|
Yazar |
Mesaj |
snowball Çömez Üye
|
Tarih: Prş Şub 01, 2018 10:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
pddnt yazmış: | snowball yazmış: | Marmara için İngilizce bilememek sorun olur mu |
Hangi bolum için olduğu önemli bence
Aslında her bölümde yayın okumak için ingilizce bilmeniz şart ama orto da kesin bilmeniz lazım hoca ile ingilizce konuşuyodu bi asistan gördüğümde yani hasta danisirken bile ama mesela tedavi de endo da oral de çok görmedim bu durumu | Perio da gerekli mi peki ingilizce |
|
Başa dön |
|
|
|
snowball Çömez Üye
|
Tarih: Prş Şub 01, 2018 10:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
pddnt yazmış: | snowball yazmış: | Marmara için İngilizce bilememek sorun olur mu |
Aslında her bölümde yayın okumak için ingilizce bilmeniz şart ama orto da kesin bilmeniz lazım hoca ile ingilizce konuşuyodu bi asistan gördüğümde yani hasta danisirken bile ama mesela tedavi de endo da oral de çok görmedim bu durumu | Perio da gerekli mi peki ingilizce |
|
Başa dön |
|
|
pddnt Kıdemli Üye
|
Tarih: Cum Şub 02, 2018 7:30 am Mesaj konusu: |
|
|
snowball yazmış: | pddnt yazmış: | snowball yazmış: | Marmara için İngilizce bilememek sorun olur mu |
Bence gerekli 4. Sniff notları tamamen ingilizce mesela ve hocalar ingilizce anlatıyor asistanları da okuma yaparken görmüştüm bi kaç kez hocalar önem veriyor olabilir dediğim gibi her konuda titizler ama bu ölümcul değil aslında olması gereken şekilde o yüzden muhtemelen ingilizce konusunda da öyle düşünüyorlardır |
|
Başa dön |
|
|
snowball Çömez Üye
|
Tarih: Cum Şub 02, 2018 9:50 pm Mesaj konusu: |
|
|
pddnt yazmış: | snowball yazmış: | pddnt yazmış: | snowball yazmış: | Marmara için İngilizce bilememek sorun olur mu |
Bence gerekli 4. Sniff notları tamamen ingilizce mesela ve hocalar ingilizce anlatıyor asistanları da okuma yaparken görmüştüm bi kaç kez hocalar önem veriyor olabilir dediğim gibi her konuda titizler ama bu ölümcul değil aslında olması gereken şekilde o yüzden muhtemelen ingilizce konusunda da öyle düşünüyorlardır | Tesekkur ederim hocam |
|
Başa dön |
|
|
|
yalco77 Yeni Üye
|
Tarih: Pzr Şub 04, 2018 9:03 am Mesaj konusu: |
|
|
Peki Marmara nin fotokopicisi falan var miydi ders notlarinin bulunabilecegi ?? |
|
Başa dön |
|
|
Betbet Çömez Üye
|
Tarih: Cmt Mar 03, 2018 3:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar Marmara resto kazananlar burda mı 😊 |
|
Başa dön |