Ana Sayfam Yap

Favorilerime Ekle

ANA SAYFA FORUMLAR DERS-NOTLARI DENT-VİDEO DENT-FOTO DUS QUİZ DOSYALAR DENT-İLAN
DUS Yönetmeliği Sıkça Sorulan Sorular DUS Soruları Dent-Etkinlikler Dent E-Books DUS Notları Eğitim Müfradatları
DentDUS Forum :: Başlık görüntüleniyor - Dus tercihlerini ne yaptık?
 SSSSSS   AramaArama   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapınÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın   GirişGiriş 

Dus tercihlerini ne yaptık?
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    DentDUS Forum Forum Ana Sayfa -> Genel
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
esadgvn
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: Prş May 31, 2012 11:46 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

serap yazmış:
esadgvn yazmış:
79.yum protezleri sıraladım Ankaradan başlayıp bakalım neresi gelirse.. Ankaradakiler,istânbuldakiler, konya, kayseri, adana...

Ege yi yazdınız mı?

Evet konya'nin üstüne yazdım. Gelmeyecek zaten diye unutmuşum yazmayı
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
arwen
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: Prş May 31, 2012 11:48 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

esadgvn yazmış:
79.yum protezleri sıraladım Ankaradan başlayıp bakalım neresi gelirse.. Ankaradakiler,istânbuldakiler, konya, kayseri, adana...

istanbuldaki ozelleri one yazdiysaniz (ztn protez malesef iki ozelde vardi) gelir bence ozellikle iki okuldan biri cok sapa bi yerdeymis sanirim pek yazan yoktu
Başa dön
serap
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: Prş May 31, 2012 11:55 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

[quote="arwen"]
serap yazmış:
arwen yazmış:
serap yazmış:
arwen yazmış:
serap yazmış:
arwen yazmış:
dushan yazmış:
ankarada protezleri yazan var mı başkent de dahil?

ben tum protezleri sıraladm ankaradan baslayarak 60.yım.ilk 60 da olup protez yazanlar oldugunu da biliyorum cok umudum yok ankaradan yine de belli olmaz son anda fikir değiştirenler olabilir siz de protez istiyosunz sanırım kacıncısınız? ankara sonrası nereleri yazdınız?

Ben ilk 60 ta olupta protez yazan ilk sizi duydum.Ben Ankara da kalcağınızı düşünüyorum.İlk 60 ta olanlar genelde orto,cerrahi,pedo ya da perio yazıyor gibi geldi bana protez isteyen yok:)

evet ama mesela 30- 60 arasında ankaradaki orto yada cerrahileri gelmicegini bilerek sıralayıp sonrasına ankaradaki protezleri yazanlar var bikac kişi. ztn 4 kontenjan oldugu için cok umitlenmek istemiyorum gelirse tabiki sevinicem gelmezse de uzulmem sonucta protez istiyorum baska sehire de giderm hepsini sıraladım Smile[/quote

Ege protez kaçıncı sırada:)

ege protezi baska bi arkadasımın ilk sıralara yazdıgını bildigim için onu biraz gerilere attım ölü tercih oldu acıkcası Sad

Arkadaşınız kaçıncı?

arkadasimin tam siralamasini hatirlamiyorum 30lu bi siradaydi sanirim.son anda degistirmedyse one biyere yazmisti ege protezi

Arkadaşın kaçıncı yazmış anlamadımSmile öne bir yere diye mi yazdın?
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder
esadgvn
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: Prş May 31, 2012 11:59 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

arwen yazmış:
esadgvn yazmış:

istanbuldaki ozelleri one yazdiysaniz (ztn protez malesef iki ozelde vardi) gelir bence ozellikle iki okuldan biri cok sapa bi yerdeymis sanirim pek yazan yoktu

Evet üstte. biri fatihde biri seneye bağcılara(medipol. Sapa dediğiniz bu sanırım? )taşınacakmis. Ama istânbul olmasi için yazdım yoksa akademik olarak bi konya bi kayseri yada eski bi üni etmez kesinlikle biliyorum..
Başa dön
gokce
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: Cum Hzr 01, 2012 12:07 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

150 ile 250 arasındaki arkadaslar tercihlerini yazabilirler mi acaba ? ben 242 . oldum van ve dicle dısındaki periferdeki tedv ve rad yazdım,birkac tane de perifer de endo yazdım
Başa dön
dtesra
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: Cum Hzr 01, 2012 12:15 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

esadgvn yazmış:
arwen yazmış:
esadgvn yazmış:

Evet üstte. biri fatihde biri seneye bağcılara(medipol. Sapa dediğiniz bu sanırım? )taşınacakmis. Ama istânbul olmasi için yazdım yoksa akademik olarak bi konya bi kayseri yada eski bi üni etmez kesinlikle biliyorum..

yenı açılmıs fakultelerde sonrasında aynı fakultede kalıp akademık karıyer yapma ımkanı olabılcegı ıcın bence medıpol ve bezmıalem yazmanız iyi olmus..tabıı sonrasında akademık karıyer düşünuyosanız..
Başa dön
esadgvn
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: Cum Hzr 01, 2012 12:25 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

dtesra yazmış:
esadgvn yazmış:
arwen yazmış:
esadgvn yazmış:

yenı açılmıs fakultelerde sonrasında aynı fakultede kalıp akademık karıyer yapma ımkanı olabılcegı ıcın bence medıpol ve bezmıalem yazmanız iyi olmus..tabıı sonrasında akademık karıyer düşünuyosanız..

çok doğru. Akademik düşünüyorum bende. Ve bazen bi yard.doç dan, hevesi olmayan bi prof.a göre çok daha fazla şey alinabilir öğrenilebilir Smile
Başa dön
arwen
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: Cum Hzr 01, 2012 12:26 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

arkadasim ege protezi 2.tercih yapti sanirim ilk tercihide gelmez diye tahmin ediyorum o yuzden ege protezi dusunmedm tabi son anda tercihleri degismemisse Smile
Başa dön
dentselcuk
DentDus Moderatörü
DentDus Moderatörü

MesajTarih: Cum Hzr 01, 2012 1:10 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

irem hanım arkadaşınızın sıralaması kaç acaba?
Başa dön
arwen
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: Cum Hzr 01, 2012 1:25 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

35 yada 36 olabilir 30 lu bisey tam sıralamasını hatırlamıorm.ege protezi cok merak eden var sanırım Smile
Başa dön
dentselcuk
DentDus Moderatörü
DentDus Moderatörü

MesajTarih: Cum Hzr 01, 2012 1:27 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

o zaman ilk tercihi olur umarım ilk tercihi neydi ki acaba:)
Başa dön
ultimate
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: Cum Hzr 01, 2012 1:30 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

antalya pedo yazan yok mu?
Başa dön
arwen
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: Cum Hzr 01, 2012 1:32 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

dentselcuk yazmış:
o zaman ilk tercihi olur umarım ilk tercihi neydi ki acaba:)

inanın tam bilmiyorum ama ege yada diger unilerden birinin cerrahisi olabilir hayırlısı olsun hepimiz için olmazsa da uzmeyin kendinizi artık sonuclar belli ztn sdc acıklanmasını bekliyoruz Smile
Başa dön
dentselcuk
DentDus Moderatörü
DentDus Moderatörü

MesajTarih: Cum Hzr 01, 2012 1:34 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

öff evet sadece beklemek en kötüsü zaten:)
Başa dön
saku88
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: Cum Hzr 01, 2012 3:37 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

sıralamam 180.

tüm protez pedo ve endoları yazdım. van diyarbakır erzurum malatya hariç. benim çevremde olan arkadaşlar neler yazdınız tercih yaptınızmı ? özellikle 150-180 arası ?
Başa dön
serap
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: Cum Hzr 01, 2012 3:57 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Ege perioyu ilk yüzde yazan var mı Selçuk bey dışında:)
Başa dön
dentselcuk
DentDus Moderatörü
DentDus Moderatörü

MesajTarih: Cum Hzr 01, 2012 4:19 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

serap hanım ben protezi de yazan duymamıştım daha ama bgn duyduk:(
Başa dön
serap
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: Cum Hzr 01, 2012 4:30 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

dentselcuk yazmış:
serap hanım ben protezi de yazan duymamıştım daha ama bgn duyduk:(

Üzüldüm ,inşallah o arkadaşın ilk tercihi tutar:)Kontenjanlar o kadar az ki şehir problemi olanlar için seçenek kalmıyor.Siz kesin girersiniz ama Pınarın 107 incilikle açıkta kalma ihtimali yüksek.Her an herşey olabilir ben hala perioya girebileceğinizi düşünüyorum ve umuyorum:)))
Başa dön
carotis
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: Cum Hzr 01, 2012 5:47 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

serap hanım 1. olmanıza rağmen forumlarda bu şu şekilde yorumlar yapmanız açıkcası beni çok hayal kırıklığına uğrattıSad açmak gerekirse size göre ön sırada tercih eden kazanıyor sanki kura usulu atama gibi düşünüosunuz bu olayı sanırım.Mesela Selçuk beyin sıralamasını tam hatırlamıorum ama 87.ydi sanırım,ilk tercihinde ege perio yazmış dielimki 86. da 30. tercihine ege perio yazdı ve ilk 29 tercihine yerleşemedi Selçuk bey ne kadar da 1. tercihinde bile yazsa ege perioyu 86. kişi kazanacak 30. tercihi olmasına rağmen...Kimse full tercih listesini açıklamadığı için ne olacağı anlaşılamaz:Lütfen olaya bu açıdan yaklaşalım dier türlü çok komik oluo bu tarz yorumlarınız.......
Başa dön
serap
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: Cum Hzr 01, 2012 6:02 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

carotis yazmış:
serap hanım 1. olmanıza rağmen forumlarda bu şu şekilde yorumlar yapmanız açıkcası beni çok hayal kırıklığına uğrattıSad açmak gerekirse size göre ön sırada tercih eden kazanıyor sanki kura usulu atama gibi düşünüosunuz bu olayı sanırım.Mesela Selçuk beyin sıralamasını tam hatırlamıorum ama 87.ydi sanırım,ilk tercihinde ege perio yazmış dielimki 86. da 30. tercihine ege perio yazdı ve ilk 29 tercihine yerleşemedi Selçuk bey ne kadar da 1. tercihinde bile yazsa ege perioyu 86. kişi kazanacak 30. tercihi olmasına rağmen...Kimse full tercih listesini açıklamadığı için ne olacağı anlaşılamaz:Lütfen olaya bu açıdan yaklaşalım dier türlü çok komik oluo bu tarz yorumlarınız.......

Aksini mi iddia eden var carotis bey:).Dediğinizi sınava giren ,girmeyen herkes biliyor.Yorumunuzu stresinize bağlıyorum.Neden sinirlendiniz anlamış değilim.Benim tercih sıralarındaki, yorumları takip etmemin sebebi kız kardeşim.Sınavda 107 inci olduğu için takip ediyorum.Umarım dilediğiniz yeri kazanırsınız...
Başa dön
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    DentDUS Forum Forum Ana Sayfa -> Genel Tüm zamanlar GMT +10 Saat
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
3. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız