|
Yazar |
Mesaj |
Dtbuggg1 Kıdemli Üye
|
Tarih: Çrş Oca 17, 2018 1:42 am Mesaj konusu: |
|
|
Bütün kararlar çıkmadı derke bütün hepsi karar aşamasında mı. Ya gerçekten mahkemeyi arayıp şuan biz neyi bekliyoruz dendipinde bilgi vermiyolar mı. 5 6 dosya demiş sormadınız mı bu 5 6 dosya 5 6 ayrı dava mı yoksa işte ayrı ayrı dosyalar değerlendirilip ösymye mi bildirilecek. Buraua yazdığınız azıcık şey bizim kafamızdsa bi sürü soru oluşturuyo. Siz merak edip sormadınkz mk |
|
Başa dön |
|
|
|
chordatympani Kıdemli Üye
|
Tarih: Çrş Oca 17, 2018 1:44 am Mesaj konusu: |
|
|
Eğer gerçekten başka davacılar varsa ve hala çıkıp birşey demiyorlarsa yazıklar olsun. |
|
Başa dön |
|
|
Dtbuggg1 Kıdemli Üye
|
Tarih: Çrş Oca 17, 2018 1:46 am Mesaj konusu: |
|
|
Ohoo o zaman daha çok bekleriz ortada hiç birşey yok. Bu davaları o zaman neden birleştirdiler birleşmeleri için de o kadar bekledik. Tamamiyle saçmalıktan ibaret. Son açılan dava ilk çözüldü. Bizim ösymyi değil mahkemeyi darlamamız lazım demekki esas olarak. Ferhatın itiraz süreci bugün bitiyosa en iyi ihtimal cuma ama daja başka davacılar varsa ucu açık. Yandal uzmanlık sınavı 1 sene sonra açıklanmıştı. Bizimki de öyle olur |
|
Başa dön |
|
|
|
Tarih: Çrş Oca 17, 2018 1:49 am Mesaj konusu: |
|
|
Dtbuggg1 yazmış: | Bütün kararlar çıkmadı derke bütün hepsi karar aşamasında mı. Ya gerçekten mahkemeyi arayıp şuan biz neyi bekliyoruz dendipinde bilgi vermiyolar mı. 5 6 dosya demiş sormadınız mı bu 5 6 dosya 5 6 ayrı dava mı yoksa işte ayrı ayrı dosyalar değerlendirilip ösymye mi bildirilecek. Buraua yazdığınız azıcık şey bizim kafamızdsa bi sürü soru oluşturuyo. Siz merak edip sormadınkz mk | ben bana söylenenleri söylüyorum.5-6 dosya demek zamanında 5-6 davacı var demek.belki lafın gelişi 5-6 demiştir ama sonuçta 2den fazla dosya var yani davacı var.raporlara göre karar verilip onaylanıyor.onaylanmayan kararlar var henüz.bana söylenen bu. |
|
Başa dön |
|
|
|
edlanmejchar Yeni Üye
|
Tarih: Çrş Oca 17, 2018 1:59 am Mesaj konusu: |
|
|
Eğer durumu bilip de bilgi vermeyenler hala varsa gerçekten bu kadar insanın ahıyla 1.bile olsanız nasıl vicdanınız rahat çalışabileceksiniz?
En son edlanmejchar tarafından Cmt Oca 27, 2018 7:06 pm tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi |
|
Başa dön |
|
|
dentlondon Kıdemli Üye
|
Tarih: Çrş Oca 17, 2018 2:04 am Mesaj konusu: |
|
|
Çok basit . Birlik olup dava açığda bilgi vermeyenleri ifşa edip kazandığı okuldan asistanlara hocalara öğrencilere rezil edecen bak birdaha yapılırmı !!! Bi birlik olsak ahh ahh |
|
Başa dön |
|
|
jj_jj Kıdemli Üye
|
Tarih: Çrş Oca 17, 2018 2:05 am Mesaj konusu: |
|
|
Onaylanmayan karar demek bilirkisiden gelmedi mi dmeek |
|
Başa dön |
|
|
jumper Çömez Üye
|
Tarih: Çrş Oca 17, 2018 2:13 am Mesaj konusu: |
|
|
Hangi mahkemede gorusuluyor bu davalar gidip bizzat bilgi istesek verirler mi face to face telefonda mi sallamiyolar napiyolar çıldırcam. Ha bugun ha yarin diye bekliyoruz telefona mesaj gelse kalbim fibrile oluyo acaba aciklandi mi diye yeter lanet olsun kahretsin ya |
|
Başa dön |
|
|
|
wllob Çömez Üye
|
Tarih: Çrş Oca 17, 2018 2:15 am Mesaj konusu: |
|
|
Gecen yil mahkemeden gidip birebir bilgi alabiliyordu ankaradaki grup. |
|
Başa dön |
|
|
dtgce92 Kıdemli Üye
|
Tarih: Çrş Oca 17, 2018 2:28 am Mesaj konusu: |
|
|
jumper yazmış: | Hangi mahkemede gorusuluyor bu davalar gidip bizzat bilgi istesek verirler mi face to face telefonda mi sallamiyolar napiyolar çıldırcam. Ha bugun ha yarin diye bekliyoruz telefona mesaj gelse kalbim fibrile oluyo acaba aciklandi mi diye yeter lanet olsun kahretsin ya |
Aynen telefonum çaldığı zaman insanlara hal hatır sormadan önce sınavla ilgili bişey mi diye soruyorum. İşte bu hale getirdiniz bizleri bu çaresizliği belirsizliği umarım yaşarsınız |
|
Başa dön |
|
|
jj_jj Kıdemli Üye
|
Tarih: Çrş Oca 17, 2018 2:34 am Mesaj konusu: |
|
|
Cumhuriyet hocası bilirkişi olarak değil ya en başta itiraz edilen soruyu sormuşlar arkadaslar dava ile alakası yok yani |
|
Başa dön |
|
|
wllob Çömez Üye
|
Tarih: Çrş Oca 17, 2018 2:35 am Mesaj konusu: |
|
|
chordatympani yazmış: | Arkadaşlar swing lock sorusu ile ilgili gelişmeleri paylaştım hep.benim dava ile ilgili karar çıktığını öğrendim.bugün tekrar mahkemeyi aradım ve bana henüz bütün kararların onaylanmadığını söyledi.ayrıca özellikle rica ettim kaç davacı olduğunu söyleyebilir misiniz diye bana 5-6 dosya olduğunu söyledi.yani aramızda 4 aydır saklanan başka davacılar da var.tek demek istediğim yazıklar olsun.ama er geç ortaya çıkacaklardır.hep Ferhat a yüklenildi ama bunlar çok daha beter. |
Sizin davaniz sonradan acildigi ve de tek soru oldugu icin mi ilerledi kolayca? Diger davalarla ayni anda yurumemesi kararin cikmis olmasi bu sebepten mi? |
|
Başa dön |
|
|
jj_jj Kıdemli Üye
|
Tarih: Çrş Oca 17, 2018 2:38 am Mesaj konusu: |
|
|
karacellat58 yazmış: | 1 hafta önce öğrenmiştim ama spekülasyon olmasın diye yazmadım şimdi chordatympani hocam yazınca bende yazayım dedim.Bizim bildiğimiz İtiraz edilen 12 soru arasında yanlış bilmiyorsam perio sorusu yoktu fakat Cumhuriyet üniversitesinde perioda bir hoca DUS davasında bilirkişi olarak atanmış. Bu farklı davacılarında olabileceği anlamına geliyor. Hangi soru gelmiş bilmiyorum ama soru perio sorusu... | sorulduğunda üç ay önce cevapladik yolladik demişler |
|
Başa dön |
|
|
|
|
Tarih: Çrş Oca 17, 2018 2:39 am Mesaj konusu: |
|
|
wllob yazmış: | chordatympani yazmış: | Arkadaşlar swing lock sorusu ile ilgili gelişmeleri paylaştım hep.benim dava ile ilgili karar çıktığını öğrendim.bugün tekrar mahkemeyi aradım ve bana henüz bütün kararların onaylanmadığını söyledi.ayrıca özellikle rica ettim kaç davacı olduğunu söyleyebilir misiniz diye bana 5-6 dosya olduğunu söyledi.yani aramızda 4 aydır saklanan başka davacılar da var.tek demek istediğim yazıklar olsun.ama er geç ortaya çıkacaklardır.hep Ferhat a yüklenildi ama bunlar çok daha beter. |
Sizin davaniz sonradan acildigi ve de tek soru oldugu icin mi ilerledi kolayca? Diger davalarla ayni anda yurumemesi kararin cikmis olmasi bu sebepten mi? | ben tebligat için posta süresi beklemedim.gidip mahkemeye elden aldım.salı günü aldım raporu elden ve iptaline yönelik olduğunu söyledim.salı aldığım için Cuma da itiraz süresi bitti |
|
Başa dön |
|
|
jj_jj Kıdemli Üye
|
Tarih: Çrş Oca 17, 2018 2:40 am Mesaj konusu: |
|
|
wllob yazmış: | chordatympani yazmış: | Arkadaşlar swing lock sorusu ile ilgili gelişmeleri paylaştım hep.benim dava ile ilgili karar çıktığını öğrendim.bugün tekrar mahkemeyi aradım ve bana henüz bütün kararların onaylanmadığını söyledi.ayrıca özellikle rica ettim kaç davacı olduğunu söyleyebilir misiniz diye bana 5-6 dosya olduğunu söyledi.yani aramızda 4 aydır saklanan başka davacılar da var.tek demek istediğim yazıklar olsun.ama er geç ortaya çıkacaklardır.hep Ferhat a yüklenildi ama bunlar çok daha beter. |
Sizin davaniz sonradan acildigi ve de tek soru oldugu icin mi ilerledi kolayca? Diger davalarla ayni anda yurumemesi kararin cikmis olmasi bu sebepten mi? | başka şehirden ve avukatsiz ilerlediği için olabilir |
|
Başa dön |
|
|
wllob Çömez Üye
|
Tarih: Çrş Oca 17, 2018 2:41 am Mesaj konusu: |
|
|
chordatympani yazmış: | wllob yazmış: | chordatympani yazmış: | Arkadaşlar swing lock sorusu ile ilgili gelişmeleri paylaştım hep.benim dava ile ilgili karar çıktığını öğrendim.bugün tekrar mahkemeyi aradım ve bana henüz bütün kararların onaylanmadığını söyledi.ayrıca özellikle rica ettim kaç davacı olduğunu söyleyebilir misiniz diye bana 5-6 dosya olduğunu söyledi.yani aramızda 4 aydır saklanan başka davacılar da var.tek demek istediğim yazıklar olsun.ama er geç ortaya çıkacaklardır.hep Ferhat a yüklenildi ama bunlar çok daha beter. |
Sizin davaniz sonradan acildigi ve de tek soru oldugu icin mi ilerledi kolayca? Diger davalarla ayni anda yurumemesi kararin cikmis olmasi bu sebepten mi? | ben tebligat için posta süresi beklemedim.gidip mahkemeye elden aldım.salı günü aldım raporu elden ve iptaline yönelik olduğunu söyledim.salı aldığım için Cuma da itiraz süresi bitti |
Anladim hocam sagolun. Bekleyip gorcez bundan sonrasini. |
|
Başa dön |
|
|
Dtbuggg1 Kıdemli Üye
|
Tarih: Çrş Oca 17, 2018 2:45 am Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar demekki 5 6 dosya dediği 5 6 ayrı sorunun gerekçeli kararı olabilir belki bunların yazılıp bildirilmesi bekleniyordur. Başka bir dava olduğunu düşünmüyorum olsa eğer bilirkişilerden de öğrenilebilirdi bu hangi sorulara dava açıldı diye sorarak. Zaten dava açılmayan soruları bilirkişilere sorduk bu sorular bize gelmedi dendi. Yani hiç dava açılmamıi o sorulara. Şuan en olası durum oklüzyon sorusunun itiraz sürecinin bitmesi bekleniyordur. Saolsun davacı arkadaş da ankarada olmadığı için elden alamıyor ve süreci hızlandırmıyor |
|
Başa dön |
|
|
dtgce92 Kıdemli Üye
|
Tarih: Çrş Oca 17, 2018 2:45 am Mesaj konusu: |
|
|
chordatympani yazmış: | wllob yazmış: | chordatympani yazmış: | Arkadaşlar swing lock sorusu ile ilgili gelişmeleri paylaştım hep.benim dava ile ilgili karar çıktığını öğrendim.bugün tekrar mahkemeyi aradım ve bana henüz bütün kararların onaylanmadığını söyledi.ayrıca özellikle rica ettim kaç davacı olduğunu söyleyebilir misiniz diye bana 5-6 dosya olduğunu söyledi.yani aramızda 4 aydır saklanan başka davacılar da var.tek demek istediğim yazıklar olsun.ama er geç ortaya çıkacaklardır.hep Ferhat a yüklenildi ama bunlar çok daha beter. |
Sağolun bilgiler için, yine belirsizce beklemeye devam galiba. Yine sorma imkanınız varsa deneyin lütfen |
|
Başa dön |
|
|
|
Retikulum Yeni Üye
|
Tarih: Çrş Oca 17, 2018 2:46 am Mesaj konusu: |
|
|
karacellat58 yazmış: | 1 hafta önce öğrenmiştim ama spekülasyon olmasın diye yazmadım şimdi chordatympani hocam yazınca bende yazayım dedim.Bizim bildiğimiz İtiraz edilen 12 soru arasında yanlış bilmiyorsam perio sorusu yoktu fakat Cumhuriyet üniversitesinde perioda bir hoca DUS davasında bilirkişi olarak atanmış. Bu farklı davacılarında olabileceği anlamına geliyor. Hangi soru gelmiş bilmiyorum ama soru perio sorusu... |
Merhaba bilgi kirliliğini biraz azaltmak adına yazıyorum periyoya atanan bilirkişi cumhuriyet üniversitesinden bi hoca 29 Eylül öncesi sınavdan sonraki bi haftada antibiyotik sorusuna verilen itiraz dilekçelerini değerlendirmek amaçlı atanmıştır mahkeme kararıyla yapılan atama yoktur. 3 ay önce cevaplar verilmiş ve yollanmıştır. Bir davacı varsa bu davacı periyoya dava açtıysa bile duyumunuz yanlış çünkü cumhuriyet hocası bunu kıdemli bir asistana böyle aktarmış birinci ağız. İyi günler
En son Retikulum tarafından Çrş Oca 17, 2018 2:49 am tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi |
|
Başa dön |
|
|
dtgce92 Kıdemli Üye
|
Tarih: Çrş Oca 17, 2018 2:48 am Mesaj konusu: |
|
|
Cidden geçen seneki gibi gidip mahkemeye bilgi alınabiliyosa alın nolur ankaralı arkadaşlar bizim elimizden hiçbi şey gelmiyo. Okuyosunuz bunları kayıtsız kalmayın lütfen |
|
Başa dön |
|
|
|