|
Yazar |
Mesaj |
braketustasi Yeni Üye
|
Tarih: Prş Arl 22, 2016 12:50 am Mesaj konusu: Protez Sorusu |
|
|
Protez sorusu hatalı demiş bilir kişi (avukat dedi) |
|
Başa dön |
|
|
|
Toksoplazma-Gundi Uzman Üye
|
Tarih: Prş Arl 22, 2016 1:40 am Mesaj konusu: |
|
|
Anguler mi ?? Valla iyice suyu çıktı artık. _________________ Bencee jones ya sence ? |
|
Başa dön |
|
|
Temlik Yeni Üye
|
Tarih: Prş Arl 22, 2016 1:41 am Mesaj konusu: |
|
|
Sınav toptan iptal olsun. Bu ne ya gereksiz sorular iptal oluyor |
|
Başa dön |
|
|
sveLto Kıdemli Üye
|
Tarih: Prş Arl 22, 2016 1:42 am Mesaj konusu: |
|
|
Kesin bilgi olduğunu düşünmüyorum, öyle birşey olsaydı önceden haberimiz olurdu bence, sadece voksel sorusu bekleniyor diye biliyorum ben. Ayrıca şu avukata ulaşan varsa sorsun allah aşkına ne zaman bitecek bişirkişinin süresi dolmadı mı hala??? |
|
Başa dön |
|
|
|
argeste Kıdemli Üye
|
Tarih: Prş Arl 22, 2016 1:43 am Mesaj konusu: |
|
|
sveLto yazmış: | Kesin bilgi olduğunu düşünmüyorum, öyle birşey olsaydı önceden haberimiz olurdu bence, sadece voksel sorusu bekleniyor diye biliyorum ben. Ayrıca şu avukata ulaşan varsa sorsun allah aşkına ne zaman bitecek bişirkişinin süresi dolmadı mı hala??? | voksel hariç ptesiye kadar süreleri vardı bilirkişinin ama nedense ses yok kimseden |
|
Başa dön |
|
|
Temlik Yeni Üye
|
Tarih: Prş Arl 22, 2016 1:44 am Mesaj konusu: |
|
|
Osym den bişey duymadıkça inanmamak gerek |
|
Başa dön |
|
|
likefarma Çömez Üye
|
Tarih: Prş Arl 22, 2016 1:55 am Mesaj konusu: |
|
|
Brakette dogruydu orda da hakka girildi o zamn.. |
|
Başa dön |
|
|
sveLto Kıdemli Üye
|
Tarih: Prş Arl 22, 2016 1:56 am Mesaj konusu: |
|
|
likefarma yazmış: | Brakette dogruydu orda da hakka girildi o zamn.. |
Keşke bilirkişi diye size yollasalarmış soruları |
|
Başa dön |
|
|
|
Denizolsun Kıdemli Üye
|
Tarih: Prş Arl 22, 2016 1:57 am Mesaj konusu: |
|
|
Ept yi iptal etmeyip bunu iptal etmek.... |
|
Başa dön |
|
|
|
Tarih: Prş Arl 22, 2016 2:00 am Mesaj konusu: |
|
|
Ortalık iyice karıştı valla bilirr kuşu kime vurduysa.. c faktorü dışında hepsi iptallik bence .. _________________ Bencee jones ya sence ? |
|
Başa dön |
|
|
|
Tarih: Prş Arl 22, 2016 2:03 am Mesaj konusu: |
|
|
Temlik yazmış: | Osym den bişey duymadıkça inanmamak gerek |
Ösym ve pirella.. başkasına güvenim yok kusura bakmayın .. doğru da olabilr bilgi kirliliği de .. bekleyip görecez _________________ Bencee jones ya sence ? |
|
Başa dön |
|
|
hotaruuu Kıdemli Üye
|
Tarih: Prş Arl 22, 2016 2:30 am Mesaj konusu: |
|
|
Ben 8 sorunun da herhangi birinin iptalini bekliyordum zaten. C faktörü sorusuna itiraz edilmesi bana çok saçma gelse de sesimi çıkarmadım. İptal olsa da sesimi çıkarmazdım. Bilirkişiden iyi biliyor değilim çünkü. Şimdi de kombinasyon sorusu iptal olunca neden karşı geliyorsunuz anlamıyorum gerçekten. Siz doğru yaptınız diye bilirkişiden daha mı çok biliyorsunuz ya da soru hatalı değil mi? Gün geçtikçe daha çok şaşırıyorum meslektaşlarımın tepkilerine. Ha bir de gerçekten mahkeme sonucunu görmeden inanmıyorum artık hiç bir şeye. |
|
Başa dön |
|
|
|
Tarih: Prş Arl 22, 2016 2:33 am Mesaj konusu: |
|
|
hotaruuu yazmış: | Ben 8 sorunun da herhangi birinin iptalini bekliyordum zaten. C faktörü sorusuna itiraz edilmesi bana çok saçma gelse de sesimi çıkarmadım. İptal olsa da sesimi çıkarmazdım. Bilirkişiden iyi biliyor değilim çünkü. Şimdi de kombinasyon sorusu iptal olunca neden karşı geliyorsunuz anlamıyorum gerçekten. Siz doğru yaptınız diye bilirkişiden daha mı çok biliyorsunuz ya da soru hatalı değil mi? Gün geçtikçe daha çok şaşırıyorum meslektaşlarımın tepkilerine. Ha bir de gerçekten mahkeme sonucunu görmeden inanmıyorum artık hiç bir şeye. |
+1 _________________ Bencee jones ya sence ? |
|
Başa dön |
|
|
|
sveLto Kıdemli Üye
|
Tarih: Prş Arl 22, 2016 2:36 am Mesaj konusu: |
|
|
Hocam kesin bilgi mi değilmi bilinmiyor henüz. |
|
Başa dön |
|
|
|
Tarih: Prş Arl 22, 2016 2:41 am Mesaj konusu: |
|
|
Sıradan biri avukata ulaşıp bilgi alabiliyor bu moderatör ne işe yarıyor anlamadım . Anlayan ?? Sabah akşam dusdata da dusdata 1. Ler yazacağına iki dakika avukatı ara ne yapmış sor. Diş hekimi oladak doğmuşmuş. Bunu rıza komser yapsan anlarım adam drtusta geziniyor da sen ne iş yaparsın dusemin mi peşine düştün hoca _________________ Bencee jones ya sence ? |
|
Başa dön |
|
|
braketustasi Yeni Üye
|
Tarih: Prş Arl 22, 2016 2:50 am Mesaj konusu: |
|
|
sveLto yazmış: | likefarma yazmış: | Brakette dogruydu orda da hakka girildi o zamn.. |
Keşke bilirkişi diye size yollasalarmış soruları |
+1
ahahahahha Hocam ağzınıza sağlık |
|
Başa dön |
|
|
dt_zy Yeni Üye
|
Tarih: Prş Arl 22, 2016 3:00 am Mesaj konusu: |
|
|
hotaruuu yazmış: | Ben 8 sorunun da herhangi birinin iptalini bekliyordum zaten. C faktörü sorusuna itiraz edilmesi bana çok saçma gelse de sesimi çıkarmadım. İptal olsa da sesimi çıkarmazdım. Bilirkişiden iyi biliyor değilim çünkü. Şimdi de kombinasyon sorusu iptal olunca neden karşı geliyorsunuz anlamıyorum gerçekten. Siz doğru yaptınız diye bilirkişiden daha mı çok biliyorsunuz ya da soru hatalı değil mi? Gün geçtikçe daha çok şaşırıyorum meslektaşlarımın tepkilerine. Ha bir de gerçekten mahkeme sonucunu görmeden inanmıyorum artık hiç bir şeye. |
+1 |
|
Başa dön |
|
|
detutopik Kıdemli Üye
|
Tarih: Prş Arl 22, 2016 3:06 am Mesaj konusu: |
|
|
Gözler vokselde artık.Cok mantıklı bi sonuç bekleniyoruz zaten.Birilerine yarayacak birilerine yaramayacak.İptallerin garip olması da ayrı bir adaletsizlik. |
|
Başa dön |
|
|
|
sveLto Kıdemli Üye
|
Tarih: Prş Arl 22, 2016 3:09 am Mesaj konusu: |
|
|
Cumaya açıklarlar mı acaba??? |
|
Başa dön |
|
|
detutopik Kıdemli Üye
|
Tarih: Prş Arl 22, 2016 3:11 am Mesaj konusu: |
|
|
Cuma akşamı konuşuluyor sonuçların revize edileceği.Ama yarın akşam da sürpriz bir açıklama olabilir. |
|
Başa dön |
|
|
|