|
Yazar |
Mesaj |
Datak Yeni Üye
|
Tarih: Cum Mar 02, 2018 1:28 am Mesaj konusu: Dusdata 2018 3. Deneme |
|
|
Arkadaşlar herkese kolay gelsin. Datanın son deneme sonuçları açıklandı. Sınava giren arkadaşlar netini ve derecesini yazarsa en azından kim kaç netle kaçıncı olmuş görebiliriz. Şimdiden teşekkürler..
Ben 79.75 netle 55. Olmuşum |
|
Başa dön |
|
|
|
Rumzz Kıdemli Üye
|
Tarih: Cum Mar 02, 2018 1:35 am Mesaj konusu: |
|
|
Ayy ne önemli bir mevzuu ne büyük bir dert bu böyle. Eminim bu denemenin sonucu sınavda yapacağınız netle aynı gelir. Çok önemli şuan bu herkes yazsın denemeye giren. Kimin kaç netle kaçıncı olduğunu napcaksın ALLAH AŞKINA tercih dönemine mi yardımcı olacak. Mesela x kişisi 100netle 5. Oldu yani ne yapacaksın bunu oo yüz netle 5. Olunuyomuş iyi mi diyeceksin amaç ne? Sen hala denemelerin fos olduğunu öğrenememişsin senden bi cacık olmaz |
|
Başa dön |
|
|
Zasa Yeni Üye
|
Tarih: Cum Mar 02, 2018 2:01 am Mesaj konusu: |
|
|
84.5 netle 39. |
|
Başa dön |
|
|
Datak Yeni Üye
|
Tarih: Cum Mar 02, 2018 2:09 am Mesaj konusu: |
|
|
Rumzz yazmış: | Ayy ne önemli bir mevzuu ne büyük bir dert bu böyle. Eminim bu denemenin sonucu sınavda yapacağınız netle aynı gelir. Çok önemli şuan bu herkes yazsın denemeye giren. Kimin kaç netle kaçıncı olduğunu napcaksın ALLAH AŞKINA tercih dönemine mi yardımcı olacak. Mesela x kişisi 100netle 5. Oldu yani ne yapacaksın bunu oo yüz netle 5. Olunuyomuş iyi mi diyeceksin amaç ne? Sen hala denemelerin fos olduğunu öğrenememişsin senden bi cacık olmaz |
Sen hıyar olduğun için senden çok iyi bir cacık olmuş. |
|
Başa dön |
|
|
|
Dtdrn Yeni Üye
|
Tarih: Cum Mar 02, 2018 2:53 am Mesaj konusu: |
|
|
Rumzz yazmış: | Ayy ne önemli bir mevzuu ne büyük bir dert bu böyle. Eminim bu denemenin sonucu sınavda yapacağınız netle aynı gelir. Çok önemli şuan bu herkes yazsın denemeye giren. Kimin kaç netle kaçıncı olduğunu napcaksın ALLAH AŞKINA tercih dönemine mi yardımcı olacak. Mesela x kişisi 100netle 5. Oldu yani ne yapacaksın bunu oo yüz netle 5. Olunuyomuş iyi mi diyeceksin amaç ne? Sen hala denemelerin fos olduğunu öğrenememişsin senden bi cacık olmaz |
+1 |
|
Başa dön |
|
|
Trofoblast Kıdemli Üye
|
Tarih: Cum Mar 02, 2018 3:18 am Mesaj konusu: |
|
|
Tamam denemeler skıntılı ama keşke insan gibi söyleseydiniz .adam sınava çalışıyo böyle şeylerle motive olmaya çalışıyo. Ama şu konuda size katılıyorum o arkadaştan cacık olmaz ama sizden olur |
|
Başa dön |
|
|
Lancelot Yeni Üye
|
Tarih: Cum Mar 02, 2018 3:35 am Mesaj konusu: |
|
|
Bir tanıdıgım vasıtasıyla bir tanıdıgımın tanıdığına ulaştım haftaya cuma (9.3.1 rumzzdan cacık olur dedi kesin bilgi galiba sanırsam dedi siz bana inanmazsınız şimdi ama boşuna bu hafta cacık beklemeyin |
|
Başa dön |
|
|
Zasa Yeni Üye
|
Tarih: Cum Mar 02, 2018 3:53 am Mesaj konusu: |
|
|
84.5 netle 39. |
|
Başa dön |
|
|
|
dtsunshine Yeni Üye
|
Tarih: Cum Mar 02, 2018 3:58 am Mesaj konusu: |
|
|
Lancelot yazmış: | Bir tanıdıgım vasıtasıyla bir tanıdıgımın tanıdığına ulaştım haftaya cuma (9.3.1 rumzzdan cacık olur dedi kesin bilgi galiba sanırsam dedi siz bana inanmazsınız şimdi ama boşuna bu hafta cacık beklemeyin |
|
|
Başa dön |
|
|
Legolas Yeni Üye
|
Tarih: Cum Mar 02, 2018 5:05 am Mesaj konusu: |
|
|
Lancelot yazmış: | Bir tanıdıgım vasıtasıyla bir tanıdıgımın tanıdığına ulaştım haftaya cuma (9.3.1 rumzzdan cacık olur dedi kesin bilgi galiba sanırsam dedi siz bana inanmazsınız şimdi ama boşuna bu hafta cacık beklemeyin |
😂😂
Ayrıca sınava hazırlanmamış gibide konuşmayın insan merak edebilir çalışırken kriter alabileceği bişey bu sonuçta kırıcı olmaya gerek yok 👎🏻 |
|
Başa dön |
|
|
marco Çömez Üye
|
Tarih: Cum Mar 02, 2018 5:30 am Mesaj konusu: |
|
|
millet sana mı soracaktı açacağı konuyu?arkadaş konuyu 2018 bölümüne açmış yani 2018 yılındaki dusa hazırlanan arkadaşlarından bilgi almak istiyor.sen tabi ana sayfadan en üstteki konuya direkt atladığın için olayı idrak etmen zor hahahaha kafalar gitmiş iyice |
|
Başa dön |
|
|
sementoma93 Yeni Üye
|
Tarih: Cum Mar 02, 2018 5:57 am Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar bişey sorucam datanın deneme sınavlarına internetten katılmama rağmen sınavdan sonra soruları göremiyorum.Sadece cevap anahtarı ve istatistikler görülüyor.Siz soruları nasıl görüyorsunuz acaba? |
|
Başa dön |
|
|
Legolas Yeni Üye
|
Tarih: Cum Mar 02, 2018 7:05 am Mesaj konusu: |
|
|
3-4 gün sonra kalkıyor sorular ama o arada katıldığım sınavlardan sorular cevaplar bölümünden görülüyor |
|
Başa dön |
|
|
|
texavery Yeni Üye
|
Tarih: Çrş Mar 14, 2018 9:45 am Mesaj konusu: |
|
|
ya her denemede 5 10 tane sıkıntılı soru olmuyor mu? yoksa bana mı öyle geliyor? |
|
Başa dön |
|
|
|