|
Yazar |
Mesaj |
miketyson Yeni Üye
|
Tarih: Çrş Ksm 16, 2016 2:13 am Mesaj konusu: İş ve Kongreler için İngilizce |
|
|
Arkadaşlar Ankarada ikamet etmekteyim. İyi bir ingilizce öğrenmek ve konuşmak istiyorum Önerebileceğiniz bir kurs var mı? Özellikle gidip bu eğitimi alan arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim. |
|
Başa dön |
|
|
|
miketyson Yeni Üye
|
Tarih: Çrş Ksm 16, 2016 9:15 pm Mesaj konusu: |
|
|
güncel |
|
Başa dön |
|
|
Asimili Yeni Üye
|
Tarih: Prş Ksm 17, 2016 4:12 am Mesaj konusu: |
|
|
Ben wall street e yazılmıstım. Hic memnun kalmadım arkadaslar bilginiz olsun.. |
|
Başa dön |
|
|
miketyson Yeni Üye
|
Tarih: Prş Ksm 17, 2016 8:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
yorumun için çok teşekkür ederim listeden çıkarttım o zaman onu |
|
Başa dön |
|
|
|
erenu89 Yeni Üye
|
Tarih: Prş Ksm 17, 2016 10:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
GOogle translate, güncellemeden sonra canavar gibi oldu. İlerde simultane çeviri bile yapar bunlar. |
|
Başa dön |
|
|
Asimili Yeni Üye
|
Tarih: Cum Ksm 18, 2016 2:38 am Mesaj konusu: |
|
|
Rica ederim akın dan cok memnun olan arkadaslarım var ama genelde bir sınav vermek icin gidyorlar.. |
|
Başa dön |
|
|
miketyson Yeni Üye
|
Tarih: Cum Ksm 18, 2016 5:12 am Mesaj konusu: |
|
|
Asimili yazmış: | Rica ederim akın dan cok memnun olan arkadaslarım var ama genelde bir sınav vermek icin gidyorlar.. |
Ben de daha çok reading ve speaking üzere istiyorum.Verecek sınav daha kalmadı ingilizce var ama konuşmaya ve yazmaya yaramıyor. Çok teşekkür ederim tekrar |
|
Başa dön |
|
|
miketyson Yeni Üye
|
Tarih: Cum Ksm 18, 2016 5:21 am Mesaj konusu: |
|
|
erenu89 yazmış: | GOogle translate, güncellemeden sonra canavar gibi oldu. İlerde simultane çeviri bile yapar bunlar. |
orası öyle hocam. Baya güzel çeviriyor ilk zamanlardakiyle arasında uçurum fark var. Ama bana konuşmak için ingilizce lazım o yüzden önerebileceğiniz bir kurs varsa müteşekkir olurum |
|
Başa dön |
|
|
|
pirella Kıdemli Üye
|
Tarih: Cum Ksm 18, 2016 5:25 am Mesaj konusu: |
|
|
Amerikan kültür bence bu konuda başarılı bir kaç kur almıştım.ama ilden ile değişebiliyor bi de bu kursların kalitesi malesef. |
|
Başa dön |
|
|
erenu89 Yeni Üye
|
Tarih: Cum Ksm 18, 2016 8:20 am Mesaj konusu: |
|
|
miketyson yazmış: | erenu89 yazmış: | GOogle translate, güncellemeden sonra canavar gibi oldu. İlerde simultane çeviri bile yapar bunlar. |
orası öyle hocam. Baya güzel çeviriyor ilk zamanlardakiyle arasında uçurum fark var. Ama bana konuşmak için ingilizce lazım o yüzden önerebileceğiniz bir kurs varsa müteşekkir olurum | ben de işin esprisindeyim, herhangi bir kursa gitmedim ancak arkadaşlardan bildiğim duyduğum
, bu işi yurtdışında halletmek. |
|
Başa dön |
|
|
miketyson Yeni Üye
|
Tarih: Cmt Ksm 19, 2016 5:40 pm Mesaj konusu: |
|
|
pirella yazmış: | Amerikan kültür bence bu konuda başarılı bir kaç kur almıştım.ama ilden ile değişebiliyor bi de bu kursların kalitesi malesef. |
Siz hangi ildekine ve şubedekine gitiniz acaba? |
|
Başa dön |
|
|
|