Ana Sayfam Yap

Favorilerime Ekle

ANA SAYFA FORUMLAR DERS-NOTLARI DENT-VİDEO DENT-FOTO DUS QUİZ DOSYALAR DENT-İLAN
DUS Yönetmeliği Sıkça Sorulan Sorular DUS Soruları Dent-Etkinlikler Dent E-Books DUS Notları Eğitim Müfradatları
DentDUS Forum :: Başlık görüntüleniyor - 2012 EYLÜL DUS KADROLARI!!!
 SSSSSS   AramaArama   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapınÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın   GirişGiriş 

2012 EYLÜL DUS KADROLARI!!!
Sayfaya git Önceki  1, 2

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    DentDUS Forum Forum Ana Sayfa -> 2012 Eylül DUS
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
dtaysen
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: Sal Tem 31, 2012 9:43 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

2012 eylül tus başvuru kılavuzuna göre sağlık bakanlığına bağlı tıp fakültelerine uzmanlık için başvuraları sadece 657 e tabi olanlar yapabiliyor.Ayrıca bir diğer değişiklik olarak da ek yerleştirmelere başvuru için gerekli şartları değiştirmişler.önceden ek yerleştirme için o bölümdeki yerleşilen en küçük puanı geçmiş olmak gerekliyken eylül kılavuzuna göre 45 barajını geçmiş olmak yeterli gözüküyor.bizim kılavuzda herhangi bi açıklama görmedim ama herşeyi tus-dus yönetmeliği altında tusa göre yaptıkları için sanırım bizde de böyle bi uygulama yapacaklar diye düşünüyorum.
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
tunaakman
Çömez Üye
Çömez Üye

MesajTarih: Sal Tem 31, 2012 10:10 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

dtaysen yazmış:
2012 eylül tus başvuru kılavuzuna göre sağlık bakanlığına bağlı tıp fakültelerine uzmanlık için başvuraları sadece 657 e tabi olanlar yapabiliyor.Ayrıca bir diğer değişiklik olarak da ek yerleştirmelere başvuru için gerekli şartları değiştirmişler.önceden ek yerleştirme için o bölümdeki yerleşilen en küçük puanı geçmiş olmak gerekliyken eylül kılavuzuna göre 45 barajını geçmiş olmak yeterli gözüküyor.bizim kılavuzda herhangi bi açıklama görmedim ama herşeyi tus-dus yönetmeliği altında tusa göre yaptıkları için sanırım bizde de böyle bi uygulama yapacaklar diye düşünüyorum.

Hocam,TUS kılavuzunu tekrar inceledim."TUS kılavuzunda Bakanlık kadrolarına sadece 657 e tabi olanlar başvuruda bulunur"ifadesine rastlayamadım.Kılavuzun neresinde yazıyor.Belirtebilirmisiniz?Teşekkürler.
Başa dön
dtaysen
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: Sal Tem 31, 2012 11:10 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

[quote="tunaakman"][quote="dtaysen"]2012 eylül tus başvuru kılavuzuna göre sağlık bakanlığına bağlı tıp fakültelerine uzmanlık için başvuraları sadece 657 e tabi olanlar yapabiliyor.Ayrıca bir diğer değişiklik olarak da ek yerleştirmelere başvuru için gerekli şartları değiştirmişler.önceden ek yerleştirme için o bölümdeki yerleşilen en küçük puanı geçmiş olmak gerekliyken eylül kılavuzuna göre 45 barajını geçmiş olmak yeterli gözüküyor.bizim kılavuzda herhangi bi açıklama görmedim ama herşeyi tus-dus yönetmeliği altında tusa göre yaptıkları için sanırım bizde de böyle bi uygulama yapacaklar diye düşünüyorum.[/quote]

Hocam,TUS kılavuzunu tekrar inceledim."TUS kılavuzunda Bakanlık kadrolarına sadece 657 e tabi olanlar başvuruda bulunur"ifadesine rastlayamadım.Kılavuzun neresinde yazıyor.Belirtebilirmisiniz?Teşekkürler.[/quote]

2012 ilkbahar dönemine ait yerleştirme kılavuzunda okumuşum,yanlış belirtmişim kusura bakmayın.linki ekliyorum.
http://www.osym.gov.tr/dosya/1-60095/h/tustercihkilavuz.pdf
Başa dön
ekinil86
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: Sal Tem 31, 2012 11:13 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaslar bugun Saglik bakanlığını aradım en net bilgiyi ordan alabilirim diye yetkili kisi bana herkesin Saglik bakanligi kadrolarına başvurabileceğini ama kazandığınızda başlarken sözleşme imzalandığını söyledi ve zaten öyle bir koşul aransaydı özel şartlar kısmında kılavuzda yayınlandık iciniz rahat olsun doktor hanim dedi;)
Başa dön
ekinil86
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: Sal Tem 31, 2012 11:13 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaslar bugun Saglik bakanlığını aradım en net bilgiyi ordan alabilirim diye yetkili kisi bana herkesin Saglik bakanligi kadrolarına başvurabileceğini ama kazandığınızda başlarken sözleşme imzalandığını söyledi ve zaten öyle bir koşul aransaydı özel şartlar kısmında kılavuzda yayınlandık iciniz rahat olsun doktor hanim dedi;)
Başa dön
dt_fehim
Çömez Üye
Çömez Üye

MesajTarih: Çrş Ağu 01, 2012 12:07 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Başa dön
dt_fehim
Çömez Üye
Çömez Üye

MesajTarih: Çrş Ağu 01, 2012 12:08 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Başa dön
tunaakman
Çömez Üye
Çömez Üye

MesajTarih: Çrş Ağu 01, 2012 12:19 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ekinil86 yazmış:

Sn.Doktor hanım;Bu sorun ile ilgili olarak bugün bakanlıkla bende görüştüm.İnternette dolaşan söylenti,181 nolu kanun hükmündeki kararnamenin uygulaması ile ilgili.Bahse konu 181 nolu KHK.Kasım-2011 ayında yayınlanan 663 sayılı KHK.ile kaldırılmış.Dolayısıyla Bundan önceki Tus sınavlarında,Bakanlık kadrolarına sadece 657 sayılı devlet memurları müracat edebilir hükmü.663 sayılı khk.ile değişikliğe uğradığından 2012 sonbahar döneminde yayınlanan gerek Tus ve gerekse Dus klavuzundaki sağlık bakanlığı kadrolarına herkes başvuruda bulunabilir.Tek şart.Mecburi hizmet.Ha.onuda yapmam diyorsanız.uzmanlığa başlarken imzaladığınız senet bedelini faiziyle ödersiniz.olur biter.
Başa dön
tunaakman
Çömez Üye
Çömez Üye

MesajTarih: Çrş Ağu 01, 2012 12:25 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

dtaysen yazmış:
tunaakman yazmış:
dtaysen yazmış:

Hocam,TUS kılavuzunu tekrar inceledim."TUS kılavuzunda Bakanlık kadrolarına sadece 657 e tabi olanlar başvuruda bulunur"ifadesine rastlayamadım.Kılavuzun neresinde yazıyor.Belirtebilirmisiniz?Teşekkürler.

2012 ilkbahar dönemine ait yerleştirme kılavuzunda okumuşum,yanlış belirtmişim kusura bakmayın.linki ekliyorum.
http://www.osym.gov.tr/dosya/1-60095/h/tustercihkilavuz.pdf

Hocam;Doğrudur.Bahsettiğiniz 2012 ilkbahar TUS kılavuzunda aynen şöyle yazıyor."Sağlık Bakanlığı Adına Tıp Fakültelerine Alınacak Uzmanlık Öğrencisi Sayıları" başlığının altındaki
kontenjanları tercih edecek adayların sınav tarihi itibariyle 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamında
kadrolu olarak Sağlık Bakanlığı teşkilatında çalışıyor olmaları gerekmektedir" Dün itibariyle yayınlanan 2012 sonbahar TUS ve DUS klavuzunda böyle bir ifade yok.Herkese kolaylıklar diliyorum.Umarım herkesin kafasındaki soru işareti böylelikle giderilmiş oldu.
Başa dön
dtaysen
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: Çrş Ağu 01, 2012 12:50 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

[quote="tunaakman"][quote="dtaysen"][quote="tunaakman"][quote="dtaysen"]2012 eylül tus başvuru kılavuzuna göre sağlık bakanlığına bağlı tıp fakültelerine uzmanlık için başvuraları sadece 657 e tabi olanlar yapabiliyor.Ayrıca bir diğer değişiklik olarak da ek yerleştirmelere başvuru için gerekli şartları değiştirmişler.önceden ek yerleştirme için o bölümdeki yerleşilen en küçük puanı geçmiş olmak gerekliyken eylül kılavuzuna göre 45 barajını geçmiş olmak yeterli gözüküyor.bizim kılavuzda herhangi bi açıklama görmedim ama herşeyi tus-dus yönetmeliği altında tusa göre yaptıkları için sanırım bizde de böyle bi uygulama yapacaklar diye düşünüyorum.[/quote]

Hocam,TUS kılavuzunu tekrar inceledim."TUS kılavuzunda Bakanlık kadrolarına sadece 657 e tabi olanlar başvuruda bulunur"ifadesine rastlayamadım.Kılavuzun neresinde yazıyor.Belirtebilirmisiniz?Teşekkürler.[/quote]

http://www.osym.gov.tr/dosya/1-60095/h/tustercihkilavuz.pdf[/quote]

Hocam;Doğrudur.Bahsettiğiniz 2012 ilkbahar TUS kılavuzunda aynen şöyle yazıyor."Sağlık Bakanlığı Adına Tıp Fakültelerine Alınacak Uzmanlık Öğrencisi Sayıları" başlığının altındaki
kontenjanları tercih edecek adayların sınav tarihi itibariyle 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamında
kadrolu olarak Sağlık Bakanlığı teşkilatında çalışıyor olmaları gerekmektedir" Dün itibariyle yayınlanan 2012 sonbahar TUS ve DUS klavuzunda böyle bir ifade yok.Herkese kolaylıklar diliyorum.Umarım herkesin kafasındaki soru işareti böylelikle giderilmiş oldu.[/quote]

Bence bu tarz bi uygulama eşitlik ilkesine aykırı zaten,bize uygulanması yanlış olurdu.Böyle olmaması sevindirici,herkese kolay gelsin
Başa dön
avci1025
Çömez Üye
Çömez Üye

MesajTarih: Cum Ekm 05, 2012 9:13 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

tercih kılavuzunda değişiklik olması ihtimal mi
Başa dön
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    DentDUS Forum Forum Ana Sayfa -> 2012 Eylül DUS Tüm zamanlar GMT +10 Saat
Sayfaya git Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız