|
Yazar |
Mesaj |
wllob Çömez Üye
|
Tarih: Prş Ksm 23, 2017 2:32 am Mesaj konusu: |
|
|
chordatympani hocam çok teşekkürler bilgilendirdiğiniz için.
sizin davanız daha erken bitecek gibi duruyor hayırlısı olsun.
diğer dava hakkında size bilgi vermiyorlar mı onu öğrenemiyor muyuz?
yani gitsem 4. idare mahkemesinde katip e sorsam dus davası ne durumda diye bilgi vermeyecekler mi? şu yuzden soruyorum geçen yılki ekipte davacı kimse yoktu ve de bilgi alabiliyorlardı. bu yıl durum neden böyle bir yorumunuz var mı? |
|
Başa dön |
|
|
|
chordatympani Kıdemli Üye
|
Tarih: Prş Ksm 23, 2017 2:44 am Mesaj konusu: |
|
|
wllob yazmış: | chordatympani hocam çok teşekkürler bilgilendirdiğiniz için.
sizin davanız daha erken bitecek gibi duruyor hayırlısı olsun.
diğer dava hakkında size bilgi vermiyorlar mı onu öğrenemiyor muyuz?
yani gitsem 4. idare mahkemesinde katip e sorsam dus davası ne durumda diye bilgi vermeyecekler mi? şu yuzden soruyorum geçen yılki ekipte davacı kimse yoktu ve de bilgi alabiliyorlardı. bu yıl durum neden böyle bir yorumunuz var mı? | ben ankaradayım.ankarada olan arkadaşlar Benimle iletişime geçebilir.mahkemeye beraber de gidebiliriz.hızlandırmak için ne gerekiyorsa yapabiliriz.ben kendim her hafta gittim mahkemeye hızlanması için.diğer dava ile ilgili bir bilgim yok maalesef.ama bitmesi yakındır diye düşünüyorum davanın. inşallah en kısa sürede açıklanır |
|
Başa dön |
|
|
Dtbuggg1 Kıdemli Üye
|
Tarih: Prş Ksm 23, 2017 3:30 am Mesaj konusu: |
|
|
Peki bilirkişi olarak kimin atandığını siz biliyor musunuz. Şu sebeple soruyorum eğer biliyorsanız illa birimizin hocasıdır bu kişi gidip konuşup hemen cevaplamasıni rica edebiliriz. Ben ank. Ünisinden yeni mezun oldum geçen seneki sınavda oral diagnoz sorusundaki bilirkişi bizim okuldandı ve davacı arkadaşlarvgelip hocayla konuşmuştu acele etmesi için |
|
Başa dön |
|
|
Dtbuggg1 Kıdemli Üye
|
Tarih: Prş Ksm 23, 2017 3:34 am Mesaj konusu: |
|
|
Buraya yazmak istemiyorsanız özelden de yazabilirsiniz eğer ank. Ünisinde ise mesela ben hemen gidip konuşabilirim zaten tek bir soru haftasonu baksa pazartesi cevabını verir. Şöyle bi durum da var hepiniz bilirsiniz hocalar konuyla ilgili birşey bilmediği için ben hemen cevaplıyim diye düşünmez umursamaz biri belirtirse durumun farkında olur. Muhtemelen öteki davalar bu davadan daha geç açıklanacaktır zaten.bu dava sizin çabalaronız sayesinde bu şekilde hızlandı teşekkürler |
|
Başa dön |
|
|
|
chordatympani Kıdemli Üye
|
Tarih: Prş Ksm 23, 2017 3:56 am Mesaj konusu: |
|
|
Dtbuggg1 yazmış: | Buraya yazmak istemiyorsanız özelden de yazabilirsiniz eğer ank. Ünisinde ise mesela ben hemen gidip konuşabilirim zaten tek bir soru haftasonu baksa pazartesi cevabını verir. Şöyle bi durum da var hepiniz bilirsiniz hocalar konuyla ilgili birşey bilmediği için ben hemen cevaplıyim diye düşünmez umursamaz biri belirtirse durumun farkında olur. Muhtemelen öteki davalar bu davadan daha geç açıklanacaktır zaten.bu dava sizin çabalaronız sayesinde bu şekilde hızlandı teşekkürler | bilirkişi tebligatı bugün postalanmış bana.kim olduğu onda yazıyordur.birkaç güne elime ulaşır.ben kendim de gidip konuşmayı düşünüyordum.isim bana geldiğinde bu konuyu konuşuruz inşallah.zaten bir soru.söylersek hocaya iki günde bile karar verir |
|
Başa dön |
|
|
dtmehmet2 Çömez Üye
|
Tarih: Prş Ksm 23, 2017 5:06 am Mesaj konusu: |
|
|
chordatympani yazmış: | Dtbuggg1 yazmış: | Buraya yazmak istemiyorsanız özelden de yazabilirsiniz eğer ank. Ünisinde ise mesela ben hemen gidip konuşabilirim zaten tek bir soru haftasonu baksa pazartesi cevabını verir. Şöyle bi durum da var hepiniz bilirsiniz hocalar konuyla ilgili birşey bilmediği için ben hemen cevaplıyim diye düşünmez umursamaz biri belirtirse durumun farkında olur. Muhtemelen öteki davalar bu davadan daha geç açıklanacaktır zaten.bu dava sizin çabalaronız sayesinde bu şekilde hızlandı teşekkürler | bilirkişi tebligatı bugün postalanmış bana.kim olduğu onda yazıyordur.birkaç güne elime ulaşır.ben kendim de gidip konuşmayı düşünüyordum.isim bana geldiğinde bu konuyu konuşuruz inşallah.zaten bir soru.söylersek hocaya iki günde bile karar verir |
Hocam bize verdiğiniz bilgiler uzlaşmacı tavrınız ve yaklaşımınız için teşekkür ederim
Diğer davacı arkadaşlar bu mesajımızı er ya da geç görecekler o arkadaşlara diyorum elbet şans bir gün bizden yana da dönecek o zaman göreceksiniz. |
|
Başa dön |
|
|
dentis_ts Çömez Üye
|
Tarih: Prş Ksm 23, 2017 5:15 am Mesaj konusu: |
|
|
Chordatympani arkadaşımı dürüstlüğü ve iyi niyeti sebebiyle kutluyorum.Diğer davacı arkadaşların her vatandaş gibi dava açma hakları tabi ki vardır.Ben de dava açılmasını düşünenlerden biri olarak eğer ki bu forumdan haberleri var ve her ne sebeple olursa olsun bilgi vermiyorlar ise yaptıkları çok büyük ayıptır.Olur ki yarın birgün hiçbirşey olmamış gibi buraya yazarlarsa ortak bir tepkiyle karşılanmalıdırlar.Kimsenin niye dava açtınız demeye hakkı olmamakla birlikte 3bin kişinin girdiği bir aınavda mağduriyetler yarattıkları için en azından Allah rızası için bilgi veemeleri gerekirdi.Ne diyelim Allah akıl fikir versin... |
|
Başa dön |
|
|
Dtbuggg1 Kıdemli Üye
|
Tarih: Cum Ksm 24, 2017 5:25 am Mesaj konusu: |
|
|
Şöyle bir hesaplama yaptım önümüzü görmek açışından
2016 dus 25 eylülde yapıldı. Daha sonra mahkemenin işleme konulması unutuldu vs bi sürü şey oldu süreci uzattı. 16 aralıkta ösym YANLIŞLIKLA tus u açıklarken Dus u da açıkladı. Bunu yanlışlıkla yaptığını söyledi. Daha sonra sınav 5 OCAK ta açıklandı. Yerleştirme sonuçları ise 25 OCAK
BU hesap ile2p17 dus 10 eylülde yapıldı. 100 gün sonra davanın açıklanacağı öngörülürse 18-29 aralık arasında açıklanması muhtemeldir. Hergün buraya girip kendinizi harap etmeyin sürec aşağı yukarı aynı ilerler. |
|
Başa dön |
|
|
|
wllob Çömez Üye
|
Tarih: Cum Ksm 24, 2017 5:31 am Mesaj konusu: |
|
|
Dtbuggg1 yazmış: | Şöyle bir hesaplama yaptım önümüzü görmek açışından
2016 dus 25 eylülde yapıldı. Daha sonra mahkemenin işleme konulması unutuldu vs bi sürü şey oldu süreci uzattı. 16 aralıkta ösym YANLIŞLIKLA tus u açıklarken Dus u da açıkladı. Bunu yanlışlıkla yaptığını söyledi. Daha sonra sınav 5 OCAK ta açıklandı. Yerleştirme sonuçları ise 25 OCAK
BU hesap ile2p17 dus 10 eylülde yapıldı. 100 gün sonra davanın açıklanacağı öngörülürse 18-29 aralık arasında açıklanması muhtemeldir. Hergün buraya girip kendinizi harap etmeyin sürec aşağı yukarı aynı ilerler. |
hocam haklısınız benim de beklediğim açıklanma zamanı aralığın ortasından sonra. ama insan boşta bekleyince ister istemez bilgi edinmeye çalışıyor. |
|
Başa dön |
|
|
Dtbuggg1 Kıdemli Üye
|
Tarih: Cum Ksm 24, 2017 5:35 am Mesaj konusu: |
|
|
Öteki sayfaya da yazdım davacılardan birinin adına ulaştık yarın arayıp kendisinden dosya numarasını öğrenirsek davayı biz de takip edebiliriz ordan avukata ulaşırız baskı yaparız. Şöyle de düşünüyorum ben kendim dava açsam bu gruba girmezdim whatsap grubu da var zaten buraya girip ne yapacağım ki belki cidden bilmiyolardır burdaki insanların ne kadar beklediğini |
|
Başa dön |
|
|
|