|
|
| Yazar |
Mesaj |
omfs Yeni Üye

|
Tarih: Sal Oca 03, 2017 7:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Sesli guldum anhedonik iyiydi:)))))) |
|
| Başa dön |
|
 |
|
Gorlingolds Yeni Üye

|
Tarih: Sal Oca 03, 2017 8:16 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Bence goklerden değil bu karar biraz gotlerden cikacak o da çıkarsa.bakalım |
|
| Başa dön |
|
 |
Pierre Çömez Üye

|
Tarih: Sal Oca 03, 2017 8:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
@pirella Açıklama için teşekkürler. Hiçkimsenin net olmayan bilgiye itibarı yok zaten. Net bilgi sağlaması gereken kaynak da sizsiniz zaten. Bunu söyleyince kızmayın lütfen, öyle. Birkaç gün önce "inanmayın etmeyin" derken de raporları görmemiştiniz zaten. Avukat bey sonradan kesinlik yüzdesini değiştiren bir gelişmeden haberdar olduysa, ifadesini değiştirmesi çok normal. Bunu sizinle paylaşması da çok normal, göründüğü gibi siz de haberdarsınız zaten. Ama madem böyle bir "seviye değişikliği" var, bizimle paylaşmamanız düşündürücü. O mesajın sahibi kimse artık, "sorular iptal miymiş" diye sormasa belki de o mesajı bile yazmayacaktınız, nereden bilelim biz değil mi?
Saldırganlık yaptığımı iddia etmişsiniz, üzülerek katılmadığımı söylemeliyim. Bir karışıklık, bir gariplik, bir "Allah allah" durumu" olduğu için, e siz de bilgi sahibi muhattap olduğunuz için sadece kibarca soru sordum size. Soru sorulmadan detaylı bir şey söylemiyorsunuz, soru sorulmasından da irrite oluyorsunuz. Ne yapalım biz, ölelim mi?
Ne kadar çok zaten demişim. |
|
| Başa dön |
|
 |
pirella Kıdemli Üye

|
Tarih: Sal Oca 03, 2017 9:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Pierre yazmış: | @pirella Açıklama için teşekkürler. Hiçkimsenin net olmayan bilgiye itibarı yok zaten. Net bilgi sağlaması gereken kaynak da sizsiniz zaten. Bunu söyleyince kızmayın lütfen, öyle. Birkaç gün önce "inanmayın etmeyin" derken de raporları görmemiştiniz zaten. Avukat bey sonradan kesinlik yüzdesini değiştiren bir gelişmeden haberdar olduysa, ifadesini değiştirmesi çok normal. Bunu sizinle paylaşması da çok normal, göründüğü gibi siz de haberdarsınız zaten. Ama madem böyle bir "seviye değişikliği" var, bizimle paylaşmamanız düşündürücü. O mesajın sahibi kimse artık, "sorular iptal miymiş" diye sormasa belki de o mesajı bile yazmayacaktınız, nereden bilelim biz değil mi?
Saldırganlık yaptığımı iddia etmişsiniz, üzülerek katılmadığımı söylemeliyim. Bir karışıklık, bir gariplik, bir "Allah allah" durumu" olduğu için, e siz de bilgi sahibi muhattap olduğunuz için sadece kibarca soru sordum size. Soru sorulmadan detaylı bir şey söylemiyorsunuz, soru sorulmasından da irrite oluyorsunuz. Ne yapalım biz, ölelim mi?
Özür dilerim öyleyse kullandığım kelime için. Başından beri her duyduğumu katkısız yazmak başımı çok ağrıttı hani şöyleydi hani bugün du hani vs vs vs tarzı söylemlere maruz kaldım sırf bildiğimi hemen yazayım derken. Ortalık o kadar karışıkken aldığım duyumlardan öteye gitmeyen şeyleri yazmayı doğru bulmadım kaldı ki benim de inancım yoktu.avukat bey kesin dediği için paylaştım artık.aslinda bende insanların net olsun bilgi kirliliği olmasın görüşünde olduğunu düşündüğüm için paylaştım.avukati zaten arıcaktm arkadaşın sorusunu görünce o an aradım ve cevap olarak yazdım.yani bilip sizden sakladığım bişey değil de inanın. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
Pierre Çömez Üye

|
Tarih: Sal Oca 03, 2017 9:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
| pirella yazmış: | | Pierre yazmış: | @pirella Açıklama için teşekkürler. Hiçkimsenin net olmayan bilgiye itibarı yok zaten. Net bilgi sağlaması gereken kaynak da sizsiniz zaten. Bunu söyleyince kızmayın lütfen, öyle. Birkaç gün önce "inanmayın etmeyin" derken de raporları görmemiştiniz zaten. Avukat bey sonradan kesinlik yüzdesini değiştiren bir gelişmeden haberdar olduysa, ifadesini değiştirmesi çok normal. Bunu sizinle paylaşması da çok normal, göründüğü gibi siz de haberdarsınız zaten. Ama madem böyle bir "seviye değişikliği" var, bizimle paylaşmamanız düşündürücü. O mesajın sahibi kimse artık, "sorular iptal miymiş" diye sormasa belki de o mesajı bile yazmayacaktınız, nereden bilelim biz değil mi?
Özür dilerim öyleyse kullandığım kelime için. Başından beri her duyduğumu katkısız yazmak başımı çok ağrıttı hani şöyleydi hani bugün du hani vs vs vs tarzı söylemlere maruz kaldım sırf bildiğimi hemen yazayım derken. Ortalık o kadar karışıkken aldığım duyumlardan öteye gitmeyen şeyleri yazmayı doğru bulmadım kaldı ki benim de inancım yoktu.avukat bey kesin dediği için paylaştım artık.aslinda bende inananların net olsun Bilgi kirliliği olmasın görüşünde olduğunu düşündüğüm için paylaştım.avukati zaten arıcaktm arkadaşın sorusunu görünce o an aradım ve cevap olarak yazdım.yani bilip sizden sakladığım bişey değil de inanın. |
İçten cevabınız için teşekkür ederim. |
|
| Başa dön |
|
 |
pirella Kıdemli Üye

|
Tarih: Sal Oca 03, 2017 9:27 pm Mesaj konusu: |
|
|
Piere bak şimdi anlık aldığım bilgiyi buraya paylaşıyorum:) (hani yarındı diyene inanın verecek cevabım yok!)
KARAR ÇIKMIŞ İPTALLER BAHSİ geçen o dört soru. yani c faktör ve ept hariç! Diğerleri iptal olmuş.Teblig olayı yarına kalmış.bizlik ve avukatlık bir durum değil tamamen kararn günün hangi saatinde çıktığı ile alakalı bir durum.Bu durumda yarın açıklanması olayı biraz zora girmiş olup sonraki gün açıklanması daha olası.avukat bunu dedi ben demiyorum.hatta bu hafta bu iş biter dedi ki onu artık hepimiz biliyoruz. |
|
| Başa dön |
|
 |
argeste Kıdemli Üye

|
Tarih: Sal Oca 03, 2017 9:40 pm Mesaj konusu: |
|
|
| pirella yazmış: | Piere bak şimdi anlık aldığım bilgiyi buraya paylaşıyorum:) (hani yarındı diyene inanın verecek cevabım yok!)
KARAR ÇIKMIŞ İPTALLER BAHSİ geçen o dört soru. yani c faktör ve ept hariç! Diğerleri iptal olmuş.Teblig olayı yarına kalmış.bizlik ve avukatlık bir durum değil tamamen kararn günün hangi saatinde çıktığı ile alakalı bir durum.Bu durumda yarın açıklanması olayı biraz zora girmiş olup sonraki gün açıklanması daha olası.avukat bunu dedi ben demiyorum.hatta bu hafta bu iş biter dedi ki onu artık hepimiz biliyoruz. | aynı şeyi belki 5.ye soruyorum size ama şu uyap'a bi baksanız tekrar karar da çıkmış madem. çünkü adalet bakanlığının sitesinde şöyle bi yazı var ' Bilirkişiler raporlarını UYAP’a teslim ettikleri anda ilgili bütün tarafların bu raporlara erişmeleri sağlanarak, adliye personelinin bilirkişi raporlarının dönüp dönmediği ilişkin sorulara daha az muhatap olmaları sağlanacaktır. '
yani raporun sonucunu görebilirsiniz. |
|
| Başa dön |
|
 |
sveLto Kıdemli Üye

|
Tarih: Sal Oca 03, 2017 9:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Cuma dışında hiç bir gün açıklanmaz bişey... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
Helps Uzman Üye

|
Tarih: Sal Oca 03, 2017 9:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
| sveLto yazmış: | | Cuma dışında hiç bir gün açıklanmaz bişey... |
Katılıyorum. Tekrar itiraz için 10 gün süre beklenecek mi onu kesin olarak nerden öğrenebiliriz açıklarken, böyle bi duyuru yaparlar mı? |
|
| Başa dön |
|
 |
pirella Kıdemli Üye

|
Tarih: Sal Oca 03, 2017 10:01 pm Mesaj konusu: |
|
|
| argeste yazmış: | | pirella yazmış: | Piere bak şimdi anlık aldığım bilgiyi buraya paylaşıyorum:) (hani yarındı diyene inanın verecek cevabım yok!)
KARAR ÇIKMIŞ İPTALLER BAHSİ geçen o dört soru. yani c faktör ve ept hariç! Diğerleri iptal olmuş.Teblig olayı yarına kalmış.bizlik ve avukatlık bir durum değil tamamen kararn günün hangi saatinde çıktığı ile alakalı bir durum.Bu durumda yarın açıklanması olayı biraz zora girmiş olup sonraki gün açıklanması daha olası.avukat bunu dedi ben demiyorum.hatta bu hafta bu iş biter dedi ki onu artık hepimiz biliyoruz. | aynı şeyi belki 5.ye soruyorum size ama şu uyap'a bi baksanız tekrar karar da çıkmış madem. çünkü adalet bakanlığının sitesinde şöyle bi yazı var ' Bilirkişiler raporlarını UYAP’a teslim ettikleri anda ilgili bütün tarafların bu raporlara erişmeleri sağlanarak, adliye personelinin bilirkişi raporlarının dönüp dönmediği ilişkin sorulara daha az muhatap olmaları sağlanacaktır. '
Yüklenmedi henüz ben sürekli kontrol ediyorum zaten gün içinde. |
|
| Başa dön |
|
 |
Helps Uzman Üye

|
Tarih: Sal Oca 03, 2017 10:09 pm Mesaj konusu: |
|
|
| pirella yazmış: | | argeste yazmış: | | pirella yazmış: | Piere bak şimdi anlık aldığım bilgiyi buraya paylaşıyorum:) (hani yarındı diyene inanın verecek cevabım yok!)
Birşey merak ettim benim mi yanlış anladığım bi durum var bilirkişi raporları size uyap üzerinden tebliğ edilmiş oluyor ve bunun sonucu avukat itirazım var ya da yok diye dilekçe vermiyor mu?
Tus davasında raporlar gelir gelmez uyapa yüklenmişti sosyal medyadan paylaşılmıştı içeriğinden de bahsedilerek o nedenle sürekli raporları soruyoruz bi değişiklik var bizim işleyişte sanırım |
|
| Başa dön |
|
 |
pirella Kıdemli Üye

|
Tarih: Sal Oca 03, 2017 10:21 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Helps yazmış: | | pirella yazmış: | | argeste yazmış: | | pirella yazmış: | Piere bak şimdi anlık aldığım bilgiyi buraya paylaşıyorum:) (hani yarındı diyene inanın verecek cevabım yok!)
Birşey merak ettim benim mi yanlış anladığım bi durum var bilirkişi raporları size uyap üzerinden tebliğ edilmiş oluyor ve bunun sonucu avukat itirazım var ya da yok diye dilekçe vermiyor mu?
Tus davasında raporlar gelir gelmez uyapa yüklenmişti sosyal medyadan paylaşılmıştı içeriğinden de bahsedilerek o nedenle sürekli raporları soruyoruz bi değişiklik var bizim işleyişte sanırım |
Bana mahkeme kararı sonrası yüklenir dedi avukat bey.bugun yarın yüklenir artık ama bende dava başından beri kontrol ediyordum hergun ancak yüklenen birşey yok. |
|
| Başa dön |
|
 |
Toksoplazma-Gundi Uzman Üye

|
Tarih: Sal Oca 03, 2017 10:28 pm Mesaj konusu: |
|
|
Pirella rüyalarıma giren insansın seni hiç unutmayacam mahkemelerden davalardan herşeyden sonra anka ahmet gibi yok olup gitme oturalım ara ara kahve içelim direk çıkma hayatımızdan çok alıştık 😀 _________________ Bencee jones ya sence ? |
|
| Başa dön |
|
 |
|
pirella Kıdemli Üye

|
Tarih: Sal Oca 03, 2017 10:36 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Toksoplazma-Gundi yazmış: | | Pirella rüyalarıma giren insansın seni hiç unutmayacam mahkemelerden davalardan herşeyden sonra anka ahmet gibi yok olup gitme oturalım ara ara kahve içelim direk çıkma hayatımızdan çok alıştık 😀 |
Kendi kendi rüyama da giriyorum kafama tüküriyim başkası acsaydi da sizle beraber bende onu yeseydim diyorum.bruksizm geliştirdim merak etmesin beni Allah'a havale edenler 😂 |
|
| Başa dön |
|
 |
hotaruuu Kıdemli Üye

|
Tarih: Sal Oca 03, 2017 10:37 pm Mesaj konusu: |
|
|
| pirella yazmış: | | Toksoplazma-Gundi yazmış: | | Pirella rüyalarıma giren insansın seni hiç unutmayacam mahkemelerden davalardan herşeyden sonra anka ahmet gibi yok olup gitme oturalım ara ara kahve içelim direk çıkma hayatımızdan çok alıştık 😀 |
Kendi kendi rüyama da giriyorum kafama tüküriyim başkası acsaydi da sizle beraber bende onu yeseydim diyorum.bruksizm geliştirdim merak etmesin beni Allah'a havale edenler 😂 |
Size değil de dava açıp ölü taklidi yapanlaraydı isyanlar bence 😄 |
|
| Başa dön |
|
 |
braketustasi Yeni Üye

|
Tarih: Sal Oca 03, 2017 10:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
| pirella yazmış: | | Toksoplazma-Gundi yazmış: | | Pirella rüyalarıma giren insansın seni hiç unutmayacam mahkemelerden davalardan herşeyden sonra anka ahmet gibi yok olup gitme oturalım ara ara kahve içelim direk çıkma hayatımızdan çok alıştık 😀 |
İyi niyetli biri olduğunuzu düşünüyorum umarım sınav da gönlünüzdeki gbi geçmiştir. Her şeye rağmen uslubunuz çok güzel. Umarım hayatta her şey dilediğiniz gibi olur. |
|
| Başa dön |
|
 |
pirella Kıdemli Üye

|
Tarih: Sal Oca 03, 2017 10:43 pm Mesaj konusu: |
|
|
| hotaruuu yazmış: | | pirella yazmış: | | Toksoplazma-Gundi yazmış: | | Pirella rüyalarıma giren insansın seni hiç unutmayacam mahkemelerden davalardan herşeyden sonra anka ahmet gibi yok olup gitme oturalım ara ara kahve içelim direk çıkma hayatımızdan çok alıştık 😀 |
Size değil de dava açıp ölü taklidi yapanlaraydı isyanlar bence 😄 |
Yok çalışmayan insanlar acsaydi diyenler de vardı evet doğru belki ama ozaman o kişinin Ankara da 3,5 ay ikamet etmesi başka hiçbir işinin olmaması da gerekirdi yani bi grup düzenli olarak mahkemenin taciz edilmesi düşüncesinde ydi.yani işi olmayan Ankara da oturmaya n kişi de farklı bişey yapamazdı bence.surec başlı başına lanetli ilerledi şanssızlık oldu birsuru.ha yine diyorum başka biri acsaydı çok şey değişmezdi ama bu kadar Allah'a havale edilen de ben olmazdm benim için çok şey değişebilirdi 😀 |
|
| Başa dön |
|
 |
pirella Kıdemli Üye

|
Tarih: Sal Oca 03, 2017 10:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
| braketustasi yazmış: | | pirella yazmış: | | Toksoplazma-Gundi yazmış: | | Pirella rüyalarıma giren insansın seni hiç unutmayacam mahkemelerden davalardan herşeyden sonra anka ahmet gibi yok olup gitme oturalım ara ara kahve içelim direk çıkma hayatımızdan çok alıştık 😀 |
İyi niyetli biri olduğunuzu düşünüyorum umarım sınav da gönlünüzdeki gbi geçmiştir. Her şeye rağmen uslubunuz çok güzel. Umarım hayatta her şey dilediğiniz gibi olur. |
Teşekkür ederim inşallah hepimizin gönlüne göre olur. neti yanlış gelen arkadaşların emekleri de gasp edilmeden süreç biter inşallah diyelim. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
AskVeTuruncu Yeni Üye

|
Tarih: Sal Oca 03, 2017 10:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ülkendeki avukatlardan ne haber vardır?
mezarlardan bile yükselen bir "oha, çüş, yuuh be" vardır
aşk celladından ne çıkar madem ki DUS vardır
yökten de vardan da ötede bir bilirkişi vardır
hep suç bende değil beni yakıp yıkan bir troll vardır
o şarkıya özenip söylenecek bir yiğın küfür vardır
sakın kader deme kaderin üstünde bir ösym vardır.
ne yapsalar boş, bu götlerden gelen bir karar vardır
gün batsa ne olur? sınavın içine sıçan bir mimar vardır.
yanmışsam külümden yapılan bir sınav vardır
yenilgi yenilgi büyüyen bir "cuma" vardır
sırların sırrına ermek için sende optik anahtar vardır?
Sonunda sürgününü geri çağıran bir "açıklama" vardır
senden ümit kesmem kalbinde demokrasi adlı bir çınar vardır
Sevgili
en sevgili
ey sevgili
(Gorlingoldz ve anhedonik' in katkılarıyla) |
|
| Başa dön |
|
 |
Toksoplazma-Gundi Uzman Üye

|
Tarih: Sal Oca 03, 2017 10:48 pm Mesaj konusu: |
|
|
Pirelladan şüphem yok iyi niyetinden .. hakkını aradı ösym berbat etti herşeyi sadece.. benim aslına bakarsanız ütopikcandan da şüphem yok kötü niyetli olduğuna zerre ihtimal vermiyorum biraz tez canlı herşeyi anında duyup yazma derdinde veya kaygısı varsa paylaşma isteğinde .. kimseye trolük kötülük yaptığını öyle bir niyeti olduğunu sanmıyorum .. _________________ Bencee jones ya sence ? |
|
| Başa dön |
|
 |
|