|
Yazar |
Mesaj |
nhtdemirtas Yeni Üye
|
Tarih: Cmt Arl 24, 2011 9:47 am Mesaj konusu: Şu an doktora yapanlar içini bakanlıktan gelen mail |
|
|
26 Nisandan önce doktoraya başlamış arkadaşlarımızın kadroya alınması ile ilgili müracat kabul edilecek(se) tarihi açıklayabilir misiniz? diye sordum. Gelen mail i aynen yazıyorum..
" Değerli.....
Sağlık Bakanlığı’nın yeni Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararname’nin (KHK) Resmi Gazete’de yayımlanmasıyla birlikte sağlık alanında birçok yeniliğe gidiyoruz, KHK’de yapamadığımız bazı düzenlemeler üzerine de çalışıyoruz. Mesajında bahsi geçen konu hususunda henüz bir tarih belirlenmemiş olup mevzuat çalışmamız devam etmektedir.
Sağlık ve afiyet temenni ederim" |
|
Başa dön |
|
|
|
nhtdemirtas Yeni Üye
|
Tarih: Cmt Arl 24, 2011 9:50 am Mesaj konusu: |
|
|
umarım haksızlıklar giderilir , verilen sözde durulur ve artık insanlar kadırılmaz...
Yoksa yazıklar olsun hepsine... |
|
Başa dön |
|
|
Dt DentDus Moderatörü
|
Tarih: Cmt Arl 24, 2011 6:10 pm Mesaj konusu: |
|
|
aynen _________________ Diş hekimi olarak doğmuşum |
|
Başa dön |
|
|
gizemdt Uzman Üye
|
Tarih: Çrş Şub 08, 2012 4:55 pm Mesaj konusu: |
|
|
bakalım ne karar çıkacak... iki ucu keskin bıçak bu konu... _________________ bicibici sen ne güzel şeymişsin! |
|
Başa dön |
|
|
|
martalos Uzman Üye
|
Tarih: Çrş Şub 08, 2012 11:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
yasa açıkça belirtiyor aslında ama... |
|
Başa dön |
|
|
gizemdt Uzman Üye
|
Tarih: Prş Şub 09, 2012 1:43 am Mesaj konusu: |
|
|
ama hiçbir yasanın onları tatmin edebileceğine inanmıyorum _________________ bicibici sen ne güzel şeymişsin! |
|
Başa dön |
|
|
martalos Uzman Üye
|
Tarih: Cum Şub 10, 2012 10:10 am Mesaj konusu: |
|
|
hiçbir yasa herkesi mutlu edemez zaten:) mutlaka bir yeri bir başkasını üzüyor |
|
Başa dön |
|
|
gizemdt Uzman Üye
|
Tarih: Cum Şub 10, 2012 7:05 pm Mesaj konusu: |
|
|
kurallara kaidelere riayet etme huyumuz yok çünkü. herkes her kural kendi işine gelsin istiyor ne yazık ki.. eh bu da mümkün değil... _________________ bicibici sen ne güzel şeymişsin! |
|
Başa dön |
|
|
|
|