|
Yazar |
Mesaj |
Temlik Yeni Üye
|
Tarih: Cum Oca 06, 2017 3:35 am Mesaj konusu: |
|
|
duscuadamisback yazmış: | Temlik yazmış: | Tercihler ne zaman başlar acaba | itiraz için zaman olacak mı gene acaba | Olsa bile kısa tutulsa iyi olur zaman kaybı açısından. |
|
Başa dön |
|
|
|
strawblueberry Yeni Üye
|
Tarih: Cum Oca 06, 2017 3:41 am Mesaj konusu: |
|
|
duscuadamisback yazmış: | Netler herkese eklendi zaten netiniz artacak sıralama elbette geriler. 4y yapana 5 net eklenecek düşünün onu yapanşar önünüze geçti. Şaşılacak ne var anlamadım. Hiç oynamaz mı dediniz. Bireysel itirazlarınızı yapın yeter ki bizi karıştırmayın. |
+1 |
|
Başa dön |
|
|
kanojoo Kıdemli Üye
|
Tarih: Cum Oca 06, 2017 3:44 am Mesaj konusu: |
|
|
benimki değişmş _________________ 모든 괜찮을거야 |
|
Başa dön |
|
|
likefarma Çömez Üye
|
Tarih: Cum Oca 06, 2017 3:55 am Mesaj konusu: |
|
|
hayirli olsun cumlemize |
|
Başa dön |
|
|
|
Elsuve Yeni Üye
|
Tarih: Cum Oca 06, 2017 3:56 am Mesaj konusu: |
|
|
İlk açıkladıkları sonuçlarda neti eksik hesaplananlardan benim gibi neti düzeltilmeyenler var mı? |
|
Başa dön |
|
|
LeyLa89 Kıdemli Üye
|
Tarih: Cum Oca 06, 2017 3:57 am Mesaj konusu: |
|
|
Elsuve yazmış: | İlk açıkladıkları sonuçlarda neti eksik hesaplananlardan benim gibi neti düzeltilmeyenler var mı? | benim var hocam dilekçe de vermiştim ama sonuç 0 |
|
Başa dön |
|
|
Anhedonik Çömez Üye
|
Tarih: Cum Oca 06, 2017 4:02 am Mesaj konusu: |
|
|
Bence 174ler olarak bi whatsap grubu kuralım😂 |
|
Başa dön |
|
|
Veraa Yeni Üye
|
Tarih: Cum Oca 06, 2017 4:02 am Mesaj konusu: |
|
|
Dtbriault yazmış: | Benmde 4 sorum yanlıştı 3 sorum eklenmiş birini eklememişler gene yanlıl heseplamalar bıktım artk | özelden mesaj attım size bakar mısınız |
|
Başa dön |
|
|
|
Dsnm Yeni Üye
|
Tarih: Cum Oca 06, 2017 4:04 am Mesaj konusu: |
|
|
Anhedonik yazmış: | Bence 174ler olarak bi whatsap grubu kuralım😂 |
Aynen hocam |
|
Başa dön |
|
|
Normal Yeni Üye
|
Tarih: Cum Oca 06, 2017 4:07 am Mesaj konusu: |
|
|
duscuadamisback yazmış: | Gençler çok komiksiniz keşke açıklanmasaydı diyenler görüyorum yeter artık bence sonuçlarınıza bireysel itirazlarınızı yaparsınız. Ben de geriledim ve netim eksik geldi ama yanlış hatırlayabileceğimi düşünüyorum bu kadar mı eminsiniz neyi işaretlediğinizi yahu 4 ay geçmiş üzerinden. |
+1
Ayrica optik forma isaretlemedik syfada silgi tozu kalmistir katlanmistir yanlis hatirliyorsunuzdur vs nasil bu kadar emin olabiliyorsunuz gercekten akil almiyor. Yeter artik sureci uzatmayin. Bu arada merak edecek olanlara ben de geriledim. |
|
Başa dön |
|
|
ishak Yeni Üye
|
Tarih: Cum Oca 06, 2017 4:09 am Mesaj konusu: |
|
|
[QUOTE="Normal"] duscuadamisback yazmış: | Gençler çok komiksiniz keşke açıklanmasaydı diyenler görüyorum yeter artık bence sonuçlarınıza bireysel itirazlarınızı yaparsınız. Ben de geriledim ve netim eksik geldi ama yanlış hatırlayabileceğimi düşünüyorum bu kadar mı eminsiniz neyi işaretlediğinizi yahu 4 ay geçmiş üzerinden.[/quote
+1
Ayrica optik forma isaretlemedik syfada silgi tozu kalmistir katlanmistir yanlis hatirliyorsunuzdur vs nasil bu kadar emin olabiliyorsunuz gercekten akil almiyor. Yeter artik sureci uzatmayin. Bu arada merak edecek olanlara ben de geriledim. | Peki boslar nereye gitti |
|
Başa dön |
|
|
delidumrul Yeni Üye
|
Tarih: Cum Oca 06, 2017 4:20 am Mesaj konusu: |
|
|
birinci değişmiş hani ilk 50 değişmezdi |
|
Başa dön |
|
|
Elsuve Yeni Üye
|
Tarih: Cum Oca 06, 2017 4:25 am Mesaj konusu: |
|
|
Bazılarını rahatsız etsekte kusura bakmayın ama çok net hatırlıyoruz ne yaptığımızı ortada yine bir yanlışlık var,önceki yanlış hesaplama düzeltilmemiş ben de itiraz dilekçesi göndermiştim hatta yine yanlış açıklarsınız diyerek cevap kağıdımı görmek istediğime dair de dilekçe göndermiştim.Yarın da ÖSYM yi tekrar aramayı düşünüyorum,benimle aynı mağduriyeti yaşayanlar sizler de arayın ki yanlışı düzelttirebilelim. |
|
Başa dön |
|
|
|
LeyLa89 Kıdemli Üye
|
Tarih: Cum Oca 06, 2017 4:28 am Mesaj konusu: |
|
|
Elsuve yazmış: | Bazılarını rahatsız etsekte kusura bakmayın ama çok net hatırlıyoruz ne yaptığımızı ortada yine bir yanlışlık var,önceki yanlış hesaplama düzeltilmemiş ben de itiraz dilekçesi göndermiştim hatta yine yanlış açıklarsınız diyerek cevap kağıdımı görmek istediğime dair de dilekçe göndermiştim.Yarın da ÖSYM yi tekrar aramayı düşünüyorum,benimle aynı mağduriyeti yaşayanlar sizler de arayın ki yanlışı düzelttirebilelim. | +1 |
|
Başa dön |
|
|
dtbbetty Çömez Üye
|
Tarih: Cum Oca 06, 2017 4:28 am Mesaj konusu: |
|
|
mervik yazmış: | sveLto yazmış: | LeyLa89 yazmış: | Hani dus da standart sapma yoktu ben mi yanlış biliyorum |
Katsayı farkı var hocam . İşin garibi herkes 3y 4 y mı yaptı iptal olan soruları :S |
4 sorunun ortalama 2d 2y yapılması olası, bu durumda net aralıklarına göre değişir elbet ama 2 veya daha az yanlış olanlar için zaten en iyi ihtimal sıralamasının sabit kalabilmesi idi o da zor yani. Malesef herkesin sıralaması aynı anda artamaz yani doğru yapanın kaybettiği müthiş bir sınav oldu | çok güzel özetlemişsiniz doğru yapan müthiş kaybetti |
|
Başa dön |
|
|
346nafile Kıdemli Üye
|
Tarih: Cum Oca 06, 2017 4:51 am Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar hepimiz düştüysek nerede bu yükselenler? Ben de 2y 2d yapıp 20 kişi düşmüşüm. Hayallerim çalınmış gibi hissediyorum. |
|
Başa dön |
|
|
WILLING Çömez Üye
|
Tarih: Cum Oca 06, 2017 4:56 am Mesaj konusu: |
|
|
yuh be kardeşim.yav geride olanların 6 sorudan yanlış yapma sayıları ilk 600dekilerden fazla olacak elbette.ve arkandakiler önüne geçecek gerileyeceksin heralde neye zırvalıyosunuz.zaten mahkeme belli olmadan önce hepiniz bunu söylemiyomuydu la.şimdi ne oldu size.itiraz hastalığımı bulaştı.neysiniz siz la! |
|
Başa dön |
|
|
WILLING Çömez Üye
|
Tarih: Cum Oca 06, 2017 4:57 am Mesaj konusu: |
|
|
yuh be kardeşim.yav geride olanların 6 sorudan yanlış yapma sayıları ilk 600dekilerden fazla olacak elbette.ve arkandakiler önüne geçecek gerileyeceksin heralde neye zırvalıyosunuz.zaten mahkeme belli olmadan önce hepiniz bunu söylemiyomuydu la.şimdi ne oldu size.itiraz hastalığımı bulaştı.neysiniz siz la! |
|
Başa dön |
|
|
|
DomuzcukKumbara Çömez Üye
|
Tarih: Cum Oca 06, 2017 4:59 am Mesaj konusu: |
|
|
WILLING yazmış: | yuh be kardeşim.yav geride olanların 6 sorudan yanlış yapma sayıları ilk 600dekilerden fazla olacak elbette.ve arkandakiler önüne geçecek gerileyeceksin heralde neye zırvalıyosunuz.zaten mahkeme belli olmadan önce hepiniz bunu söylemiyomuydu la.şimdi ne oldu size.itiraz hastalığımı bulaştı.neysiniz siz la! | hocam zaten en olacak şey ya yerinde saymak ilk 600 için ya geriye düşmek küçük bir ihtimalde olsa yukarı giden arkadaşlar tabi ki var.şimdi iyice tıkış tıkış oldu sıralar.sonumuz hayrola. |
|
Başa dön |
|
|
dtmarina Yeni Üye
|
Tarih: Cum Oca 06, 2017 5:09 am Mesaj konusu: |
|
|
imrenerek okuyorum herkes ne kadar emin işaretlediği cevaplardan... bir de silgi kalıntısından okunmuyor ya da yanlış görülüyor deniyor tusçular da sıkıntı yaşamış aklınızda olsun silgi kullanan varsa. sorum şu ki ne zaman tercih yaparız bilen var mı senesi dolacak artık??? |
|
Başa dön |
|
|
|