Kimse juriyle derece yaptiniz demiyor.haketmissiniz tbk. Ama bizim daha tercih yapip yapmama belirsizligi yasadigimiz bir ortamda sizin acaba yanlis kod mu girmisim demeniz antipatik sahsi fikrim.sanslisiniz 4 kisi alan bir kadroyu bekliyorsunuz. 1-2 kisi degil. Tekrar tebrik ediyorum da aglamasi gereken biziz o hakki bile kendinizde gormeyin
Kimse juriyle derece yaptiniz demiyor.haketmissiniz tbk. Ama bizim daha tercih yapip yapmama belirsizligi yasadigimiz bir ortamda sizin acaba yanlis kod mu girmisim demeniz antipatik sahsi fikrim.sanslisiniz 4 kisi alan bir kadroyu bekliyorsunuz. 1-2 kisi degil. Tekrar tebrik ediyorum da aglamasi gereken biziz o hakki bile kendinizde gormeyin
+1
neden siz üstünüze alındınız bilmiyorum ama çok tatlısınız, iyi dilekleriniz için teşekkürler... sizde antipatik, beni dövmek isteten hisler uyandırdığım için çok üzgünüm, oysa tek istediğim sizin beni sevmenizdi!
size buradan kelebekler, çiçekler ve sevgi gönderiyorum.........
İnsanların bu derece streste oldugu bi dönemde eğlencesine latife bile etmemek lazımmiş onu anladim.geç aciklanan sınav sonucundan dogan kizginligini kime çatacağini şaşirabiliyor demek insanlar.sanırsin düşmanca bi soz soyledik.En azindan yerlesilecek yer kaygisi duyulmaz,guzel bi avantaj bu, guzel dereceli olmak isterdim diye gayet basit bi soylemde bulundum.ki, derecesi guzel arkadaslarimizin bileginin hakkidir da,bunu da belirttim. ama bunu 'siz keyiften dörtköşe,sıkıntısız yaşıyosunuz oh ne ala' demişim gibi bi havayla karşilamaniza mana veremedim açikçasi.neyse..hepimiz ortak sancılı dönemlerden geciyoruz,hele ki hamileymişsiniz, kaygi duzeyiniz hepimizinkinden farklidir.Allah analı babalı buyutsun,işleriniz de kolay ilerlesin. Sozumu de geri aliyorum; derecesi ilk tercihini garantileyenler 400. 500.den çok daha stresliler tamam.
+1
neden siz üstünüze alındınız bilmiyorum ama çok tatlısınız, iyi dilekleriniz için teşekkürler... sizde antipatik, beni dövmek isteten hisler uyandırdığım için çok üzgünüm, oysa tek istediğim sizin beni sevmenizdi!
Ustume alinidim cunku o espiriyi bende alintilayip gulmustum.
Soylediklerim iyi zamanda espiri kotu zamanda ciddi algilanacaksa ben zaten konusmaya degmez diyorum. Size karsi hislerim dava zamani hamileyim bir an evvel aciklansin davanizi cekin dedikten sonra netinizi aciklamanizla belirdi. Yani ne dereceniz nede bekleme stresi degil. Ayrica tebrik ediyorum. Hayirlisiyla yapin dogumunuzu ins. Gule oynaya bekleyin bence hakkiniz. Cidden iyi insansiniz sizi zaten etrafinizda ki herkes seviyodur. Ben kolay kolay insan sevmem sizle ilgili degil
+1
Ustume alinidim cunku o espiriyi bende alintilayip gulmustum.
Soylediklerim iyi zamanda espiri kotu zamanda ciddi algilanacaksa ben zaten konusmaya degmez diyorum. Size karsi hislerim dava zamani hamileyim bir an evvel aciklansin davanizi cekin dedikten sonra netinizi aciklamanizla belirdi. Yani ne dereceniz nede bekleme stresi degil. Ayrica tebrik ediyorum. Hayirlisiyla yapin dogumunuzu ins. Gule oynaya bekleyin bence hakkiniz. Cidden iyi insansiniz sizi zaten etrafinizda ki herkes seviyodur. Ben kolay kolay insan sevmem sizle ilgili degil
Olmuş bitmiş şeylerden polemik yaratmak için demiyorum ancak dedikleriniz üzerine zan altında kalmak istemem, davaya karşıydım fakat hiç bir zaman davanızı çekin demedim kimseye.
Bugün yeni bir gün, inşallah şu sonuçlar gelir de hepiniz rahatlarsınız, hepiniz başarılı olacağınız bölümlere yerleşir, ömür boyu mutlu, huzurlu olursunuz...
Tüm zamanlar GMT +10 Saat Sayfaya git Önceki1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
8. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız