|
|
| Yazar |
Mesaj |
dtesra Yeni Üye

|
Tarih: Sal May 15, 2012 10:27 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Exper yazmış: | | İptal edilecek soru olursa sonuçlarla birlikte mi açıklanır bilgisi olan varmı? |
evet... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
DUSunuyorum Yeni Üye

|
Tarih: Sal May 15, 2012 10:29 pm Mesaj konusu: |
|
|
| dr.Zamig yazmış: | | DUSunuyorum yazmış: | | dentodent yazmış: | | DUSunuyorum yazmış: | Evet arkadaslar açıklıyorum..Sıkı durun.. Maalesef bugun de açıklanmayacak  |
bu ne ya dersaneye gidersin gizli ajan , foruma girersin gizli moderatör..  |
evet onlar benim  |
ösym başkanı olmaysan? aman aman  |
Yok qardash daha neler  |
|
| Başa dön |
|
 |
starsailor Yeni Üye

|
Tarih: Çrş May 16, 2012 1:01 am Mesaj konusu: |
|
|
ÖSEYEMEME ile konuştum sonuçları açıklamaktan vazgeçmişler..sadece dusdataya duyum vericeklermiş bize duyum yoook!duyduk duymadık demeyin:)  |
|
| Başa dön |
|
 |
failer Çömez Üye

|
Tarih: Çrş May 16, 2012 7:10 pm Mesaj konusu: |
|
|
Taburcu oldum..muayenehaneden yazıyorum
Osym ye son bı şans daha verdim |
|
| Başa dön |
|
 |
|
failer Çömez Üye

|
Tarih: Çrş May 16, 2012 7:11 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Bugün dus sonucları açıklanır mı? |
|
| Başa dön |
|
 |
nhtdemirtas Yeni Üye

|
Tarih: Çrş May 16, 2012 7:20 pm Mesaj konusu: |
|
|
| failer yazmış: | | Bugün dus sonucları açıklanır mı? |
yok hocam bence cuma'ya...hatta p. tesi bile olabilir...bürokrasi bu, fazla bişey beklememek lazım.. |
|
| Başa dön |
|
 |
dthakan42 Yeni Üye

|
Tarih: Çrş May 16, 2012 10:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Hadi Dus açıklanmadı, Tus niye açıklanmıyor, hadi Tus açıklanmadı Dus neden açıklanmıyor , bunlar adamı stres hastası yaparlar geri bunlar ya |
|
| Başa dön |
|
 |
dentselcuk DentDus Moderatörü

![]()
|
Tarih: Çrş May 16, 2012 10:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
| zaten tus açıklanınca dusu da aıklayacaklar hatta bence biz tusu bekliyoruz... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
pierre_ Yeni Üye

|
Tarih: Prş May 17, 2012 7:23 am Mesaj konusu: |
|
|
| sınav sonuçlarının açıklanmamasının nedeni bazı arkadaşların her yaptıkları yanlışı hatalı soru gibi görüp osym ye dilekçe yazması ve bunların değerlendirilmesi... |
|
| Başa dön |
|
 |
dthakan42 Yeni Üye

|
Tarih: Prş May 17, 2012 5:35 pm Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar ÖSYM bu sefer dikkatli davranıyor, hatalı soruları incelettiriyor varsa hukuki sorun yaşamayalım diye düşünüyordur. Tusda daha önce böyle bir süreç yaşanmış TUSDATA 7 adet hatalı soru var dediği halde ÖSYM bu konuda hayır sadece 4 adedi yanlış demişti. Olay şimdi yargıda ...
http://video.google.com/videoplay?docid=6358008968005549119 |
|
| Başa dön |
|
 |
Garfield Yeni Üye

|
Tarih: Prş May 17, 2012 11:34 pm Mesaj konusu: |
|
|
| ne olaylı sınavmış |
|
| Başa dön |
|
 |
starsailor Yeni Üye

|
Tarih: Cum May 18, 2012 12:21 am Mesaj konusu: |
|
|
| pierre_ yazmış: | | sınav sonuçlarının açıklanmamasının nedeni bazı arkadaşların her yaptıkları yanlışı hatalı soru gibi görüp osym ye dilekçe yazması ve bunların değerlendirilmesi... |
+1 |
|
| Başa dön |
|
 |
dtgulsum Yeni Üye

|
Tarih: Cum May 18, 2012 1:16 am Mesaj konusu: |
|
|
| starsailor yazmış: | | pierre_ yazmış: | | sınav sonuçlarının açıklanmamasının nedeni bazı arkadaşların her yaptıkları yanlışı hatalı soru gibi görüp osym ye dilekçe yazması ve bunların değerlendirilmesi... |
+1 |
-1
insanların yanlış olduğunu düşündükleri sorulara ilgili kaynakları referans göstererek itiraz etmesinden daha doğal birşey olamaz.
itiraz dilekçesi sayısı fazla olsa bile bunun sebebi sınava girenler değil, itiraz edilebilecek yetersizlikteki soruların sorulmasıdır. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
pierre_ Yeni Üye

|
Tarih: Cum May 18, 2012 2:37 am Mesaj konusu: |
|
|
| yanlıs gordugun soruyu bi temele dayandırıyorsan itiraz etmek hakkındır ama bu bizim ilk sınavımız biraz olaylara yeniyiz.. tus un 50 veya 51. yapılışı ve akılalmaz şekilde herşeye itiraz edenler var ve sistem şöyle ilerliyor yanlış soruyu hazırlayan hoca veya hocalara ulaşılıp fikir alınıyor daha sonra bir kurul soruyu tekrar değerlendiriyor ve duruma göre iptal edilip edilmeyeceği belli oluyor bu bahsettiklerimin hepsi devlet eli oluyor ve çok ağır büroksasi işliyor ya da ne bileyim hoca yurtdışında oluyor vs. bu nedenle arada birsürü insanın hakkı yeniyor.. osym de bu konuda cok hassaslastı zaten son yıllarda.. osym ye olan guven tamamen sarsılmış durumda sınavdan sonra iptal edilen bir sorunun hesabını veremeyecek kadar güvensiz bir ortam var ayrıca tazminat davası da cabası... sonuç olarak bazılarının cezasını biz çekiyoruz... istifa edip bu sınava hazırlananlar veya mezun olup hiç çalışmadan bu sınavı bekleyenler var. |
|
| Başa dön |
|
 |
dentodent Yeni Üye

|
Tarih: Cum May 18, 2012 6:59 am Mesaj konusu: |
|
|
| pierre_ yazmış: | | yanlıs gordugun soruyu bi temele dayandırıyorsan itiraz etmek hakkındır ama bu bizim ilk sınavımız biraz olaylara yeniyiz.. tus un 50 veya 51. yapılışı ve akılalmaz şekilde herşeye itiraz edenler var ve sistem şöyle ilerliyor yanlış soruyu hazırlayan hoca veya hocalara ulaşılıp fikir alınıyor daha sonra bir kurul soruyu tekrar değerlendiriyor ve duruma göre iptal edilip edilmeyeceği belli oluyor bu bahsettiklerimin hepsi devlet eli oluyor ve çok ağır büroksasi işliyor ya da ne bileyim hoca yurtdışında oluyor vs. bu nedenle arada birsürü insanın hakkı yeniyor.. osym de bu konuda cok hassaslastı zaten son yıllarda.. osym ye olan guven tamamen sarsılmış durumda sınavdan sonra iptal edilen bir sorunun hesabını veremeyecek kadar güvensiz bir ortam var ayrıca tazminat davası da cabası... sonuç olarak bazılarının cezasını biz çekiyoruz... istifa edip bu sınava hazırlananlar veya mezun olup hiç çalışmadan bu sınavı bekleyenler var. |
ne yani ilk sınav die sineye mi cekicez! itiraz da ettim referans kitaplardan da bulduk anlayacagın bi temele dayandırdık.. bi birlik olmayı beceremeyen , susalım işimiz gorulsun mantıgı tasıyan bizler bazen diorum ki boyle sacma sapan seyleri hakkedioruz..
osym e hassaslasıcak tabiki de elinden geldigince en iyisini yapmaya calısmak zorunda bu kadar emek veren insan var sacma sapan sorularla kımsenin hakkımı yemesine de izin vermem sahsım adına! isterse 10 gun sonra acıklansın ama gercek temele dayanan bilgilerde de hakkımız yenmesin... |
|
| Başa dön |
|
 |
pierre_ Yeni Üye

|
Tarih: Cum May 18, 2012 12:21 pm Mesaj konusu: |
|
|
| ilk sınavdır sineye çekelim demiyorum bu sınavlarda itiraz işi abartılıyor diyorum... ben yapamadıysam yanlıştır mantığından/kompleksinden çıkalım diyorum... |
|
| Başa dön |
|
 |
dr.Zamig DentDus Moderatörü

|
|
| Başa dön |
|
 |
chaos Yeni Üye

|
Tarih: Cum May 18, 2012 9:17 pm Mesaj konusu: |
|
|
| pierre_ yazmış: | | ilk sınavdır sineye çekelim demiyorum bu sınavlarda itiraz işi abartılıyor diyorum... ben yapamadıysam yanlıştır mantığından/kompleksinden çıkalım diyorum... |
arkadaşım öyle bir şey yok insanları yanlış bilgilerle yanıltmayın ben de 7 soruya itiraz ettim.7 soru için 10 sayfa textbook bilgisi yolladım.zaten bir kaynaktan referans gösterilmeden itiraz edilen sorular incelemeye bile alınmıyor.sınavın geç açıklanmasının 2 nedeni var.1-sorular bir hafta geç yayınlandı 2-ösymnin dus sınavını,sınava çalışan biz diş hekimleri kadar önemsememesi.sorular çok kötüydü ben 3 dus dershanesinin de hemen hemen tüm denemelerine girdim bu kadar özensiz klinik soruları görmemiştim.. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
mutluluk Çömez Üye

|
Tarih: Cum May 18, 2012 11:01 pm Mesaj konusu: |
|
|
| ben ösmyi arayıp sordum bana pazartesinden sonra dediler |