Tarih: Cmt Ksm 02, 2019 1:22 am Mesaj konusu: Dus kazandırma seti
Dus a dair her türlü kitap mevcut
1-)Dusdata konu kitapları(dersanede dinlediğim yerler dışında kendi önemli gördüğüm yerler,denemelerde yapamadığım yada önemli görmüş olduğum sorular,çıkmış tus ve dus soruları,dusmeslekte önemli gördüğüm sorular not alınmış.dersaneye gitmeyecek birisi için tam idealdir.dersaneye gitmesine gerek kalmayacak şekilde çizilmiş yazılmış)
Kitapların basım yılı 2017.ancak yeni basınlarını fotokopi çektirdim onlarıda yollayacağım pek fark olmadıgını göreceksiniz.yeni basımların arkasında sorular var onlarda mevcut onlarıda yollayacağım.ancak göreceksinizki o sorularda çalışma sorularının aynısını koymuşlar:)
2-)miadent soru kitapları (20 adet) eğer bir kitabın yenisi çıktıysa farklı sorular varsa yenisini de aldım oyüzden 20 tane
3-)dus akademi soru kitapları (14 adet)
4-)dusem soru kitapları (9adet)
5-)dusdata ve dusemin son 3-4 yılda yapmış oldugu denemeler (bazıları üzerine çözülmüştür)
6-)denttestler 1-2-3-4-5-6-7
7-)tüm tus soruları (anatomi,fizyo,farma,pato,mikrop,biyokimya)
tüm dus soruları
9-)çalışma soruları
10-)dus tekrar soruları
11-)dus için son tekrar
12-)41 deneme fizyo,41 deneme biyokimya (tus denemesi ancak çok faydalandım)
13-)tusworld netmi serisi fizyo-biyokimya-mikrop
14-)tusem haptus mikrobiyoloji spot bilgiler
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız