|
Yazar |
Mesaj |
dtgce92 Kıdemli Üye
|
Tarih: Cum Nis 21, 2017 4:36 am Mesaj konusu: soru bankası önerileri? |
|
|
Arkadaşlar hangi dersin soru bankasını hangi seriden almalı, tavsiye verebilecek olan var mı? temeller için tts dışında neye bakmak lazım? az çok bilgisi olanlar yeşillendirirse sevinirim kolay gelsin herkese |
|
Başa dön |
|
|
|
dt_tural Yeni Üye
|
Tarih: Cum Nis 21, 2017 7:33 pm Mesaj konusu: |
|
|
Denttest serisinin ikincisini çözdüm genel olarak zor denemeler ama çözümleri çok açıklayıcı ve genel bir sınav nosyonu kazanmak açısından cozulmeli diye düşünüyorum. Üçüncüsünü de alacagim. Birincisi cok kolay diye duydum o yüzden çözmek istemedim. |
|
Başa dön |
|
|
Glutamat Uzman Üye
|
Tarih: Cum Nis 21, 2017 7:34 pm Mesaj konusu: |
|
|
Dusakademi klinik güzel temeli beğenmedim.
Denttestler güzel yararlı.
Sorulardan önce konu kitaplarına odaklanmak önemli.
Bu miadent 3. Baskı dusdata soru kitaplarını ben de merak ediyorum inceleyen varsa görüşleri neler? |
|
Başa dön |
|
|
dt_tural Yeni Üye
|
Tarih: Cum Nis 21, 2017 7:37 pm Mesaj konusu: |
|
|
Glutamat yazmış: | Dusakademi klinik güzel temeli beğenmedim.
Bu miadent 3. Baskı dusdata soru kitaplarını ben de merak ediyorum inceleyen varsa görüşleri neler? |
Dusakademi Patoloji yi de cozdunuz mu acaba ? |
|
Başa dön |
|
|
|
Glutamat Uzman Üye
|
Tarih: Cum Nis 21, 2017 9:18 pm Mesaj konusu: |
|
|
dt_tural yazmış: | Glutamat yazmış: | Dusakademi klinik güzel temeli beğenmedim.
Geçen sene konuyu sorudan öğrenmeye kalktım sıkıntı yaşadım
Normal pato kısmı zor gelmişti ,geçen sene. Oral pato kısmı da çok ince ve az. Sonra anatomi de anlatılmayan sorular vardı. Farmakoloji de zordu ben de bıraktım temellere bakmayı. Konuları çalıştım. Ama asıl mantıklı olan çıkmış tus sorularıdır. Gerçekten faydasını görenler var. Ha bana sorarsan daha çözmedim |
|
Başa dön |
|
|
dt_tural Yeni Üye
|
Tarih: Cmt Nis 22, 2017 2:00 am Mesaj konusu: |
|
|
Glutamat yazmış: | dt_tural yazmış: | Glutamat yazmış: | Dusakademi klinik güzel temeli beğenmedim.
Geçen sene konuyu sorudan öğrenmeye kalktım sıkıntı yaşadım
Normal pato kısmı zor gelmişti ,geçen sene. Oral pato kısmı da çok ince ve az. Sonra anatomi de anlatılmayan sorular vardı. Farmakoloji de zordu ben de bıraktım temellere bakmayı. Konuları çalıştım. Ama asıl mantıklı olan çıkmış tus sorularıdır. Gerçekten faydasını görenler var. Ha bana sorarsan daha çözmedim |
Evet bende de aynen klinisyen Patoloji soru bankası var ve onun da içerik olarak bahsettiğin gibi benziyor muhtemelen editör aynı kişi ve dusdata nin dersanedeki temel Patoloji hocası hazırlamış.Ben de aynen senim gibi düşünüyorum çıkmış tus soruları konusunda. zaten tus hocaları da tıp öğrencilerine ders anlatırken 'dus sorularına mutlaka bakin o soruları tus sorularını hazırlayan Hocalar hazırlıyor' şeklinde uyarılarda bulunuyorlar. Cevabın için teşekkürler. 😊 |
|
Başa dön |
|
|
Glutamat Uzman Üye
|
Tarih: Cmt Nis 22, 2017 2:26 am Mesaj konusu: |
|
|
Rica ederim hocam iyi çalışmalar. |
|
Başa dön |
|
|
dtgce92 Kıdemli Üye
|
Tarih: Cmt Nis 22, 2017 6:48 am Mesaj konusu: |
|
|
Glutamat yazmış: | Dusakademi klinik güzel temeli beğenmedim.
Endosunu biraz çözdüm fena değil gibi yani ay bu ne ya dediğim soru pek olmadı çözdüğüm bölüm adına |
|
Başa dön |
|
|
|
|