|
Yazar |
Mesaj |
dt_ipeki Yeni Üye
|
Tarih: Pzr Tem 29, 2018 2:20 am Mesaj konusu: Denemeleri ciddiye almalı mıyız? |
|
|
Herkese selam. Dusdata son demesinden 75 net yapmıs biri olarak dusu kazanma şansımı siz ne görüyosunuz merak ediyorum. Gerçekten iyi çalıştığımı düşünüyorum ama 75 net beni umutsuzluğa sürüklüyor açıkcası. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. 1 ay önceki sınavda 81 yapmıştım ve 1 ayda calısmamda hiçbir azalma olmadı artacağına bu net azaldı ve bu beni kprkutuyor. |
|
Başa dön |
|
|
|
Dthsn35 Çömez Üye
|
Tarih: Pzr Tem 29, 2018 2:56 am Mesaj konusu: |
|
|
Hocam denemeler her zaman değişken olabiliyor. Cok düşük yapıp sınavdan yüksek alanlar var. Moral bozmadan devam edin. Eger dikkate alacaksanız genel net değil, branşa özel netlerinizi ve genel sıralamanıza bakın derim:) |
|
Başa dön |
|
|
omalizumab Yeni Üye
|
Tarih: Pzr Tem 29, 2018 3:06 am Mesaj konusu: |
|
|
Dthsn35 haklı genel sıralama daha net bir bilgi verir. Dün yapılan 8. denemeden bahsediyorsanız eğer daha onceki denemelere göre biraz fazla ayrıntı soru içeriyordu. Bana oyle geldi en azından. Can sıkmadan son 50 günü maksimum değerlendirmeye devam edin. |
|
Başa dön |
|
|
senolk Çömez Üye
|
Tarih: Pzr Tem 29, 2018 4:00 am Mesaj konusu: |
|
|
Geçen seneki data denemelerinden maksimum 65 net yapmış biri olarak dusta 80 üzeri net yaptim. Yani çokta dikkate almayın derim |
|
Başa dön |
|
|
|
ekinbengisu Yeni Üye
|
Tarih: Pzr Tem 29, 2018 7:13 am Mesaj konusu: |
|
|
eğer bu netlere göre sıralamalar gerçekse yandık |
|
Başa dön |
|
|
dt_ipeki Yeni Üye
|
Tarih: Pzr Tem 29, 2018 7:31 am Mesaj konusu: |
|
|
senolk yazmış: | Geçen seneki data denemelerinden maksimum 65 net yapmış biri olarak dusta 80 üzeri net yaptim. Yani çokta dikkate almayın derim | . Bunu duyduğuma çok sevindim. Bu kadar çalışma nereye gidiyor diye üzülüyordum, belki dusta daha iyi bir sonuç alabilirim |
|
Başa dön |
|
|
dt_ipeki Yeni Üye
|
Tarih: Pzr Tem 29, 2018 7:32 am Mesaj konusu: |
|
|
ekinbengisu yazmış: | eğer bu netlere göre sıralamalar gerçekse yandık | sizin kaç netle kaç sıralamanız var. Ben de hiç memnun değilim her ikisinden de |
|
Başa dön |
|
|
DNAA Yeni Üye
|
Tarih: Pzr Tem 29, 2018 8:59 am Mesaj konusu: |
|
|
Benim 80 net civarı olurdu son denemeler. Dusta da öyle oldu. Yerleşemedim haliyle:( |
|
Başa dön |
|
|
|
dt_ipeki Yeni Üye
|
Tarih: Pzr Tem 29, 2018 9:12 am Mesaj konusu: |
|
|
DNAA yazmış: | Benim 80 net civarı olurdu son denemeler. Dusta da öyle oldu. Yerleşemedim haliyle:( | 80 net civarıyla bietler geliyoe ama bildiğim kadarıyla? |
|
Başa dön |
|
|
ekinbengisu Yeni Üye
|
Tarih: Pzr Tem 29, 2018 10:48 am Mesaj konusu: |
|
|
dt_ipeki yazmış: | ekinbengisu yazmış: | eğer bu netlere göre sıralamalar gerçekse yandık | sizin kaç netle kaç sıralamanız var. Ben de hiç memnun değilim her ikisinden de |
90.25 netle 282. oldum. iki deneme önce 89 netle 65 olmuştum. ben şok |
|
Başa dön |
|
|
DNAA Yeni Üye
|
Tarih: Pzr Tem 29, 2018 10:52 am Mesaj konusu: |
|
|
Her yeri yazmadığımdan belki de. Ama bu sene kontenjanlar geçen yıla oranla baya iyi. O yüzden çalışmaya devam derim:) |
|
Başa dön |
|
|
Karas Çömez Üye
|
Tarih: Pzr Tem 29, 2018 6:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
Denemelerde dustakinden çok daha fazla sayıda ayrıntı soru geliyor hatta bazı deneme sorularının her öncülü dusta birer soru olabilecek nitelikte. Genel mantığa yönelik sorulardan az az kaçırıyor ama böyle ayrıntılı sorularda kafanız karışıyor yanlış işaretliyorsanız endişelenmeyin yanlış yaptığınız konuları daha dikkatli okuyun eksiklerinizi mümkün olduğunca halletmeye çalışın. Denemelerin sizi demotive etmesine izin vermeden eksiklerinizi görmenize yardım ettiğini düşünerek değerlerin. Hala önümüzde 50 gün var bu sürede yaptığınız her çalışma size artı olarak dönecek böyle düşünmeye devam. |
|
Başa dön |
|
|
Dtbss Yeni Üye
|
Tarih: Pts Tem 30, 2018 7:45 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ben bir türlü denemelerde istediğim başarıya ulaşamıyorum en fazla 60 65 yapıyorum nerde hata yaptığımı anlayamıyorum |
|
Başa dön |
|
|
|
|