|
Yazar |
Mesaj |
pirella Kıdemli Üye
|
Tarih: Pzr Arl 04, 2016 12:14 am Mesaj konusu: |
|
|
Dr_moe yazmış: | Saol Glutamat.Biz fakültede Dus kitaplarndaki gibi ayrıntılı görmemiştk.Bn de böyle bayaa sistemler flan var acaba yapılıyo mu ki die merak etmiştm.Aslnda bunu tedavici arkdşlara sormak gerek.Bnce yapılabcek güzel işler olablr.Güzel sonçlar çıkablr doğru endikasyon konursa |
Biz de yapan asistanlar vardı izlemiştim bi defasında.ama zahmeti kadar başarı getiren bir uygulama değil çatlak kırık ve sızıntı riski var. |
|
Başa dön |
|
|
|
Glutamat Uzman Üye
|
Tarih: Pzr Arl 04, 2016 8:03 am Mesaj konusu: |
|
|
Kazandım mı kazanmadım mı eşiğinde biri olarak acaba tekrarlara başlasam mı şimdiden ne diyorsunuz, ha bi de sade kahve ☕ |
|
Başa dön |
|
|
Dr_moe Uzman Üye
|
Tarih: Pzr Arl 04, 2016 8:53 am Mesaj konusu: |
|
|
Ben yüzde 89 ihtimal kazanamamış biri olarak bşladm Glutamat.Senn yernde olsam çok arada kalrdm ve çalşmazdm büyük ihtimal.Hislerme bakardm.Kazancak gibi hissediyorsam çalşmazdm tam tersiyse çalşrm.Gerçi geçen atamada çıkacagından tuhaf bi şeklde emindim mutluydm ve çıkmadı ama 😒😁 |
|
Başa dön |
|
|
waters Uzman Üye
|
Tarih: Pzr Arl 04, 2016 7:44 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bizim uzmanlıkların arasında temel bilim neden yok ya?.. Şöyle anatomi olsa oral fizyoloji olsa oral biyoloji olsa oral patoloji olsa keyifle girsek lab. işi yapsak.... |
|
Başa dön |
|
|
|
dtakinci Çömez Üye
|
Tarih: Pzr Arl 04, 2016 10:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
waters yazmış: | Bizim uzmanlıkların arasında temel bilim neden yok ya?.. Şöyle anatomi olsa oral fizyoloji olsa oral biyoloji olsa oral patoloji olsa keyifle girsek lab. işi yapsak.... |
+1 |
|
Başa dön |
|
|
dtdtd Çömez Üye
|
Tarih: Pts Arl 05, 2016 4:58 am Mesaj konusu: |
|
|
waters yazmış: | Bizim uzmanlıkların arasında temel bilim neden yok ya?.. Şöyle anatomi olsa oral fizyoloji olsa oral biyoloji olsa oral patoloji olsa keyifle girsek lab. işi yapsak.... |
Kendi fakültelerimiz bize koklatarak kontenjan verirken temel bilimler biz ses çıkarmadığımız sürece hayalde kalır. Cevat hocanın bu konuya yorumu siz daha iyisiniz tabi korkuyorlar sizden ondan önünüzü tıkıyorlar şeklindeydi |
|
Başa dön |
|
|
waters Uzman Üye
|
Tarih: Pts Arl 05, 2016 5:17 am Mesaj konusu: |
|
|
dtdtd yazmış: | waters yazmış: | Bizim uzmanlıkların arasında temel bilim neden yok ya?.. Şöyle anatomi olsa oral fizyoloji olsa oral biyoloji olsa oral patoloji olsa keyifle girsek lab. işi yapsak.... |
Kendi fakültelerimiz bize koklatarak kontenjan verirken temel bilimler biz ses çıkarmadığımız sürece hayalde kalır. Cevat hocanın bu konuya yorumu siz daha iyisiniz tabi korkuyorlar sizden ondan önünüzü tıkıyorlar şeklindeydi |
Haklısınız hocam. Senede zaten bir sınav yapılıyor doktpra açacağına yap 1000 kişi çalışan herkes bir yerlere girmiş olsun hem ama işte...
Temel bilim uzmanlığı da muhakkak olmalı aslında. Ben hasta bakmayı sevmiyorum mesela bilimsel araştırma yapmak akademik çalışmak istiyorum ama işte düzen maalesef tıkıyor önümüzü.. |
|
Başa dön |
|
|
|