|
Yazar |
Mesaj |
jj_jj Kıdemli Üye
|
Tarih: Çrş Şub 28, 2018 9:52 am Mesaj konusu: |
|
|
iyi ihtimalle cuma açıklanır 🙃🙃🙃 hepimiz istediğimiz yere yerlesirz inşallah bari bundan sonrası kolay olsun. |
|
Başa dön |
|
|
|
Rumzz Kıdemli Üye
|
Tarih: Çrş Şub 28, 2018 7:58 pm Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar ben ösymden yetkili birine ulaştım bir şekilde bir tanıdığım vasıtasıyla. Ösymde aynı anda birden çok işlemin internete yüklenemediğini her yüklemenin de 2 3 saat sürdüğü için gün içerisinde en fazla iki yükleme yapıldığını söyledi. Sırada bekleyen sınavlar arasında dus yokmuş. Bu hafta için bir şey beklemeyin mevcut bekleyen dosyalar çarşambaya kadar dolu. Öteki hafta perşembe cuma belki sıra gelebilir ama şuan için bekleyenler arasında dus yok bizzat baktım dedi. Boş yere beklemeyin yani arkadaşlar cuma da açıklanmayacak. Tusun neden bu kadar çabuk açıklandığını bizim neden herşeyimizin böyle geç olduğunu sordum. Tus sınavında yetkili kişilerin ttbnin arayıp baskı yaptığını o yüzden bir an önce açıklandığını söyledi. Hekimler de arayıp çok yoğun baskılar yapmış. Yani bizde kimse ses çıkarmadığı için beklemeye devam arkadaşlar. Çağrı merkezinde çok ciddi aramalar olmadığı sürece dikkata alınmıyor zaten dedi. Başka da bildiğim bir şey yok |
|
Başa dön |
|
|
Gracey1314 Çömez Üye
|
Tarih: Çrş Şub 28, 2018 8:14 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ya yeminle çıldıracağım. Ya arkadaşlar bi ses verin . Tdbyi devreye sokalım. Bu nasıl bir kabustur ? |
|
Başa dön |
|
|
Elifden Çömez Üye
|
Tarih: Çrş Şub 28, 2018 8:22 pm Mesaj konusu: |
|
|
Evet bence de bulunduğumuz gruplara da yazalım arkadaşlar arayalım çağrı merkezini de lütfen haftaya çok geç |
|
Başa dön |
|
|
|
lorenz Kıdemli Üye
|
Tarih: Çrş Şub 28, 2018 8:26 pm Mesaj konusu: |
|
|
Saçma bir açıklama olmuş günde iki açıklama yapılıyormuymuş hiç açıklama olmadığı günler var günde ikiyi geçtim, pervasız insanlar bu kadarına pes |
|
Başa dön |
|
|
Gracey1314 Çömez Üye
|
Tarih: Çrş Şub 28, 2018 8:32 pm Mesaj konusu: |
|
|
Rumzz kardeşim. Anasayfada bir başılk aç. Bazı arkadaşlar görmüyor sanırım. Puan acıklandıgı dönem 300 kişi yazıordu burda şuan kimse yok. Sesimizi duyuralım |
|
Başa dön |
|
|
lorenz Kıdemli Üye
|
Tarih: Çrş Şub 28, 2018 8:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ben Twitter’da başlıyorum sadece büyük harflerle ÖSYMDUSUAÇIKLA şeklinde twit atıcam, farklı bişey ya da farklı şekillerde yazınca te olamayız aynısını yazalım katılın lütfen. Bugün akşama kadar da aratabildiğim kadar arıcam ösymyi hadi arkadaşlar hep beraber |
|
Başa dön |
|
|
lorenz Kıdemli Üye
|
Tarih: Çrş Şub 28, 2018 8:57 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ya da başka başlık mı yapsak ÖSYMdustercihleriniaçıkla gibisinden Napalım destek verin bi fikir |
|
Başa dön |
|
|
|
Elifden Çömez Üye
|
Tarih: Çrş Şub 28, 2018 9:02 pm Mesaj konusu: |
|
|
Hocam bence hepimiz tdb ye bi mail atalım sayı az çünkü Twitter da tt olmamız zor görünüyor kimseden ses çıkmıyor bi de |
|
Başa dön |
|
|
lorenz Kıdemli Üye
|
Tarih: Çrş Şub 28, 2018 9:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
Tamamdır hocam haklısınız kimseden ses cıkmıyor zaten ne normal ki insanları sesisinin çıkmaması normal olmasın değil mi |
|
Başa dön |
|
|
salemo Yeni Üye
|
Tarih: Çrş Şub 28, 2018 9:27 pm Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar ÖSYM'yi arayın ve İHBAR/ŞİKAYET kısmına bağlanın ve durumu onlara iletin.
Şikayet kaydı oluşturun. Bizzat isminizle tc nizle kayıt oluşturun.
Daha hızlı aksiyon alırız. Çağrı merkezinin bir faydası yok.
tdb falan bunlarun bir numarası yok çok fazla ümit bağlamayın bence. ÖSYM'ye yüklenelim... |
|
Başa dön |
|
|
Kmnian Yeni Üye
|
Tarih: Çrş Şub 28, 2018 9:30 pm Mesaj konusu: |
|
|
salemo yazmış: | Arkadaşlar ÖSYM'yi arayın ve İHBAR/ŞİKAYET kısmına bağlanın ve durumu onlara iletin.
Şikayet kaydı oluşturun. Bizzat isminizle tc nizle kayıt oluşturun.
Daha hızlı aksiyon alırız. Çağrı merkezinin bir faydası yok.
tdb falan bunlarun bir numarası yok çok fazla ümit bağlamayın bence. ÖSYM'ye yüklenelim... | kesinlikle katılıyorum ösymye yüklenelim |
|
Başa dön |
|
|
lorenz Kıdemli Üye
|
Tarih: Çrş Şub 28, 2018 9:37 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ona gerek yok bu hiçbişey yapamaz diye muhalefet yapmaktansa ulaşabileceğimiz heryere ulaşmak daha doğrusu olur diye düşünüyorum biz tuscular gibi 10000 kişi değiliz aramalarımız o kadar yoğun olup yetmeyeyebilir onunla beraber başka ulaşabileceğimiz heryerden yüklenelim, ayrıca şurda bile belli onlardaki bilinç biZim çok büyük bir çoğunluğumuzda Yok maalesef |
|
Başa dön |
|
|
|
Gracey1314 Çömez Üye
|
Tarih: Çrş Şub 28, 2018 9:39 pm Mesaj konusu: |
|
|
Yok mu kuvvetli bir tanıdığı olan birileri |
|
Başa dön |
|
|
beypazar Yeni Üye
|
Tarih: Çrş Şub 28, 2018 9:49 pm Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaslae ben soyle bir eposta attim adoya sizde faydalanip atabilirsiniz
Uyesi olduğum Ankara Diş hekimleri odasının dikkatine;
10 eylül 2017 tarihinde gerçekleştirelen diş hekinliğinde uzmanlık sınavının bu tarihe kadar neticelendirilememesi utanç vericidir. Aylarca beklediğimiz sınav sonuç açıklanması ve haftalardır açıklanamayan yerleştirme sonuçları sınava girip yerleştirme bekleyen yuzlerce diş hekimini maddi ve manevi zarara uratmıştır ve halen ugratmaktadır.
Osymde ki yetkililerin sınav açıklanmasına ilişkin açıklamalarıda yerleştirmenin daha uzun sureceğini belirtmektedir.
Benzer diğer sınavlarda meslek gruplarının ve odaların desteğiyle bu süreç hızlı ilererlerken, ne yazık kı su 6 aylık sureçte uyesi bulunduğum odanızdan sadece yazılı 1 metin dışında bir destek göremedik.İletişime geçtiğimizde birden fazla kişini eposta atması ve araması önerilerek ilgilenılmemiştir.
Sizden ricam 6 aylık sürecin sonuda olsa bir sozlu acıklama yapmanız ve magduriyetimizi dile getirmenizdir. |
|
Başa dön |
|
|
|