Ana Sayfam Yap

Favorilerime Ekle

ANA SAYFA FORUMLAR DERS-NOTLARI DENT-VİDEO DENT-FOTO DUS QUİZ DOSYALAR DENT-İLAN
DUS Yönetmeliği Sıkça Sorulan Sorular DUS Soruları Dent-Etkinlikler Dent E-Books DUS Notları Eğitim Müfradatları
DentDUS Forum :: Başlık görüntüleniyor - Uzman diş hekimleri 2 yıldır kadro atamalarını bekliyor...
 SSSSSS   AramaArama   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapınÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın   GirişGiriş 

Uzman diş hekimleri 2 yıldır kadro atamalarını bekliyor...

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    DentDUS Forum Forum Ana Sayfa -> DentHaber
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
alii
Çömez Üye
Çömez Üye

MesajTarih: Pts May 06, 2013 8:08 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

.

En son alii tarafından Sal May 07, 2013 5:52 am tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
serayhan
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: Pts May 06, 2013 10:46 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

dusla girenleri atayacaklar kesin diye biliom ben artık öncelik falan mı getirirler bilmiom
Başa dön
alii
Çömez Üye
Çömez Üye

MesajTarih: Pts May 06, 2013 10:53 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

serayhan yazmış:
dusla girenleri atayacaklar kesin diye biliom ben artık öncelik falan mı getirirler bilmiom

En son alii tarafından Pts May 06, 2013 11:31 pm tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Başa dön
serayhan
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: Pts May 06, 2013 10:58 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

oooo çok istatiksel konuşmuşsun arkadaşımSmileümit edelim o zaman napcan umut fakirin ekmeği Smile
Başa dön
wolf
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: Sal May 07, 2013 12:50 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

alii yazmış:
2 bin bayağı fazlaymış. desenize bizim batıya atanma olasılığı gittikçe yalan oluyor.

Tamam hocam yeterince insanın aklını çeldin, kimse sağlık bakanlığı yazmayacak merak etme. Sırf sağlık bakanlığını kötülemek için siteye üye olmuş gibisin. Benim edindiğim bilgiler de senin insanlara anlatmaya çalıştığının tam tersi.Kusura bakma ama ben sağlık bakanlığı yazacam. Geri kalan kontenjanla idare et artık...
Başa dön
alii
Çömez Üye
Çömez Üye

MesajTarih: Sal May 07, 2013 5:55 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Ilk 30 daysan olur:)
Başa dön
wolf
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: Sal May 07, 2013 6:32 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

alii yazmış:

benimle dalga geçeceğine yalan yanlış yorumlarını kendine sakla da insanların geleceği ile oynama! insanların kafasını karıştırmaktan başka hiçbirşey yaptığın yok, kendim araştırmasam senin söylediklerini dikkate alarak tercih yapacak olsaydım yarın hiç istemediğim bir yerde eğitim görmek zorunda kalacaktım belki. ahlaki değerlerle alakası yok senin bu yaptığın...
Başa dön
alii
Çömez Üye
Çömez Üye

MesajTarih: Sal May 07, 2013 6:52 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

[quote="wolf"]
alii yazmış:

benimle dalga geçeceğine yalan yanlış yorumlarını kendine sakla da insanların geleceği ile oynama! insanların kafasını karıştırmaktan başka hiçbirşey yaptığın yok, kendim araştırmasam senin söylediklerini dikkate alarak tercih yapacak olsaydım yarın hiç istemediğim bir yerde eğitim görmek zorunda kalacaktım belki. ahlaki değerlerle alakası yok senin bu yaptığın...[/quote
Arkadasim kafanmi iyi senin. Biz aldigimiz bilgileri paylasiyoruz. Sizin gibi bi yerlerimizde saklamiyoruz ogrendiklerimizi. Bana yazdigim bir tane yorumun aksini ispat eden belge goster. Asil sizler biyerlerinizden uyduruyorsunuz.
Başa dön
wolf
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: Sal May 07, 2013 8:22 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

[quote="alii"]
wolf yazmış:
alii yazmış:

benimle dalga geçeceğine yalan yanlış yorumlarını kendine sakla da insanların geleceği ile oynama! insanların kafasını karıştırmaktan başka hiçbirşey yaptığın yok, kendim araştırmasam senin söylediklerini dikkate alarak tercih yapacak olsaydım yarın hiç istemediğim bir yerde eğitim görmek zorunda kalacaktım belki. ahlaki değerlerle alakası yok senin bu yaptığın...[/quote
Arkadasim kafanmi iyi senin. Biz aldigimiz bilgileri paylasiyoruz. Sizin gibi bi yerlerimizde saklamiyoruz ogrendiklerimizi. Bana yazdigim bir tane yorumun aksini ispat eden belge goster. Asil sizler biyerlerinizden uyduruyorsunuz.

Benim bilgi edindiğim kaynaklarıma olan güvenim tam çok şükür. Tamam belki iyi niyetle yazmış olabilirsin ama insanları yanlış yönlendiriyorsun. Bırak insanlar kendi kararını kendisi versin. Başka cevap yazmayacağım.

Arkadaşlar internet ortamında konuşulanlara fazla itibar etmeyin. Gidin ilgili yerlerde makamlarda kendiniz araştırın. Sonuçta yapacağınız tercih hayatınızı çok etkileyecek. Bir başkası sizin ne istediğinizi bilemez. Siz de onun ne niyetle yazdığını bilemezsiniz.

Arkadaşım umarım sen de " başkasının tercihini etkilemeden" istediğin yeri kazanırsın...
Başa dön
alii
Çömez Üye
Çömez Üye

MesajTarih: Sal May 07, 2013 3:21 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

[quote="wolf"]
alii yazmış:
wolf yazmış:
alii yazmış:

Benim bilgi edindiğim kaynaklarıma olan güvenim tam çok şükür. Tamam belki iyi niyetle yazmış olabilirsin ama insanları yanlış yönlendiriyorsun. Bırak insanlar kendi kararını kendisi versin. Başka cevap yazmayacağım.

Arkadaşlar internet ortamında konuşulanlara fazla itibar etmeyin. Gidin ilgili yerlerde makamlarda kendiniz araştırın. Sonuçta yapacağınız tercih hayatınızı çok etkileyecek. Bir başkası sizin ne istediğinizi bilemez. Siz de onun ne niyetle yazdığını bilemezsiniz.

Arkadaşım umarım sen de " başkasının tercihini etkilemeden" istediğin yeri kazanırsın...

ben sana kaynaklarına güvenme demedim. madem doğruları sizin bildiğinizi iddaa ediyorsunuz ozmana insanları eleştirceğinize öğrendiklerinizi paylaşın dedim. bir yerlerinizde saklamayın dedim....
Başa dön
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    DentDUS Forum Forum Ana Sayfa -> DentHaber Tüm zamanlar GMT +10 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız