|
|
| Yazar |
Mesaj |
dtergun Kıdemli Üye

|
Tarih: Çrş May 22, 2013 6:05 am Mesaj konusu: |
|
|
Sanırım rekor bende..Bugün basladim..4saat anca calisabildim.. sanki her şeyi çoook biliyomusum gibi sıkıldım çalışırken. .  |
|
| Başa dön |
|
 |
|
dtergun Kıdemli Üye

|
Tarih: Çrş May 22, 2013 6:05 am Mesaj konusu: |
|
|
Sanırım rekor bende..Bugün basladim..4saat anca calisabildim.. sanki her şeyi çoook biliyomusum gibi sıkıldım çalışırken. .  |
|
| Başa dön |
|
 |
BuYolunYolcusuXD Yeni Üye

|
Tarih: Çrş May 22, 2013 7:15 am Mesaj konusu: |
|
|
| dtergun yazmış: | Sanırım rekor bende..Bugün basladim..4saat anca calisabildim.. sanki her şeyi çoook biliyomusum gibi sıkıldım çalışırken. .  | o hissi bilirim... bilmem kaçıncı kez baktıgın sayfada aslında sadece kahve lekesini görmeyi sayfayı parmagınla kazıyıp arkasında ne var diye bakma isteğini sonrada dusun altına girip akan suyun altında hüngür hüngür ağlamayı... bi kitapta okumus yada bi filmde görmüstüm galiba _________________ K.K.K.Y.(Kaybedenler Kulübü Kaptan Yardımcısı) |
|
| Başa dön |
|
 |
coco Kıdemli Üye

|
Tarih: Çrş May 22, 2013 7:25 am Mesaj konusu: |
|
|
| 6 saat çalıstım ben de bugun... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
shyowl Kıdemli Üye

|
Tarih: Çrş May 22, 2013 7:44 am Mesaj konusu: |
|
|
| babet yazmış: | Tus sorularini cozuomusunuz bunun icin bi kitap aldiniz mi tavsiyeniz var mi naptiniz az bi yardimci olur musunuz  |
elimdeki soru kitaplarinda calisma sorulari sonrasinda tus sorulari var (data kitaplari) konu calistiktan sonra ordan tus sorularini cozmeye basladim ben..
bikac gundur giremedim nete
6*60dediginiz 60 sayfa mi ne oluyor uzak kalmisim
bugun 6bucuk sa calisabildim soru cozdum, sicaklarda evde zor ne yapmak lazim hadi birbirimize yardimci olalim, tavsiyeler?  |
|
| Başa dön |
|
 |
kloropapatya Yeni Üye

|
Tarih: Çrş May 22, 2013 6:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
| shyowl yazmış: | | babet yazmış: | Tus sorularini cozuomusunuz bunun icin bi kitap aldiniz mi tavsiyeniz var mi naptiniz az bi yardimci olur musunuz  |
elimdeki soru kitaplarinda calisma sorulari sonrasinda tus sorulari var (data kitaplari) konu calistiktan sonra ordan tus sorularini cozmeye basladim ben..
bikac gundur giremedim nete
6*60dediginiz 60 sayfa mi ne oluyor uzak kalmisim
bugun 6bucuk sa calisabildim soru cozdum, sicaklarda evde zor ne yapmak lazim hadi birbirimize yardimci olalim, tavsiyeler?  |
6*60 dediğimiz 60 dk lık 6 kere oluyo yani net 6 saat oluyo en azından ben öyle yapıyorum.bende dün 6 saat çalışabildim.bi dersi bitirip ardından soru çözme şeklinde çalışıyorum. bende de data nın kitapları var. sıcaklar için yapıcak pek bişey yok malesef  |
|
| Başa dön |
|
 |
ithilquessir Yeni Üye

|
Tarih: Prş May 23, 2013 4:22 am Mesaj konusu: |
|
|
| Merhaba arkadaşlar. Ben de eylül e hazırlanmaya başladım. Çalışmaya başlayan herkese kolay gelsin. Konu başlığından bir parça sapmış olcam ama çalışma arkadaşı arıyorum. Düşünen olursa mesaj atsın. |
|
| Başa dön |
|
 |
adam Yeni Üye

|
Tarih: Prş May 23, 2013 6:16 am Mesaj konusu: |
|
|
| ben de eylülcüyüm. ve çalışma arkadaşına ihtiyacım var. bu mevsim bizi zorlar mı acaba. ne dersiniz ? |
|
| Başa dön |
|
 |
|
dt_ok Yeni Üye

|
Tarih: Prş May 23, 2013 6:23 am Mesaj konusu: |
|
|
| 7*60 körolasıca endo bitmedi hala |
|
| Başa dön |
|
 |
houduni Yeni Üye

|
Tarih: Prş May 23, 2013 7:13 am Mesaj konusu: |
|
|
| arkdaşlar 3 günde cerrahi zor bitti. yavaş mı gidiyorum bi terslik var gibi^^ |
|
| Başa dön |
|
 |
shyowl Kıdemli Üye

|
Tarih: Prş May 23, 2013 9:08 am Mesaj konusu: |
|
|
| houduni yazmış: | | arkdaşlar 3 günde cerrahi zor bitti. yavaş mı gidiyorum bi terslik var gibi^^ |
Cerrahi kitabi cok kalin normaldir..2.tekrarda daha kisa olur
ben de bugub 7bucuk sa. fizyo calistim |
|
| Başa dön |
|
 |
coco Kıdemli Üye

|
Tarih: Prş May 23, 2013 6:05 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Cerahii çok kalın bence de 3 gün normal ... |
|
| Başa dön |
|
 |
Benbey Yeni Üye

|
Tarih: Cum May 24, 2013 2:16 am Mesaj konusu: |
|
|
Ben fizyolojiden başladım ama saatte 10-15 sayfa zor ilerliyorum. 3 günde cerrahiyi bitiren arkadaşa bir iki sorum olacak. Roman okur gibi hepsini hızlıca mı okuyorsunuz yoksa sadece önemli bulduğunuz kısımları dura dura mı okuyorsunuz? Özet çıkarma veya not alma gibi şeyler de yapıyor musunuz? Tarzınızı merak ettim. Belki de ben çok oyalanıyorum.
Diğer çalışan arkadaşlar da tecrübelerine dayanarak fikir verirse sevinirim. |
|
| Başa dön |
|
 |
|

|
Tarih: Cum May 24, 2013 6:01 am Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar ben artık 4. kez giriorum bu sınava daha önceki sefer yaptım hataları yazım ki siz yapmayın 3-4 tekrardan önce soru cözmekle ugrasmayın ben ikinci girdiğimde ilk bi ay ancak mikrop cıkmıs tus sorusu cözmus bütün açıklamaları okumus altını on farklı kalemle boyama kitabı gibi çizmiştim bir ayımı bosa harcamıstım . ikinci olarak bir dersi calısmanız 3 günden fazla surmesin en ideali 1,5 günde bitmesi bence 1 sayfa 1-2 dk sürmeli en fazla yoksa olmuyor... mikrop hocasının ifadesine göre mikrop konu kitabının 2-3 saatte bitmesi lazım ona göre  _________________ K.K.K.Y.(Kaybedenler Kulübü Kaptan Yardımcısı) |
|
| Başa dön |
|
 |
socialmom Çömez Üye

|
Tarih: Cum May 24, 2013 6:12 am Mesaj konusu: |
|
|
bütün derslerin 3-4 tekrar apılabileceğini benim aklım almıyor ( yani yapılması gerektiğini düşünüyorum hatta fazlası yapılmalı belki ama yetişmicek gibi geliyor bana zira 2. tekrardan sonra bile biçok konu uçup gitmiş oluyor aklımdan... (( |
|
| Başa dön |
|
 |
tugce_89 Uzman Üye

|
Tarih: Cum May 24, 2013 6:44 am Mesaj konusu: |
|
|
dershaneye giden arkadaşlar her hafta sonu dersimiz oluyor biz ne ara ders tekrarı ne ara tus soru çözümü yapıcaz ne ara bi onceki haftanın dersini hızlı tekrar yapıcaz mantıklı bi program yapabilen var mı |
|
| Başa dön |
|
 |
Benbey Yeni Üye

|
Tarih: Cum May 24, 2013 7:15 am Mesaj konusu: |
|
|
| Dediğiniz kadar hızlı okuyunca bir sürü çözemediğim veya farkedemediğim ayrıntı oluyor. Üzerine biraz kafa yorup bağlantılar kurmadan ezberleyemem ki. Ben 3-4 günde bir kitap nasıl biter hala tam anlamadım. |
|
| Başa dön |
|
 |
dtergun Kıdemli Üye

|
Tarih: Cmt May 25, 2013 4:32 am Mesaj konusu: |
|
|
| BuYolunYolcusuXD yazmış: | | dtergun yazmış: | Sanırım rekor bende..Bugün basladim..4saat anca calisabildim.. sanki her şeyi çoook biliyomusum gibi sıkıldım çalışırken. .  | o hissi bilirim... bilmem kaçıncı kez baktıgın sayfada aslında sadece kahve lekesini görmeyi sayfayı parmagınla kazıyıp arkasında ne var diye bakma isteğini sonrada dusun altına girip akan suyun altında hüngür hüngür ağlamayı... bi kitapta okumus yada bi filmde görmüstüm galiba |
berbat hisler..hepimiz aynı hislerle boğuşuyoruz belliki..
bu arada telefondan yazdığım mesajlar ikişer kez iletiliyor sanırım..bunun için üzgünüm arkadaşlar..ben masumum.. ) |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
sanchez_ Yeni Üye

|
Tarih: Pzr May 26, 2013 2:59 am Mesaj konusu: |
|
|
| arkadaslar meraba . ben bu sınavda 27. oldum. bikac seyi paylasmak istiyorum. bi dersin 1,5 gunde bitmesi ideal olanı vs. biraz komik geliyo acıkcası. o zaman millet 20 tekrar yapardı. bi dersi 3- 4 gunde (ilk basladıgınızda) adam gibi her yerini okuyup gerekli yerleri çizmek daha sonra dondugunuzde sadece oraları okumak gerekiyor. daha sonraları sadece çizdiginiz yerleri okuyacagınız icin ilk baslangcta dikkatle bi anlamak lazım. sonra da sorulara bakmakta fayda oldugunu dusunuyorum soruların nasıl cıktıgını gorunce calısma sekliniz de degisicek cunku belki gerekli yerleri kacırdıgınızı farkediceksiniz. 2. tekrarınızda 2-3 gunde baksanız 3.ye 1-2 gun anca boyle .. orada yazan hicbirseyin gereksiz veya fazla oldugunu dusunmeyin ne nerden soru yaptırır belli olmuyo. ve kesinlikle uzun vadeli bi program yapılması gerekiyo hızınızı takip acısından. kac kez tekrar edebileceginizi de farketmis oluyosunuz. ve daha iyi bildiginiz ders yerine az bildignize bir gun fazla vakit ayırmanız gerektigini farkediyosunuz.. herkese basarılar diliyorum |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pzr May 26, 2013 3:57 am Mesaj konusu: |
|
|
ezber gibi diil yani okuyup gözlerinizi kapatıp ezberden anlatmanız mümkün diil zaten. onu basarmaya calısmayın bu iş böle yapılıomus mikrop hocası tus 3.su biliyosunuzdur . calısırken bu sayfadan ne kurtarırabilirim diye bakıcaksınız demisti sayfalara . her seferinde bisey... roma bir günde kurulmadı  _________________ K.K.K.Y.(Kaybedenler Kulübü Kaptan Yardımcısı) |
|
| Başa dön |
|
 |
|