|
Yazar |
Mesaj |
abcde Kıdemli Üye

|
Tarih: Çrş Eyl 24, 2014 9:15 pm Mesaj konusu: |
|
|
torki23 yazmış: | abcde yazmış: | torki23 yazmış: | semiramis yazmış: | çoluğu çocuğu arabayı aeratörü satın kırmızı kart olura basın beyler |
emre oynarsa dediğin çok doğru çokta sakin çocuk amma gs maçlarında neden böyle oluyor bilemedim  |
Hocam ilk gol dakikası icin ne düsünüyorsun ? |
bence 25 ile 40 arası fener bi tane atar ama bizdeki şansı düşünürsek gol kesin 31. dakikada gelir  |
25 40 aralığı yok hocam
20-30
30-40
hangisine girelim şimdi  |
|
Başa dön |
|
 |
|
modulus35 Kıdemli Üye

|
Tarih: Çrş Eyl 24, 2014 9:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
abcde yazmış: | torki23 yazmış: | abcde yazmış: | torki23 yazmış: | semiramis yazmış: | çoluğu çocuğu arabayı aeratörü satın kırmızı kart olura basın beyler |
emre oynarsa dediğin çok doğru çokta sakin çocuk amma gs maçlarında neden böyle oluyor bilemedim  |
Hocam ilk gol dakikası icin ne düsünüyorsun ? |
bence 25 ile 40 arası fener bi tane atar ama bizdeki şansı düşünürsek gol kesin 31. dakikada gelir  |
25 40 aralığı yok hocam
20-30
30-40
hangisine girelim şimdi  |
ALT- ÜST OYNAYACAM AMA GS GÜVENEMİYORUM.. BU HALİYLE ÇOK FAZLA FARK OLABİLİR.. |
|
Başa dön |
|
 |
nergis Çömez Üye

|
Tarih: Çrş Eyl 24, 2014 9:22 pm Mesaj konusu: |
|
|
kurada atama çıkması nasıl oluyor? çok düşük bir ihtimal mi? =( |
|
Başa dön |
|
 |
alee367 Uzman Üye

|
Tarih: Çrş Eyl 24, 2014 9:30 pm Mesaj konusu: |
|
|
gs fb maçları son bir kaç yıldır çok sıkıcı geçiyor iki tarafta aman yenilmeyelim diye ortasahada oynuyor kaleye gitmiyor doğru düzgün maç yine aynı tempoda geçerse sabaha kadar 0  |
|
Başa dön |
|
 |
|
smtkin Yeni Üye

|
Tarih: Çrş Eyl 24, 2014 9:38 pm Mesaj konusu: |
|
|
bekleye bekleye can sıkıntısından mac muhabbetı baslamıs  |
|
Başa dön |
|
 |
abcde Kıdemli Üye

|
Tarih: Çrş Eyl 24, 2014 9:39 pm Mesaj konusu: |
|
|
smtkin yazmış: | bekleye bekleye can sıkıntısından mac muhabbetı baslamıs  |
beklediğimiz link 34 hocam bir işaret olarak algıladık |
|
Başa dön |
|
 |
alee367 Uzman Üye

|
Tarih: Çrş Eyl 24, 2014 9:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
aga bunlar bugünü de böyle yiyecekler zaten heves falan kalmadı alışkanlık olduğu için burdayım  |
|
Başa dön |
|
 |
parasempatikdentist Kıdemli Üye

|
Tarih: Çrş Eyl 24, 2014 9:43 pm Mesaj konusu: |
|
|
alee367 yazmış: | aga bunlar bugünü de böyle yiyecekler zaten heves falan kalmadı alışkanlık olduğu için burdayım  |
hocam sorun deil o sınavı öyle saçma sapan sorulardan hazrlayarak ömrümüzün en güzel yıllarını yediler zaten afiyetle..şimdi bikaç günü yemişler dert mi onlara??herşeyi yemekle meşguller saolsunlar |
|
Başa dön |
|
 |
|
semiramis Kıdemli Üye

|
Tarih: Çrş Eyl 24, 2014 9:48 pm Mesaj konusu: |
|
|
80 bin küsür insanın girdiği yds yi bile sonraki çarşamba 14.00 te açıkladılar, türklük yapmak istemiyorum kesin bi iş var  |
|
Başa dön |
|
 |
alee367 Uzman Üye

|
Tarih: Çrş Eyl 24, 2014 9:50 pm Mesaj konusu: |
|
|
2milyonluk lys 7.gün açıklandı hocam
şuan boşta olduğumuz için saçma teoriler üretebiliriz bi farma tekrarı mı atsak  |
|
Başa dön |
|
 |
semiramis Kıdemli Üye

|
Tarih: Çrş Eyl 24, 2014 9:53 pm Mesaj konusu: |
|
|
değil mi değil mi, hem de lys hepsinden karmaşık her sorunun bile puanı farklı. ösym nin de tff den farkı kalmadı  |
|
Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Çrş Eyl 24, 2014 9:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
alee367 yazmış: | 2milyonluk lys 7.gün açıklandı hocam
şuan boşta olduğumuz için saçma teoriler üretebiliriz bi farma tekrarı mı atsak  |
farma kadar boş bir ders görmedm yaa arkadaşım gel sen bize antibiyotik sor analjezik sor neden diüretik soruosun bnm hayatımın hangi döneminde hangi hastama "hımm evet bu dişin durumu bayağı kötü idrar söktürürsek geçer" diyecem neden zaten 4 soru olan bölümden gidip gidip meslek hayatımda hiçbizman lazım olmayacak bilgiyi sorguluosun neden ya neden |
|
Başa dön |
|
 |
abcde Kıdemli Üye

|
Tarih: Çrş Eyl 24, 2014 9:55 pm Mesaj konusu: |
|
|
semiramis yazmış: | değil mi değil mi, hem de lys hepsinden karmaşık her sorunun bile puanı farklı. ösym nin de tff den farkı kalmadı  | ,
ya bu başvuru klavuzundaki puanlama sistemi ya da dusdatanın dusemin puan hesaplama bölümünde temel ve klink icin ayrı katsayı görünüyor ama dusda neden öyle olmuyor? aynı neti yapanlar aynı puanı alıyor |
|
Başa dön |
|
 |
|
burayn Çömez Üye

|
Tarih: Çrş Eyl 24, 2014 9:59 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ben bu sinavda 1. ve 100. kisi arasinda bilgi seviyesi acisindan fark oldugunu dusunmuyorum.. Bence ilk 100 veya 200 arasindaki siralamada bilgiden cok sans faktoru cok daha on plana cikiyor.. Mesela duedenum sorusu diuretik sorusu gibi sorulari derece yapanlarinda cok yapabilicegini dusunmuyorum.. Bu sinavi hazirlayanlarin mantigini bir turlu anlayamiyorum.. Artik hepimizin hakkinda hayirlisi..  |
|
Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Çrş Eyl 24, 2014 10:02 pm Mesaj konusu: |
|
|
burayn yazmış: | Ben bu sinavda 1. ve 100. kisi arasinda bilgi seviyesi acisindan fark oldugunu dusunmuyorum.. Bence ilk 100 veya 200 arasindaki siralamada bilgiden cok sans faktoru cok daha on plana cikiyor.. Mesela duedenum sorusu diuretik sorusu gibi sorulari derece yapanlarinda cok yapabilicegini dusunmuyorum.. Bu sinavi hazirlayanlarin mantigini bir turlu anlayamiyorum.. Artik hepimizin hakkinda hayirlisi..  |
valla kötü niyet demekten başka bişey demek gelmior içimden hocam..emek verdik o kadar hayatımızı bu sınav sonucuna odakladık pek çoğumuz büyük cümleler kuramıoruz her cümlenin sonunda parantez içinde belrtıorz ki( şayet sınav olursa) ..eminim pek çok meslektaşım bu durumdadır bu nasıl bir vebal altına girmek ??böle sitem edince de bişey olmuo da işte biz de kendi çapımızda konuşup duruoz |
|
Başa dön |
|
 |
gencimplant Yeni Üye

|
Tarih: Çrş Eyl 24, 2014 10:18 pm Mesaj konusu: |
|
|
burayn yazmış: | Ben bu sinavda 1. ve 100. kisi arasinda bilgi seviyesi acisindan fark oldugunu dusunmuyorum.. Bence ilk 100 veya 200 arasindaki siralamada bilgiden cok sans faktoru cok daha on plana cikiyor.. Mesela duedenum sorusu diuretik sorusu gibi sorulari derece yapanlarinda cok yapabilicegini dusunmuyorum.. Bu sinavi hazirlayanlarin mantigini bir turlu anlayamiyorum.. Artik hepimizin hakkinda hayirlisi..  |
bence aralığı küçük tutmuşşsun hocam... 1-100 arası değil bu şans faktörü 1-250 arası bence... çünkü şans faktörü dusta tusta ciddi oranda önemli, neredeyse bu bahsettiğim derecelerde bilgi kadar önemli; burda gidip de 1. olanı yermek değil amacım... bu sınav ve ya herhangi bir sınav bir sonraki gün tekrar yapılsa eminim ki ilk 200-250 aynı kişilerden oluşur ama sıralama çok değişir...
En son gencimplant tarafından Çrş Eyl 24, 2014 10:24 pm tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi |
|
Başa dön |
|
 |
Corci Kıdemli Üye

|
Tarih: Çrş Eyl 24, 2014 10:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
gencimplant yazmış: | burayn yazmış: | Ben bu sinavda 1. ve 100. kisi arasinda bilgi seviyesi acisindan fark oldugunu dusunmuyorum.. Bence ilk 100 veya 200 arasindaki siralamada bilgiden cok sans faktoru cok daha on plana cikiyor.. Mesela duedenum sorusu diuretik sorusu gibi sorulari derece yapanlarinda cok yapabilicegini dusunmuyorum.. Bu sinavi hazirlayanlarin mantigini bir turlu anlayamiyorum.. Artik hepimizin hakkinda hayirlisi..  |
bence aralığı küçük tutmuşşsun hocam... 1-100 arası değil bu şans faktörü 1-250 arası bence... çünkü şans faktörü dusta tusta ciddi oranda önemli, neredeyse bu sıralamalarda ezber kadar önemli; burda gidip de 1. olanı yermek değil amacım... bu sınav ve ya herhangi bir sınav bir sonraki gün tekrar yapılsa eminim ki ilk 200-250 aynı kişilerden oluşur ama sıralama çok değişir... |
+1 |
|
Başa dön |
|
 |
hayalet Yeni Üye

|
Tarih: Çrş Eyl 24, 2014 10:27 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bence sınavın en kötü niyetli sorusu; açıklıyorum;
Fossa scaphoidea hangi kemiğe ait bir oluşumdur?
Normal olarak dusa çalışan biri, sfenoid kemiğe çalışırken, ne bileyim, üzerindeki foramenleri, içinden geçenleri, önemli anatomik komşuluklarını,sella turcicayı, hangi kemiklerle eklem yaptığını vs... çalışır.Sfenoid kemikle ilgili bin tane önemli soru bul deseler, bininin arasına koymam bu soruyu o derece...
Ben o soruyu yanlış yaptım mesela.Hesapta sfenoid kemikle ilgili bişey bilmiyor oldum.Şimdi bu sınav bilgiyi mi ölçüyor, yoksa öğrenciyi tuzağa mı çekiyor allah aşkına? |
|
Başa dön |
|
 |
|
alee367 Uzman Üye

|
Tarih: Çrş Eyl 24, 2014 10:29 pm Mesaj konusu: |
|
|
hayalet yazmış: | Bence sınavın en kötü niyetli sorusu; açıklıyorum;
Normal olarak dusa çalışan biri, sfenoid kemiğe çalışırken, ne bileyim, üzerindeki foramenleri, içinden geçenleri, önemli anatomik komşuluklarını,sella turcicayı, hangi kemiklerle eklem yaptığını vs... çalışır.Sfenoid kemikle ilgili bin tane önemli soru bul deseler, bininin arasına koymam bu soruyu o derece...
Ben o soruyu yanlış yaptım mesela.Hesapta sfenoid kemikle ilgili bişey bilmiyor oldum.Şimdi bu sınav bilgiyi mi ölçüyor, yoksa öğrenciyi tuzağa mı çekiyor allah aşkına? |
ben hala sfenoidin neresinde bilmiyorum bakmadım ömrümün geri kalanında da bakmayı düşünmüyorum  |
|
Başa dön |
|
 |
abcde Kıdemli Üye

|
Tarih: Çrş Eyl 24, 2014 10:33 pm Mesaj konusu: |
|
|
hayalet yazmış: | Bence sınavın en kötü niyetli sorusu; açıklıyorum;
Hatta ben şöyle bir yorum katayım.
Bence bu soruyu cok bilenler degil de tam tersi daha az bilenler yapmıstır..
fossa scaphoide hangi kemite?hiç birşey bilmiyorsunuz diyelim ve soruyu sallayacaksınız.Cevap Os scaphoidea olsa sormazlar dersiniz os sphenoidale ise benzer seslerden dolayı sallanılacak bir şık..Hatta sınav esnasında aynen bunu düşündüm ama 0.25 i riske edemedim boş bıraktım.Ama bu soruyu dogru yapan cok kişi vardır bence |
|
Başa dön |
|
 |
|