|
Yazar |
Mesaj |
Dr_moe Uzman Üye
|
Tarih: Çrş Ksm 23, 2016 9:41 am Mesaj konusu: |
|
|
😂😂😂.Hocam eğlenceli bi insansınz eksik olmayın 😂.Bn de hissetmiyorm değil .Yatayım bari yavaştan.Sadece okuyan dostlar sizi de bkleriz .Hayrlı gecelrr hrkese |
|
Başa dön |
|
|
|
dt92 Kıdemli Üye
|
Tarih: Çrş Ksm 23, 2016 9:50 am Mesaj konusu: |
|
|
Dr_moe yazmış: | 😂😂😂.Hocam eğlenceli bi insansınz eksik olmayın 😂.Bn de hissetmiyorm değil .Yatayım bari yavaştan.Sadece okuyan dostlar sizi de bkleriz .Hayrlı gecelrr hrkese |
Evet mizah anlayışım gelişti iyice osym sayesinde 😂 bazen kendime şaşırıyorum 🙈😂 burdan bende herkese iyi geceler diliyorum o zaman 😂😊 |
|
Başa dön |
|
|
drorto Yeni Üye
|
Tarih: Çrş Ksm 23, 2016 7:13 pm Mesaj konusu: |
|
|
Forumu Sadece okuyan biri olarak bi umut ışığı arıyorum tekrar sınava hazırlanabilmek için, şuana kadar işten ayrılmadan hazırlandım ama olmadı böyle saçma sapan sınav hazırladıklarını gördükçe iş düzenimi bozup ayrılıp sınava çalışasım da gelmiyor. Özel sektörün durumu ortada Piyasası en canlı olan şehir İstanbuldayım ama tüm işverenler meslektaşın olsa bile seni kullanmaya bakıyor.Doktora yapmak ne kadar mantıklı? Uzmanlık tek çare ama sınav sistemi malum saçmasapan Nasıl bi meslek seçmişiz yahu |
|
Başa dön |
|
|
Director Yeni Üye
|
Tarih: Çrş Ksm 23, 2016 8:06 pm Mesaj konusu: |
|
|
sıkıldım. |
|
Başa dön |
|
|
|
dtdtd Çömez Üye
|
Tarih: Çrş Ksm 23, 2016 8:11 pm Mesaj konusu: |
|
|
drorto yazmış: | Forumu Sadece okuyan biri olarak bi umut ışığı arıyorum tekrar sınava hazırlanabilmek için, şuana kadar işten ayrılmadan hazırlandım ama olmadı böyle saçma sapan sınav hazırladıklarını gördükçe iş düzenimi bozup ayrılıp sınava çalışasım da gelmiyor. Özel sektörün durumu ortada Piyasası en canlı olan şehir İstanbuldayım ama tüm işverenler meslektaşın olsa bile seni kullanmaya bakıyor.Doktora yapmak ne kadar mantıklı? Uzmanlık tek çare ama sınav sistemi malum saçmasapan Nasıl bi meslek seçmişiz yahu |
Isten ayrilarak calismalik bi sinav da degilmis ki girdik gördük |
|
Başa dön |
|
|
dtburak006 Yeni Üye
|
Tarih: Çrş Ksm 23, 2016 9:13 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sıkıntıdan patlıyorum . |
|
Başa dön |
|
|
Dr_moe Uzman Üye
|
Tarih: Çrş Ksm 23, 2016 10:03 pm Mesaj konusu: |
|
|
😅 |
|
Başa dön |
|
|
Dr_moe Uzman Üye
|
Tarih: Çrş Ksm 23, 2016 10:10 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bu davanın sakız gibi uzaması nedir böle yaa.Seneye böle olmasın 😋.Bnce yıl ortası diş hekimleri olarak bi genelgemsi bişey yayımlayalım."Diş hekimleri olarak bunu haketmiyorz lütfen garanti sorular sorun bizi snra davayla flan aylarca işsiz süründürmeyin "diye 😁. |
|
Başa dön |
|
|
|
drorto Yeni Üye
|
Tarih: Prş Ksm 24, 2016 2:17 am Mesaj konusu: |
|
|
Bıktım valla ya sınavdan da hastalardan da 😔 |
|
Başa dön |
|
|
Dr_moe Uzman Üye
|
Tarih: Prş Ksm 24, 2016 3:13 am Mesaj konusu: |
|
|
Kmse atamayla ilgli bişe yazmadğı içn sıkılıyorum 😑 |
|
Başa dön |
|
|
dt92 Kıdemli Üye
|
Tarih: Prş Ksm 24, 2016 8:44 am Mesaj konusu: |
|
|
Bugün dertliler kahvesi erken kapatmış sanırım 😂 |
|
Başa dön |
|
|
rumuzgerekli Kıdemli Üye
|
Tarih: Prş Ksm 24, 2016 6:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
kahveciler peki duscuadamın adı neden özge ? |
|
Başa dön |
|
|
dtdtd Çömez Üye
|
Tarih: Prş Ksm 24, 2016 7:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
Özge mi kız beklemiyorduk |
|
Başa dön |
|
|
|
dtkrdnz Kıdemli Üye
|
Tarih: Cum Ksm 25, 2016 2:28 am Mesaj konusu: |
|
|
dtdtd yazmış: | Özge mi kız beklemiyorduk |
Bence tam bir Özge😁 Özgeler üzülmesin de.. |
|
Başa dön |
|
|
dtburak006 Yeni Üye
|
Tarih: Prş Arl 01, 2016 2:43 am Mesaj konusu: |
|
|
sa beyler hanımlar, bugünde çok şükür sıkıldık.. 1 sene nasıl böyle sıkıla sıkıla geçecek anlamıyorum.. |
|
Başa dön |
|
|
Dr_moe Uzman Üye
|
Tarih: Prş Arl 01, 2016 9:02 pm Mesaj konusu: |
|
|
A.s.
Bişey merak ediyorum.Tedavide anlatılan şu pinli sistemler varya hatta bu Dus tada mı çıkmştı yoksa son çözdğm denemelrden birinde mi görmştğm her nyse.O sistemleri deneyen bi kaç yıllk da olsa başarı takibini yapan var mı acep? |
|
Başa dön |
|
|
Dr_moe Uzman Üye
|
Tarih: Cmt Arl 03, 2016 9:09 am Mesaj konusu: |
|
|
Şu soruma bi kaç gündür kimse cevap vermemiş.Kimse mi yok yapan? Yapan biri varsa üşenmesin yazsn lütfeen merak ediyorum |
|
Başa dön |
|
|
Glutamat Uzman Üye
|
Tarih: Cmt Arl 03, 2016 10:01 am Mesaj konusu: |
|
|
Hocam fakültede hocalar bile yapmıyordu, çatlaklar kaçınılmaz diye. Kitapta bi süri anlatılmış , dersanedeki hoca da anlattı şöyle iyi böyle iyi aaa siz yapmadınız mı falan diye ancak ben özelde de çalıştım hiç yapmadım onun yerine başka çözümlere yöneldim. Bi kaç defa pin yapılmış kırılmış diş geldi bana. Çevremde de pek yapan yoktu. Belki yeni çıkan markalar daha sağlıklıdır ama pratikte güvenilir değil bence |
|
Başa dön |
|
|
|
Glutamat Uzman Üye
|
Tarih: Cmt Arl 03, 2016 10:05 am Mesaj konusu: |
|
|
Pin için; Kron yapmaya vakti olmayan hastalar demişti hoca da düştükten sonra dolgu ya da kırıldıktan sonra diş hadi onu da geçtim pulpaya girdikten sonra pin; özelde o hasta geri gelecek. Hasta vaktim yok diyorsa vaktinin olduğu zaman gel kronu inleyi onleyi yapalım demek daha mantıklı bence |
|
Başa dön |
|
|
Dr_moe Uzman Üye
|
Tarih: Cmt Arl 03, 2016 11:38 pm Mesaj konusu: |
|
|
Saol Glutamat.Biz fakültede Dus kitaplarndaki gibi ayrıntılı görmemiştk.Bn de böyle bayaa sistemler flan var acaba yapılıyo mu ki die merak etmiştm.Aslnda bunu tedavici arkdşlara sormak gerek.Bnce yapılabcek güzel işler olablr.Güzel sonçlar çıkablr doğru endikasyon konursa |
|
Başa dön |
|
|
|