|
Yazar |
Mesaj |
Metu Yeni Üye
|
Tarih: Sal Arl 08, 2015 2:11 am Mesaj konusu: |
|
|
Pek tabi..İşsiz,kazançsız,sinav sonuclansin da işe güce ona göre koyulalim diye bekliyo bi suru insan.siralamasi ilk tercihini garanti altina alan arkadaşların da bileğinin hakkidir benim kadar fazla stresle beklememek.e gıpta edilesi bi durum.ben hangi bolumu hangi sehri kazanacagimi cok merak ettigim icin stresteyim acikcasi.zira listemde istanbul da var erzurum da.odr de var endo ve tedavi de. |
|
Başa dön |
|
|
|
interferonbeta Çömez Üye
|
Tarih: Sal Arl 08, 2015 2:18 am Mesaj konusu: |
|
|
ales bi dursun önce biz geldik biz ne kadar zamnadır beklioz... çemkirrim valla |
|
Başa dön |
|
|
dusx Çömez Üye
|
Tarih: Sal Arl 08, 2015 2:38 am Mesaj konusu: |
|
|
Linkler ne durumda |
|
Başa dön |
|
|
semiramis Kıdemli Üye
|
Tarih: Sal Arl 08, 2015 2:40 am Mesaj konusu: |
|
|
Bi değişiklik yok malesef |
|
Başa dön |
|
|
|
polloshermanos Yeni Üye
|
Tarih: Sal Arl 08, 2015 3:07 am Mesaj konusu: |
|
|
Simdi yarin 5 e kadar ayni stresle bekle.. Yani ne desek hakkimizdir ! |
|
Başa dön |
|
|
dusx Çömez Üye
|
Tarih: Sal Arl 08, 2015 4:15 am Mesaj konusu: |
|
|
Film tavsiyesi olan varmi aksiyon fantastik .. |
|
Başa dön |
|
|
disciyim Çömez Üye
|
Tarih: Sal Arl 08, 2015 4:36 am Mesaj konusu: |
|
|
CiguliBiguli yazmış: | Tabi ozellikle 1. Ye yazik tabi nerden bilsin ne gelcegini cok zor... |
|
|
Başa dön |
|
|
stmtlg Yeni Üye
|
|
Başa dön |
|
|
|
disciyim Çömez Üye
|
Tarih: Sal Arl 08, 2015 4:37 am Mesaj konusu: |
|
|
dusx yazmış: | Film tavsiyesi olan varmi aksiyon fantastik .. |
the godfather izlemeistim daha once. 1.si super |
|
Başa dön |
|
|
dusx Çömez Üye
|
Tarih: Sal Arl 08, 2015 4:46 am Mesaj konusu: |
|
|
Stmtlg disciyim tesekkurler |
|
Başa dön |
|
|
hebele Kıdemli Üye
|
Tarih: Sal Arl 08, 2015 4:52 am Mesaj konusu: |
|
|
Ösymyi aradım dedim Allah rızası için açıklayın dedim. Ona bile bilmiyoruz dedi 😅 adamlar otomatiğe bağlamış bilmiyoruz diolar başka bişi demiyolar |
|
Başa dön |
|
|
dentzey Kıdemli Üye
|
Tarih: Sal Arl 08, 2015 5:35 am Mesaj konusu: |
|
|
Metu yazmış: | Pek tabi..İşsiz,kazançsız,sinav sonuclansin da işe güce ona göre koyulalim diye bekliyo bi suru insan.siralamasi ilk tercihini garanti altina alan arkadaşların da bileğinin hakkidir benim kadar fazla stresle beklememek.e gıpta edilesi bi durum.ben hangi bolumu hangi sehri kazanacagimi cok merak ettigim icin stresteyim acikcasi.zira listemde istanbul da var erzurum da.odr de var endo ve tedavi de. |
Allah yardımcımız olsun. Ben de buradaki bazı insanların dereceleri juri belirlemiş gibi davranmasına anlam veremiyorum. Sanki biz birilerinin kanatları altındayız, Sanki derece yapan sonuç beklerken bunalamaz, endişelenemez.. Öyle sandıkları gibi yan gelip yatarak sonuç bekleyemiyoruz ne yazık ki... Maddi manevi işkence çekiyoruz hepimiz. Diğerleri 2,5 ay beklerken derece yapanı 1 ayda yerleştirmiyorlar, bir farkımız yok yani. Ayrıca 1. De olsan 500. De tercihimi doğru mu girdim, herşey yolunda gidecek mi diye endişelenebilirsin. İşler yolunda gitmezse bir daha sınava girecek olsan kaybettiklerini maddi manevi kim telafi edebilir ki. Benim bebeğim doğacak, ben heyecanlanıyorum doğal olarak, sonuç olması gerektiği gibi çıkacak mı diye. Gel gör ki insanlar empati kuracaklarına kafa buluyorlar paylaştıklarınla. Herşey olacağına varacak ama artık çok yorulduk. Sayılı gün olsa geçecek de, belirsizlik hepimizi üzüyor. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. |
|
Başa dön |
|
|
onurdent Çömez Üye
|
Tarih: Sal Arl 08, 2015 5:41 am Mesaj konusu: |
|
|
dentzey yazmış: | Metu yazmış: | Pek tabi..İşsiz,kazançsız,sinav sonuclansin da işe güce ona göre koyulalim diye bekliyo bi suru insan.siralamasi ilk tercihini garanti altina alan arkadaşların da bileğinin hakkidir benim kadar fazla stresle beklememek.e gıpta edilesi bi durum.ben hangi bolumu hangi sehri kazanacagimi cok merak ettigim icin stresteyim acikcasi.zira listemde istanbul da var erzurum da.odr de var endo ve tedavi de. |
Allah yardımcımız olsun. Ben de buradaki bazı insanların dereceleri juri belirlemiş gibi davranmasına anlam veremiyorum. Sanki biz birilerinin kanatları altındayız, Sanki derece yapan sonuç beklerken bunalamaz, endişelenemez.. Öyle sandıkları gibi yan gelip yatarak sonuç bekleyemiyoruz ne yazık ki... Maddi manevi işkence çekiyoruz hepimiz. Diğerleri 2,5 ay beklerken derece yapanı 1 ayda yerleştirmiyorlar, bir farkımız yok yani. Ayrıca 1. De olsan 500. De tercihimi doğru mu girdim, herşey yolunda gidecek mi diye endişelenebilirsin. İşler yolunda gitmezse bir daha sınava girecek olsan kaybettiklerini maddi manevi kim telafi edebilir ki. Benim bebeğim doğacak, ben heyecanlanıyorum doğal olarak, sonuç olması gerektiği gibi çıkacak mı diye. Gel gör ki insanlar empati kuracaklarına kafa buluyorlar paylaştıklarınla. Herşey olacağına varacak ama artık çok yorulduk. Sayılı gün olsa geçecek de, belirsizlik hepimizi üzüyor. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. |
Dentzey bence bebeğinin adını dus koymalisin:)) Rabbim analı babalı büyütsün inşallah:) |
|
Başa dön |
|
|
|
soguk-nevale Çömez Üye
|
Tarih: Sal Arl 08, 2015 5:45 am Mesaj konusu: |
|
|
Yerleştirme sonuçları açıklanır mi diye konu açılmasından korkuyorum |
|
Başa dön |
|
|
346nafile Kıdemli Üye
|
Tarih: Sal Arl 08, 2015 5:49 am Mesaj konusu: |
|
|
dentzey allah bağışlasın |
|
Başa dön |
|
|
dentzey Kıdemli Üye
|
Tarih: Sal Arl 08, 2015 5:51 am Mesaj konusu: |
|
|
onurdent yazmış: | dentzey yazmış: | Metu yazmış: | Pek tabi..İşsiz,kazançsız,sinav sonuclansin da işe güce ona göre koyulalim diye bekliyo bi suru insan.siralamasi ilk tercihini garanti altina alan arkadaşların da bileğinin hakkidir benim kadar fazla stresle beklememek.e gıpta edilesi bi durum.ben hangi bolumu hangi sehri kazanacagimi cok merak ettigim icin stresteyim acikcasi.zira listemde istanbul da var erzurum da.odr de var endo ve tedavi de. |
Dentzey bence bebeğinin adını dus koymalisin:)) Rabbim analı babalı
büyütsün inşallah:) |
Haha ) teşekkür ederim, bu gidişle öyle olacak, bebek zigot halinden doğana kadar benim dus stresimle büyüyor valla |
|
Başa dön |
|
|
dentzey Kıdemli Üye
|
Tarih: Sal Arl 08, 2015 5:52 am Mesaj konusu: |
|
|
346nafile yazmış: | dentzey allah bağışlasın |
Teşekkür ederim, amin |
|
Başa dön |
|
|
disciyim Çömez Üye
|
Tarih: Sal Arl 08, 2015 6:38 am Mesaj konusu: |
|
|
Kimse juriyle derece yaptiniz demiyor.haketmissiniz tbk. Ama bizim daha tercih yapip yapmama belirsizligi yasadigimiz bir ortamda sizin acaba yanlis kod mu girmisim demeniz antipatik sahsi fikrim.sanslisiniz 4 kisi alan bir kadroyu bekliyorsunuz. 1-2 kisi degil. Tekrar tebrik ediyorum da aglamasi gereken biziz o hakki bile kendinizde gormeyin |
|
Başa dön |
|
|
|
CiguliBiguli Yeni Üye
|
Tarih: Sal Arl 08, 2015 6:57 am Mesaj konusu: |
|
|
Estafirullah aglamak ne haddimize töbeler olsun.1. Ağlar 5. Ağlar gerisi yalan ağlar |
|
Başa dön |
|
|
Feyzz Çömez Üye
|
Tarih: Sal Arl 08, 2015 7:01 am Mesaj konusu: |
|
|
CiguliBiguli yazmış: | Estafirullah aglamak ne haddimize töbeler olsun.1. Ağlar 5. Ağlar gerisi yalan ağlar |
337.ler ağlayamaz ne haddine töbeler olsun asdfgh |
|
Başa dön |
|
|
|