Ana Sayfam Yap

Favorilerime Ekle

ANA SAYFA FORUMLAR DERS-NOTLARI DENT-VİDEO DENT-FOTO DUS QUİZ DOSYALAR DENT-İLAN
DUS Yönetmeliği Sıkça Sorulan Sorular DUS Soruları Dent-Etkinlikler Dent E-Books DUS Notları Eğitim Müfradatları
DentDUS Forum :: Başlık görüntüleniyor - Sıkılanlar kahvesi
 SSSSSS   AramaArama   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapınÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın   GirişGiriş 

Sıkılanlar kahvesi
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Sonraki

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    DentDUS Forum Forum Ana Sayfa -> 2016 DUS
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
dtdtd
Çömez Üye
Çömez Üye

MesajTarih: Çrş Ksm 23, 2016 8:29 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Hilumpulmonalis yazmış:
Dr_moe yazmış:
dtdtd yazmış:
Dr_moe yazmış:
Anladm.Hocam en kötüsüne hazrlklı olun.Boşa çok stres yapıp bayılmayın 😁.Atama açıldı bugün.Bn de atamaya başvurcam fakat geçen atamada atananlar daha başlayamadı.Onlara bakarsak atama çıksa bile şubata kadar anca başlarız.Hayır bi aktivite yapiyim bi kursa katılyim faln diyorm paraszlktan hiç bişey yapamıyorum 😁.Zavallı babacıgm bna hergün seni şuraya görüteym buraya *****üreym diye bişeylerle oyalamaya çalışıyo 😆.yoksa boşluktan ohoo.Yine de tam bi muamma.atama çıkmazsa istemedgm halde yine özele girmek zornda kalcam 😒.napalm.böööle geçrcez sabretcez dua etcez işte

özele girmek ayrı dert çıkmak ayrı
sabit hekim bulamayınca sanki ihanet edilmiş gibi triplere giriyorlar Very Happy

Evet.Ama biraz da haklılar.Ben şuan biyere girsem direk niyetimi sölerim öle yamuk yapmam.Yanlz artk patronlar Dus faktörnden dolayı bırakın 6aylgı flan bi iki yıllk da istemiyolar.Hastalar gözünden iyi olmuyo çnkü.buraya da hekim dayanmıyo oluyo 😁.Bunun tersi yerler de var bizm hastane öleydi.herkes kısa solukluydu
ya o adamlara bir türlü yaranamıyorsunuz hocam.ben sınava gireceğimi 1 yıl evvel söledim.gözlerinin önünde hazırlandım.taaaa aralıkta ben nisan gibi çıkayım dedim.hadi mayıs olsun dedim.benim patron şöle oldu''nasıl yani sınavdan bir gün önceki cumartesi gününe kadar burada çalışmayacakmısın!!!'' neyse dedim ağustosa kadar çalıştım.adamı yarı yolda bırakmayayım.
SONUÇ:çeşitli sebeplerden ötürü kliniğe gitmem gerekti birkaç defa.adam selam bile vermiyor.sınavın nasıl geçti veya geçmiş olsun bile demedi.ben de ***** gibi şimdi eli boş gidilmez diye tatlılarla gidiyorum.neyse ki işim kalmadı artık Allah a havale ediyorum

resmi olarak 2hafta önceden bildirmeniz yeterli halbuki. gereksiz gerginlik yaşatıyorlar. benim çalıştığım yerde de hekimin parasını içerde bırak ki çıkıp gidemesin kafası vardı tatlılarla gittiğinize göre en azndan bunlar olmamış
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
dtdtd
Çömez Üye
Çömez Üye

MesajTarih: Çrş Ksm 23, 2016 8:30 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Dr_moe yazmış:
Hocam hangi şehirlerde okudunuz?

ankara
siz ?

En son dtdtd tarafından Çrş Ksm 23, 2016 11:08 am tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Başa dön
Dr_moe
Uzman Üye
Uzman Üye

MesajTarih: Çrş Ksm 23, 2016 8:31 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Selçuk hocam.Gonya Smile
Başa dön
Dr_moe
Uzman Üye
Uzman Üye

MesajTarih: Çrş Ksm 23, 2016 8:33 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Böle hiç gitmedgim bi il olsaydı şehirden güzel şyler anlatın diyecektim Smile.Yine de Ankara da hrkesin blmedgi güzel bi yerden bahsedeblrsnz.
Başa dön
Hilumpulmonalis
Uzman Üye
Uzman Üye

MesajTarih: Çrş Ksm 23, 2016 8:33 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

dtdtd yazmış:
Hilumpulmonalis yazmış:
Dr_moe yazmış:
dtdtd yazmış:
Dr_moe yazmış:
Anladm.Hocam en kötüsüne hazrlklı olun.Boşa çok stres yapıp bayılmayın 😁.Atama açıldı bugün.Bn de atamaya başvurcam fakat geçen atamada atananlar daha başlayamadı.Onlara bakarsak atama çıksa bile şubata kadar anca başlarız.Hayır bi aktivite yapiyim bi kursa katılyim faln diyorm paraszlktan hiç bişey yapamıyorum 😁.Zavallı babacıgm bna hergün seni şuraya görüteym buraya *****üreym diye bişeylerle oyalamaya çalışıyo 😆.yoksa boşluktan ohoo.Yine de tam bi muamma.atama çıkmazsa istemedgm halde yine özele girmek zornda kalcam 😒.napalm.böööle geçrcez sabretcez dua etcez işte

sabit hekim bulamayınca sanki ihanet edilmiş gibi triplere giriyorlar Very Happy

Evet.Ama biraz da haklılar.Ben şuan biyere girsem direk niyetimi sölerim öle yamuk yapmam.Yanlz artk patronlar Dus faktörnden dolayı bırakın 6aylgı flan bi iki yıllk da istemiyolar.Hastalar gözünden iyi olmuyo çnkü.buraya da hekim dayanmıyo oluyo 😁.Bunun tersi yerler de var bizm hastane öleydi.herkes kısa solukluydu
ya o adamlara bir türlü yaranamıyorsunuz hocam.ben sınava gireceğimi 1 yıl evvel söledim.gözlerinin önünde hazırlandım.taaaa aralıkta ben nisan gibi çıkayım dedim.hadi mayıs olsun dedim.benim patron şöle oldu''nasıl yani sınavdan bir gün önceki cumartesi gününe kadar burada çalışmayacakmısın!!!'' neyse dedim ağustosa kadar çalıştım.adamı yarı yolda bırakmayayım.
SONUÇ:çeşitli sebeplerden ötürü kliniğe gitmem gerekti birkaç defa.adam selam bile vermiyor.sınavın nasıl geçti veya geçmiş olsun bile demedi.ben de ***** gibi şimdi eli boş gidilmez diye tatlılarla gidiyorum.neyse ki işim kalmadı artık Allah a havale ediyorum

resmi olarak 2hafta önceden bildirmeniz yeterli halbuki. gereksiz gerginlik yaşatıyorlar. benim çalıştığım yerde de hekimin parasını içerde bırak ki çıkıp gidemesin kafası vardı tatlılarla gittiğinize göre en azndan bunlar olmamış
hakkını yemem adamın paramı hep zamanında vermiştir.o konuda hiç sıkıntı yaşatmadı çok şükür.ama sınava girdikten sonra özellikle bir geçmiş olsun bile demedi.sınavı kazanamam diye dalga geçiyorlarmış duyduğuma göre.gücendim biraz böyle bahsedilmesine.kime ne yapmışım da emeklerim karşılıksız olsun istiyorlar anlamıyorumki Sad
Başa dön
Hilumpulmonalis
Uzman Üye
Uzman Üye

MesajTarih: Çrş Ksm 23, 2016 8:34 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

dr moe bende izmirden mezunum
Başa dön
Dr_moe
Uzman Üye
Uzman Üye

Hilum hocam kıskanmşlardır bişey yaptgnzdan diil
Başa dön
Hilumpulmonalis
Uzman Üye
Uzman Üye

Dr_moe yazmış:
Selçuk hocam.Gonya Smile
hocam selçukta çok hiyerarşi var diyorlar doğrumudur?
Başa dön
Dr_moe
Uzman Üye
Uzman Üye

MesajTarih: Çrş Ksm 23, 2016 8:35 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

1 Aralık ta çalışmaya bşlamaya karar verdm arkadaşlar.İyi mi ne dersiniz
Başa dön
Dr_moe
Uzman Üye
Uzman Üye

MesajTarih: Çrş Ksm 23, 2016 8:37 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Hilumpulmonalis yazmış:
Dr_moe yazmış:
Selçuk hocam.Gonya Smile
hocam selçukta çok hiyerarşi var diyorlar doğrumudur?

Hocam bölümden bölüme değişiyo.Bi de pozitif hiyerarşi olan bölüm var negatif hiyerarşi olan bölüm var Smile.Selçuk iyidir güzeldir hocam genel olrak.
Başa dön
dtdtd
Çömez Üye
Çömez Üye

MesajTarih: Çrş Ksm 23, 2016 8:37 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Hilumpulmonalis yazmış:
dtdtd yazmış:
Hilumpulmonalis yazmış:
Dr_moe yazmış:
dtdtd yazmış:
Dr_moe yazmış:

hakkını yemem adamın paramı hep zamanında vermiştir.o konuda hiç sıkıntı yaşatmadı çok şükür.ama sınava girdikten sonra özellikle bir geçmiş olsun bile demedi.sınavı kazanamam diye dalga geçiyorlarmış duyduğuma göre.gücendim biraz böyle bahsedilmesine.kime ne yapmışım da emeklerim karşılıksız olsun istiyorlar anlamıyorumki Sad

kazanmasanız oh iyi olmuş derler ama hiç umrunuzda olmasın hocam sizin iyiliğinizi sizin kadar istemeleri beklenemez zaten. onlar sadece cebini düşünür.
Başa dön
Dr_moe
Uzman Üye
Uzman Üye

MesajTarih: Çrş Ksm 23, 2016 8:39 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Bzim patron uzmanlğınızı yapın geri gelin demişti.Öle iyi ayrldık.Saolsun iyi bi insandı bi çok yönden
Başa dön
Dr_moe
Uzman Üye
Uzman Üye

MesajTarih: Çrş Ksm 23, 2016 8:39 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Gerçi profesyonellik gereği de demiş olablr 😁
Başa dön
dtdtd
Çömez Üye
Çömez Üye

MesajTarih: Çrş Ksm 23, 2016 8:40 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Dr_moe yazmış:
Böle hiç gitmedgim bi il olsaydı şehirden güzel şyler anlatın diyecektim Smile.Yine de Ankara da hrkesin blmedgi güzel bi yerden bahsedeblrsnz.

öyle birşey istediniz ki tıkandım Very Happy
Başa dön
dtdtd
Çömez Üye
Çömez Üye

MesajTarih: Çrş Ksm 23, 2016 8:42 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Dr_moe yazmış:
Bzim patron uzmanlğınızı yapın geri gelin demişti.Öle iyi ayrldık.Saolsun iyi bi insandı bi çok yönden

ışık görmüştür hocam Wink
Başa dön
Dr_moe
Uzman Üye
Uzman Üye

MesajTarih: Çrş Ksm 23, 2016 8:42 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Bi başlık açmak istiyorum
Başa dön
dtdtd
Çömez Üye
Çömez Üye

MesajTarih: Çrş Ksm 23, 2016 8:44 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Dr_moe yazmış:
1 Aralık ta çalışmaya bşlamaya karar verdm arkadaşlar.İyi mi ne dersiniz

iyi bence daha fazla unutmadan başlamalı
Başa dön
Dr_moe
Uzman Üye
Uzman Üye

MesajTarih: Çrş Ksm 23, 2016 8:44 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Açtım Smile
Başa dön
Dr_moe
Uzman Üye
Uzman Üye

MesajTarih: Çrş Ksm 23, 2016 8:45 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

dtdtd yazmış:
Dr_moe yazmış:

ışık görmüştür hocam Wink

Bilemiyorm hocam.Ama 3 4 yıl snrası içn bizi yine davet etmesi cidden hoşuma gitti.Karşlklı memnun olrk ayrldk
Başa dön
dtdtd
Çömez Üye
Çömez Üye

MesajTarih: Çrş Ksm 23, 2016 8:46 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Dr_moe yazmış:
Açtım Smile

o başlığa yazabilcek hayalim yok bos gecmezdim ama Sad
Başa dön
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    DentDUS Forum Forum Ana Sayfa -> 2016 DUS Tüm zamanlar GMT +10 Saat
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Sonraki
8. sayfa (Toplam 11 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız