|
Yazar |
Mesaj |
Dr_moe Uzman Üye
|
Tarih: Çrş Ksm 23, 2016 8:47 am Mesaj konusu: |
|
|
dtdtd yazmış: | Dr_moe yazmış: | Açtım |
o başlığa yazabilcek hayalim yok bos gecmezdim ama |
Hoca yapmayın 😁.Bi düşünün başlık vesile olsun |
|
Başa dön |
|
|
|
dt92 Kıdemli Üye
|
Tarih: Çrş Ksm 23, 2016 8:48 am Mesaj konusu: |
|
|
Dr_moe yazmış: | Açtım |
En güzel başlıklar sizden geliyor hocam 😂Ama hayal kuramaz olduk😂 |
|
Başa dön |
|
|
Dr_moe Uzman Üye
|
Tarih: Çrş Ksm 23, 2016 8:49 am Mesaj konusu: |
|
|
Bn de hiç düşünmemiştim .Siznle 5 yıl muhabbeti geçnce aklma gldi.İlk kez düşündüm açıkçası |
|
Başa dön |
|
|
Dr_moe Uzman Üye
|
Tarih: Çrş Ksm 23, 2016 8:50 am Mesaj konusu: |
|
|
Koskoca 5 yıl...5 yıl öncesini düşünüyorum.Asistanların azarlarının kademece azaldgı ilk yıldı 😂. |
|
Başa dön |
|
|
|
Hilumpulmonalis Uzman Üye
|
Tarih: Çrş Ksm 23, 2016 8:54 am Mesaj konusu: |
|
|
ben neden lanetlenerek ayrıldım hiç anlamadım.kanal dolgu detertraj diye girdim işe yapmadığım iş kalmadı.ortodontik tedavileri bile ben aldım.adam hastalara ne oluyor ne bitiyor haberi bile yoktu.ben gelmeden önce çapraşıklık gördüğü yerde diş çekiveriodu.hastalar dişleri çekilmeyince çok mutlu oluyorlardı halbuki.üstelik daha çabuk bitiyordu tedaviler kapanışı bozulmadığı için. |
|
Başa dön |
|
|
dt92 Kıdemli Üye
|
Tarih: Çrş Ksm 23, 2016 8:58 am Mesaj konusu: |
|
|
Dr_moe yazmış: | Bn de hiç düşünmemiştim .Siznle 5 yıl muhabbeti geçnce aklma gldi.İlk kez düşündüm açıkçası |
Neler düşündünüz hocam, ilham almak istiyorum😂
Benim hayal kurma merkezim falan travmaya uğradı sanırım😂 |
|
Başa dön |
|
|
Dr_moe Uzman Üye
|
|
|
Hocam hekim miydi patronunuz.siz ortodontik olrk napıyodnz |
|
Başa dön |
|
|
Hilumpulmonalis Uzman Üye
|
|
|
Dr_moe yazmış: | Hocam hekim miydi patronunuz.siz ortodontik olrk napıyodnz | sabit tedaviler yapıodum.patroum da hekimdi |
|
Başa dön |
|
|
|
Dr_moe Uzman Üye
|
Tarih: Çrş Ksm 23, 2016 9:01 am Mesaj konusu: |
|
|
dt92 yazmış: | Dr_moe yazmış: | Bn de hiç düşünmemiştim .Siznle 5 yıl muhabbeti geçnce aklma gldi.İlk kez düşündüm açıkçası |
😁.Oral diagnozu bitrmişm 1 yıllık taze hoca olmuşum.Öğrencilerin teorik olark azıcık canına okuyomuşum(ama bnu iyilkleri içn yapıyorm.dışarı çıktıklarında yanlzca dişleri gören hekimler olsunlar istemiyorum azıcık Hause olcaklar 😁 ).iş arkadşlarım ortamım iyiymiş.ülkede dert yokmuş.evliymişm bi kızm bi oğlum varmış.
Yanlız bu resmen rüya oldu 😂😂😂 |
|
Başa dön |
|
|
dt92 Kıdemli Üye
|
Tarih: Çrş Ksm 23, 2016 9:05 am Mesaj konusu: |
|
|
Dr_moe yazmış: | dt92 yazmış: | Dr_moe yazmış: | Bn de hiç düşünmemiştim .Siznle 5 yıl muhabbeti geçnce aklma gldi.İlk kez düşündüm açıkçası |
😁.Oral diagnozu bitrmişm 1 yıllık taze hoca olmuşum.Öğrencilerin teorik olark azıcık canına okuyomuşum(ama bnu iyilkleri içn yapıyorm.dışarı çıktıklarında yanlzca dişleri gören hekimler olsunlar istemiyorum azıcık Hause olcaklar 😁 ).iş arkadşlarım ortamım iyiymiş.ülkede dert yokmuş.evliymişm bi kızm bi oğlum varmış.
Hocam çok verimli bir 5yıl olmuş 😁😁 umarım bu beklediğiniz anlara değer tam gazla ilerlersiniz 😀 |
|
Başa dön |
|
|
dtdtd Çömez Üye
|
Tarih: Çrş Ksm 23, 2016 9:05 am Mesaj konusu: |
|
|
Dr_moe yazmış: | dt92 yazmış: | Dr_moe yazmış: | Bn de hiç düşünmemiştim .Siznle 5 yıl muhabbeti geçnce aklma gldi.İlk kez düşündüm açıkçası |
çocuklar ikiz sanırım |
|
Başa dön |
|
|
Dr_moe Uzman Üye
|
Tarih: Çrş Ksm 23, 2016 9:08 am Mesaj konusu: |
|
|
dt92 yazmış: | Dr_moe yazmış: | dt92 yazmış: | Dr_moe yazmış: | Bn de hiç düşünmemiştim .Siznle 5 yıl muhabbeti geçnce aklma gldi.İlk kez düşündüm açıkçası |
Hocam çok verimli bir 5yıl olmuş 😁😁 umarım bu beklediğiniz anlara değer tam gazla ilerlersiniz 😀 |
😂😂😂 |
|
Başa dön |
|
|
Dr_moe Uzman Üye
|
Tarih: Çrş Ksm 23, 2016 9:09 am Mesaj konusu: |
|
|
dtdtd yazmış: | Dr_moe yazmış: | dt92 yazmış: | Dr_moe yazmış: | Bn de hiç düşünmemiştim .Siznle 5 yıl muhabbeti geçnce aklma gldi.İlk kez düşündüm açıkçası |
çocuklar ikiz sanırım |
😁.Onu düşünmedim.Bi kız bi oğlan istediğimden o 5 yıla sıkıştırdm 😁.Nyse düşndm de 30 olcam o zmn.şimdilk sadece kız olsun 😂 |
|
Başa dön |
|
|
|
Dr_moe Uzman Üye
|
Tarih: Çrş Ksm 23, 2016 9:22 am Mesaj konusu: |
|
|
Düşündüm de.Hayat zor be.. |
|
Başa dön |
|
|
Dr_moe Uzman Üye
|
Tarih: Çrş Ksm 23, 2016 9:23 am Mesaj konusu: |
|
|
Resmen bi yıl daha çalşcam.Gözümde büyüyo .Hayır bi de bu kez garanti olsun die abartcam çalşmayı..😒 |
|
Başa dön |
|
|
dt92 Kıdemli Üye
|
Tarih: Çrş Ksm 23, 2016 9:26 am Mesaj konusu: |
|
|
Dr_moe yazmış: | Resmen bi yıl daha çalşcam.Gözümde büyüyo .Hayır bi de bu kez garanti olsun die abartcam çalşmayı..😒 |
Benimde olmayacak gibi hocam, birlikte çalışırız artık😁 |
|
Başa dön |
|
|
dtdtd Çömez Üye
|
Tarih: Çrş Ksm 23, 2016 9:27 am Mesaj konusu: |
|
|
+1 |
|
Başa dön |
|
|
Dr_moe Uzman Üye
|
Tarih: Çrş Ksm 23, 2016 9:29 am Mesaj konusu: |
|
|
Çalışırız hocam .Tabii şu süreci atlatabilirsem..Sıkıntıdan ölebilirim 😁.Hayır gündüz hiçbişey yok.Anlamıyorm saat 00.30 u geçiyo Allaaah nası bi sıkntysa çöküyo baya bayaa.Bnce şu forumu okuyup bişey yazmayanlar da sırf sıkıntıdan yani 😂😂.
Hepnze selamlar arkadaşlar 😄.Sıkılmaya devam 😄 |
|
Başa dön |
|
|
|
Dr_moe Uzman Üye
|
Tarih: Çrş Ksm 23, 2016 9:31 am Mesaj konusu: |
|
|
Yeni başlıklar açiyim bari değşklik olsun fazla başlık göz çıkarmaz 😅 |
|
Başa dön |
|
|
dt92 Kıdemli Üye
|
Tarih: Çrş Ksm 23, 2016 9:33 am Mesaj konusu: |
|
|
Dr_moe yazmış: | Çalışırız hocam .Tabii şu süreci atlatabilirsem..Sıkıntıdan ölebilirim 😁.Hayır gündüz hiçbişey yok.Anlamıyorm saat 00.30 u geçiyo Allaaah nası bi sıkntysa çöküyo baya bayaa.Bnce şu forumu okuyup bişey yazmayanlar da sırf sıkıntıdan yani 😂😂.
Hepnze selamlar arkadaşlar 😄.Sıkılmaya devam 😄 |
İzleniyormuşum gibi hissediyorum hocam😂
Üç kişi kahvede takılıyoruz 🙈😂
En son dt92 tarafından Çrş Ksm 23, 2016 9:59 am tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi |
|
Başa dön |
|
|
|