamba 14.00 te açıkladılar, türklük yapmak istemiyorum kesin bi iş var Very Happy
Başa dön
alee367
Uzman Üye
Uzman Üye

MesajTarih: Çrş Eyl 24, 2014 9:50 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

2milyonluk lys 7.gün açıklandı hocam Smile
şuan boşta olduğumuz için saçma teoriler üretebiliriz bi farma tekrarı mı atsak Smile
Başa dön
semiramis
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: Çrş Eyl 24, 2014 9:53 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

değil mi değil mi, hem de lys hepsinden karmaşık her sorunun bile puanı farklı. ösym nin de tff den farkı kalmadı Very Happy
Başa dön
parasempatikdentist
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: Çrş Eyl 24, 2014 9:54 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

alee367 yazmış:
2milyonluk lys 7.gün açıklandı hocam Smile
şuan boşta olduğumuz için saçma teoriler üretebiliriz bi farma tekrarı mı atsak Smile

farma kadar boş bir ders görmedm yaa arkadaşım gel sen bize antibiyotik sor analjezik sor neden diüretik soruosun bnm hayatımın hangi döneminde hangi hastama "hımm evet bu dişin durumu bayağı kötü idrar söktürürsek geçer" diyecem neden zaten 4 soru olan bölümden gidip gidip meslek hayatımda hiçbizman lazım olmayacak bilgiyi sorguluosun neden ya neden
Başa dön
abcde
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: Çrş Eyl 24, 2014 9:55 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

semiramis yazmış:
değil mi değil mi, hem de lys hepsinden karmaşık her sorunun bile puanı farklı. ösym nin de tff den farkı kalmadı Very Happy
,
ya bu başvuru klavuzundaki puanlama sistemi ya da dusdatanın dusemin puan hesaplama bölümünde temel ve klink icin ayrı katsayı görünüyor ama dusda neden öyle olmuyor? aynı neti yapanlar aynı puanı alıyor
Başa dön
burayn
Çömez Üye
Çömez Üye

MesajTarih: Çrş Eyl 24, 2014 9:59 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Ben bu sinavda 1. ve 100. kisi arasinda bilgi seviyesi acisindan fark oldugunu dusunmuyorum.. Bence ilk 100 veya 200 arasindaki siralamada bilgiden cok sans faktoru cok daha on plana cikiyor.. Mesela duedenum sorusu diuretik sorusu gibi sorulari derece yapanlarinda cok yapabilicegini dusunmuyorum.. Bu sinavi hazirlayanlarin mantigini bir turlu anlayamiyorum.. Artik hepimizin hakkinda hayirlisi.. Smile
Başa dön
parasempatikdentist
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: Çrş Eyl 24, 2014 10:02 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

burayn yazmış:
Ben bu sinavda 1. ve 100. kisi arasinda bilgi seviyesi acisindan fark oldugunu dusunmuyorum.. Bence ilk 100 veya 200 arasindaki siralamada bilgiden cok sans faktoru cok daha on plana cikiyor.. Mesela duedenum sorusu diuretik sorusu gibi sorulari derece yapanlarinda cok yapabilicegini dusunmuyorum.. Bu sinavi hazirlayanlarin mantigini bir turlu anlayamiyorum.. Artik hepimizin hakkinda hayirlisi.. Smile

valla kötü niyet demekten başka bişey demek gelmior içimden hocam..emek verdik o kadar hayatımızı bu sınav sonucuna odakladık pek çoğumuz büyük cümleler kuramıoruz her cümlenin sonunda parantez içinde belrtıorz ki( şayet sınav olursa) ..eminim pek çok meslektaşım bu durumdadır bu nasıl bir vebal altına girmek ??böle sitem edince de bişey olmuo da işte biz de kendi çapımızda konuşup duruoz
Başa dön
gencimplant
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: Çrş Eyl 24, 2014 10:18 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

burayn yazmış:

bence aralığı küçük tutmuşşsun hocam... 1-100 arası değil bu şans faktörü 1-250 arası bence... çünkü şans faktörü dusta tusta ciddi oranda önemli, neredeyse bu bahsettiğim derecelerde bilgi kadar önemli; burda gidip de 1. olanı yermek değil amacım... bu sınav ve ya herhangi bir sınav bir sonraki gün tekrar yapılsa eminim ki ilk 200-250 aynı kişilerden oluşur ama sıralama çok değişir...

En son gencimplant tarafından Çrş Eyl 24, 2014 10:24 pm tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Başa dön
Corci
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: Çrş Eyl 24, 2014 10:23 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

gencimplant yazmış:
burayn yazmış:

bence aralığı küçük tutmuşşsun hocam... 1-100 arası değil bu şans faktörü 1-250 arası bence... çünkü şans faktörü dusta tusta ciddi oranda önemli, neredeyse bu sıralamalarda ezber kadar önemli; burda gidip de 1. olanı yermek değil amacım... bu sınav ve ya herhangi bir sınav bir sonraki gün tekrar yapılsa eminim ki ilk 200-250 aynı kişilerden oluşur ama sıralama çok değişir...

+1
Başa dön
hayalet
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: Çrş Eyl 24, 2014 10:27 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Bence sınavın en kötü niyetli sorusu; açıklıyorum;

Fossa scaphoidea hangi kemiğe ait bir oluşumdur?

Normal olarak dusa çalışan biri, sfenoid kemiğe çalışırken, ne bileyim, üzerindeki foramenleri, içinden geçenleri, önemli anatomik komşuluklarını,sella turcicayı, hangi kemiklerle eklem yaptığını vs... çalışır.Sfenoid kemikle ilgili bin tane önemli soru bul deseler, bininin arasına koymam bu soruyu o derece...

Ben o soruyu yanlış yaptım mesela.Hesapta sfenoid kemikle ilgili bişey bilmiyor oldum.Şimdi bu sınav bilgiyi mi ölçüyor, yoksa öğrenciyi tuzağa mı çekiyor allah aşkına?
Başa dön
alee367
Uzman Üye
Uzman Üye

MesajTarih: Çrş Eyl 24, 2014 10:29 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

hayalet yazmış:

Normal olarak dusa çalışan biri, sfenoid kemiğe çalışırken, ne bileyim, üzerindeki foramenleri, içinden geçenleri, önemli anatomik komşuluklarını,sella turcicayı, hangi kemiklerle eklem yaptığını vs... çalışır.Sfenoid kemikle ilgili bin tane önemli soru bul deseler, bininin arasına koymam bu soruyu o derece...

Ben o soruyu yanlış yaptım mesela.Hesapta sfenoid kemikle ilgili bişey bilmiyor oldum.Şimdi bu sınav bilgiyi mi ölçüyor, yoksa öğrenciyi tuzağa mı çekiyor allah aşkına?

ben hala sfenoidin neresinde bilmiyorum bakmadım ömrümün geri kalanında da bakmayı düşünmüyorum Smile
Başa dön
abcde
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: Çrş Eyl 24, 2014 10:33 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

hayalet yazmış:

Hatta ben şöyle bir yorum katayım.
Bence bu soruyu cok bilenler degil de tam tersi daha az bilenler yapmıstır..
fossa scaphoide hangi kemite?hiç birşey bilmiyorsunuz diyelim ve soruyu sallayacaksınız.Cevap Os scaphoidea olsa sormazlar dersiniz os sphenoidale ise benzer seslerden dolayı sallanılacak bir şık..Hatta sınav esnasında aynen bunu düşündüm Smile ama 0.25 i riske edemedim boş bıraktım.Ama bu soruyu dogru yapan cok kişi vardır bence
Başa dön
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    DentDUS Forum Forum Ana Sayfa -> 2014 EYLÜL DUS Tüm zamanlar GMT +10 Saat
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 19, 20, 21  Sonraki
12. sayfa (Toplam 21 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız