|
Yazar |
Mesaj |
legacy Yeni Üye

|
Tarih: Cmt May 05, 2012 9:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
dt100 yazmış: | hocaların sınavla ilgili yorumlarında temel bilimler 15.sorunun hatalı olduğu yazıyor, bu konuda gerekli açıklama yapılıp, referanslar gösterilip, itiraz dilekçesi için yardımcı olunabilir mi? |
Galiba 16. soru demek istemişler, 15. soruda sorun yok çünkü... |
|
Başa dön |
|
 |
|
ilkin_babakishiyev Yeni Üye

|
Tarih: Pts May 07, 2012 1:21 am Mesaj konusu: |
|
|
Temel bilimler 33 soru. antibiotiklerle ilgili. cevap gentamisin yaziyor. gecen sinava hazirlanmadigim icin fikrim yoktu. su anda onumde dus data oral diagnoz kitabi var. sayfa 112de tabloda klindamisininde bakterisid antibiotik oldugu yaziyor. fikrinizi bilmek isterim. tesekkurler |
|
Başa dön |
|
 |
dentselcuk DentDus Moderatörü

![]()
|
Tarih: Pts May 07, 2012 2:57 am Mesaj konusu: |
|
|
o tabloda yanlışlar var ordan çalışmayın antibiyotikleri.. farma kitaplarında veya başka herhangi bir jkitapta doğruyu bulabilirsiniz.. |
|
Başa dön |
|
 |

![]()
|
Tarih: Pts May 07, 2012 7:02 pm Mesaj konusu: |
|
|
rıza bey şimdi sayfa numarasını tam olaak hatırlamıyorum tabniki ama dusdatanın dus konu kitapları seirsinin ( ilk çıkan seri) oral diagnoz kitabında dişhekimliğinde kullanılan antibiyotikler gibi bir bölüm var, 100-150 . sayfalar arasında olabilir, orada bir tablo var bakterisid antibiyotikler ve bakteriyostatik antibiyotikler olarak antibiyotikleri ayırmış fakat bakteriyostatik antibiyotiklerden 2-3 tanesini bakterisid arasına kaydırmışlar, dusdatanın diğer kaynaklarıyla eşleştirince zaten hata çıkıyor ortaya.. |
|
Başa dön |
|
 |
|

![]()
|
Tarih: Pts May 07, 2012 9:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
ben kitap ilk çıktığında almıştım muhtemeln dershaneye giden arkadaşlar dile geirmişlerdir durumu, ayrıca önemli değil rica ederim:) |
|
Başa dön |
|
 |
|