|
Yazar |
Mesaj |
Turuncu6969 Yeni Üye
|
Tarih: Çrş Oca 17, 2018 4:33 am Mesaj konusu: |
|
|
Sevgili chorda tympaninin dedigi gibi 4 olmasi lazim sevgili jumper hocam. |
|
Başa dön |
|
|
|
Turuncu6969 Yeni Üye
|
Tarih: Çrş Oca 17, 2018 4:37 am Mesaj konusu: |
|
|
4. İdare Mahkemesi. Adres: Beştepe Mahallesi Meriç Sokak No:21 Kat:5 Oda No:805 / Emek / Yenimahalle / ANKARA.
Gün dogmadan neler dogar jumper hocam. Simdiden ayaklariniza saglik |
|
Başa dön |
|
|
Cukulatamsiagar Yeni Üye
|
Tarih: Çrş Oca 17, 2018 4:48 am Mesaj konusu: |
|
|
Mafolduk bu süreçte ya hele boş yere umutlanmak. Hayata küstü k. Kaderimizde bunlari çekmek varmis. Gecen yil olanlara üzülürken bu yil daha beteri oldu. |
|
Başa dön |
|
|
Pontik Yeni Üye
|
Tarih: Çrş Oca 17, 2018 5:03 am Mesaj konusu: |
|
|
Cukulatamsiagar yazmış: | Mafolduk bu süreçte ya hele boş yere umutlanmak. Hayata küstü k. Kaderimizde bunlari çekmek varmis. Gecen yil olanlara üzülürken bu yil daha beteri oldu. |
Cukulatamsiagar hocam, biraz daha sabır yüzdük kuyruğuna geldik artk bence.. |
|
Başa dön |
|
|
|
Elifden Çömez Üye
|
Tarih: Çrş Oca 17, 2018 5:09 am Mesaj konusu: |
|
|
Artık ne zaman açıklanacak belli değil napcaz böyle bilmiyorum |
|
Başa dön |
|
|
Turuncu6969 Yeni Üye
|
Tarih: Çrş Oca 17, 2018 5:33 am Mesaj konusu: |
|
|
Cukulatamsiagar yazmış: | Mafolduk bu süreçte ya hele boş yere umutlanmak. Hayata küstü k. Kaderimizde bunlari çekmek varmis. Gecen yil olanlara üzülürken bu yil daha beteri oldu. |
Hocam beni bile huzunlendirdiniz..allah belanizi vermesin. |
|
Başa dön |
|
|
Cukulatamsiagar Yeni Üye
|
Tarih: Çrş Oca 17, 2018 5:50 am Mesaj konusu: |
|
|
Turuncu6969 yazmış: | Cukulatamsiagar yazmış: | Mafolduk bu süreçte ya hele boş yere umutlanmak. Hayata küstü k. Kaderimizde bunlari çekmek varmis. Gecen yil olanlara üzülürken bu yil daha beteri oldu. |
Hocam beni bile huzunlendirdiniz..allah belanizi vermesin. | turuncu6969 hocam kusura bakmayın bi anlık stresin verdiği buhranla yazivermis bulundum.olumlu bakmaya devam edelim gene de insalalh guzel haberler gelir. |
|
Başa dön |
|
|
Elifden Çömez Üye
|
Tarih: Çrş Oca 17, 2018 5:51 am Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar tahminen ne zaman açıklanır ??? |
|
Başa dön |
|
|
|
jj_jj Kıdemli Üye
|
Tarih: Çrş Oca 17, 2018 5:56 am Mesaj konusu: |
|
|
Çıkmaz ayın son carsambasi |
|
Başa dön |
|
|
janedoe Yeni Üye
|
Tarih: Çrş Oca 17, 2018 5:58 am Mesaj konusu: |
|
|
Kırmızı karlar yağdığında |
|
Başa dön |
|
|
dtclearfil Çömez Üye
|
Tarih: Çrş Oca 17, 2018 6:08 am Mesaj konusu: |
|
|
Aslında hersey rüyaymış , sınav olmamış ve 9 Eylül sabahına uyanıp ne kabustu be diyecekmişim gibi hissediyorum. Yoksa bu rezillik gerçek olamaz , olmamalı!!! |
|
Başa dön |
|
|
janedoe Yeni Üye
|
Tarih: Çrş Oca 17, 2018 6:12 am Mesaj konusu: |
|
|
dtclearfil yazmış: | Aslında hersey rüyaymış , sınav olmamış ve 9 Eylül sabahına uyanıp ne kabustu be diyecekmişim gibi hissediyorum. Yoksa bu rezillik gerçek olamaz , olmamalı!!! |
Ben öyle bi anda sınava girmekten vazgeçerdim bi işaret olarak algılayıp |
|
Başa dön |
|
|
dtclearfil Çömez Üye
|
Tarih: Çrş Oca 17, 2018 6:20 am Mesaj konusu: |
|
|
janedoe yazmış: | dtclearfil yazmış: | Aslında hersey rüyaymış , sınav olmamış ve 9 Eylül sabahına uyanıp ne kabustu be diyecekmişim gibi hissediyorum. Yoksa bu rezillik gerçek olamaz , olmamalı!!! |
Ben öyle bi anda sınava girmekten vazgeçerdim bi işaret olarak algılayıp |
Vazgeçmek için önce uyanmam lazım macera son sürat devam ediyor. Haftaya ancak açıklanır yeni haberlere göre..
Bir kurum nasıl itibar kaybeder çok iyi gözlemliyoruz şuan. ÖSYM beş para etmezsin beş. |
|
Başa dön |
|
|
|
Turuncu6969 Yeni Üye
|
Tarih: Çrş Oca 17, 2018 6:22 am Mesaj konusu: |
|
|
Cukulatamsiagar yazmış: | Turuncu6969 yazmış: | Cukulatamsiagar yazmış: | Mafolduk bu süreçte ya hele boş yere umutlanmak. Hayata küstü k. Kaderimizde bunlari çekmek varmis. Gecen yil olanlara üzülürken bu yil daha beteri oldu. |
Hocam beni bile huzunlendirdiniz..allah belanizi vermesin. | turuncu6969 hocam kusura bakmayın bi anlık stresin verdiği buhranla yazivermis bulundum.olumlu bakmaya devam edelim gene de insalalh guzel haberler gelir. |
Aynen yaw sevgili cikolatali agar hocam. Onca gusel sey var. Sinav zaten aciklanacak. Hazir aciklanip asistanligin derinliklerine dalmadan. Gidip bol sinemalara girelim. Efendim kiz filan tavlayalim. Nebilim sokakta sarki soyleyen gitarci arkadaslarin sarkisina elimizdeki pet siseye aktarilmis kirmizi saraplari yudumlarken eslik edelim. sinav zaten aciklanacak. Bi nefes alak hele. |
|
Başa dön |
|
|
jumper Çömez Üye
|
Tarih: Çrş Oca 17, 2018 6:38 am Mesaj konusu: |
|
|
chordatympani yazmış: | jumper yazmış: | 4 mu 14 mu bi mutabik olsak ? Telefonla bilgi alip 5 6 dava oldugunu ogrendiginiz hangisi? | benim ağzımdan 4 ten başka birşey çıktı mı arkadaşım.hastalık olmuş insanlarda herkes bilip bilmeden konuşuyor |
kardes iyi misin sen yazdin diyen kim ? Önceden bi 4 bi 14 denmis acaba hangisi dedim. Zaten vaktim cok kisitli hani ikisine de gidemem. iyice belirlensin dedim sakin ol bi derin nefes al balkona cik sigara yak |
|
Başa dön |
|
|
dtclearfil Çömez Üye
|
Tarih: Çrş Oca 17, 2018 7:26 am Mesaj konusu: |
|
|
5 link aktif sanırım açıklanacak sınav kalmadı piyasada artık sıra bize de gelse.. |
|
Başa dön |
|
|
Siderofaj Çömez Üye
|
Tarih: Çrş Oca 17, 2018 7:55 am Mesaj konusu: |
|
|
ÖSYM'de birilerin kafasına göre link aktiflediğini düşünüyorum işin ucunda bir sadistlik var sanırım😩 |
|
Başa dön |
|
|
|