Ana Sayfam Yap

Favorilerime Ekle

ANA SAYFA FORUMLAR DERS-NOTLARI DENT-VİDEO DENT-FOTO DUS QUİZ DOSYALAR DENT-İLAN
DUS Yönetmeliği Sıkça Sorulan Sorular DUS Soruları Dent-Etkinlikler Dent E-Books DUS Notları Eğitim Müfradatları
DentDUS Forum :: Başlık görüntüleniyor - 19.01 Cuma : BUGÜN AÇIKLANIR MI??
 SSSSSS   AramaArama   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapınÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın   GirişGiriş 

19.01 Cuma : BUGÜN AÇIKLANIR MI??
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    DentDUS Forum Forum Ana Sayfa -> 2017 DUS
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
jj_jj
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: Cum Oca 19, 2018 10:51 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

wllob yazmış:
Biz hicbir sey ogrenemeden aciklanacak bu sinav. İnsallah subati bulmaz.
şuan bende bu kafadayim
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
chordatympani
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: Cum Oca 19, 2018 10:52 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar hala neden Ferhat ve dtdtf ile uğraşılıyor.artık geçelim bunları.diğer 3 davacıya neden birşey demiyoruz.aylardır neden gizliler.nerden açtılar davaları itiraz mı ettiler tebligat onlara ulaşmış mı? Herkes ferhatlarla kafayı bozmuş ama bu diğer davacıların yaptığı daha ayıp değil mi?
Başa dön
Dtbehlul
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: Cum Oca 19, 2018 10:53 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

dtdtf yazmış:
Keşke hukuk okusaydım da siz ve sizin gibilerle aynı mesleği paylaşmasaydım. Bu kadar çıkarcı bu kadar artniyetli bu kadar samimiyetsiz insanlarla muhattap olmak zorunda kalmasaydım.
Hukuk da okusaydım Ferhat Bey in avukatlığını yapardım emin olun Ferhat Bey hakkında en ufak tereddütüm yok çünkü. Siz ve sizin gibilerle muhattap olmaması için elimden geleni yapardım.
Ferhat Bey itiraz etmeyeceğini söyledi. İtiraz etmedi de. Etmeyecek de. İtiraz yok. NO OBJECTION.
Bilmem daha fazla nasıl anlatırız ..

Arkadaşlar bir hafta olmadı foruma dahil olalı. Ama postların çoğunu okudum. Birbirinizi yemekten birbirinizi suçlamaktan bir adım öteye gidememiş olmanız tuhaf. Öle bir bilgi karışıklılığı varki kaç soru davalık onu bile algılamakta güçlük çektim. Neyse sınavı geçtim yıllardır mesleğin içindeyim zaten bir konuda toplanıp birşey yapılabildiğini görmedim. Ne yazıktırki yeni gelenlerde aynı tas aynı hamam! Bu şekilde herhangi bir yere varabileceğimizi sanmıyorum ferhat bey in ismi sık geçmiş eminim bu sınav dava açılmayıp açıklanmış olsaydı burda ortalığı yıkıyor olurdunuz yanlış sorularla haksız değerlendirildik diye. Dava açılması kesinlikle gereklilik hatta zorunluluktu o kadar emek verip çalıştığınız sınavda sizlere yanlış soru sorulma lüksü olmamalı bence! Bu emeklerimize hakarettir. Şimdi şuna karar verelim gerçektn bu işin peşine mi düşelim yoksa ferhat beyin yada diğer davacıların dedikodusınu mu yapalım?? Eleştiren arkadaşlarım ne yapalım??
Başa dön
Dtbehlul
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: Cum Oca 19, 2018 11:02 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

mantıklı ilerleyip bu işi çözebiliriz arkadaşlar sayımız çok fazla şunun bir farkına varalım lütfen 🙏
Başa dön
Sakura-
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: Cum Oca 19, 2018 11:03 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Geriye kalan 3 davacidan bilgi isteyelim fizandan mi actilar davayi ?tebligat ellerine ulasti mi ?hangi sorulara dava actilar ? Davayi takip ediyorlar mi ?
Başa dön
jj_jj
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: Cum Oca 19, 2018 11:16 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Dtbehlul yazmış:
mantıklı ilerleyip bu işi çözebiliriz arkadaşlar sayımız çok fazla şunun bir farkına varalım lütfen 🙏
çözelim tabiki giden günler omrumuzden gidiyor boş geçiyor
Başa dön
Nara88
Çömez Üye
Çömez Üye

MesajTarih: Cum Oca 19, 2018 11:21 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaslar telefonla aramakla, aranizda tartismakal farkindaysaniz bise cözülmuyor. Ankardaki duscular toplanip gitsinler direk Ösym e. Bos bos konusmakla bise olmuyor. Hareket lazim
Başa dön
Nara88
Çömez Üye
Çömez Üye

MesajTarih: Cum Oca 19, 2018 11:23 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Benim 2 sene sinav onayim gelmedi. Sinava bir hafta kala direk Yöke gitdim onay aldim. Yani illada gitmek ustune dusmek lazim
Başa dön
DrEmilyticus
Çömez Üye
Çömez Üye

MesajTarih: Cmt Oca 20, 2018 2:44 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

598'le EUS ek yerleştirme açıklandı ardından 600,601 linkleri de aktif edildi,4 aktif link var
Başa dön
Dtbehlul
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: Cmt Oca 20, 2018 2:46 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Onu ara bunu ara kaç aydor bilgi alınamamış arkadaşlar ben diyorumki hergün aktif tweet okuyan habercilere aynı anda tweet atalım sürekli atarsak okunur. Bakın diğer meslklerden 3000kişi aynı anda yapıyor bunu biz neden yapamayalım bir şekilde sesimizi duyurmamız lazım katılan olur mu? Yada burda dedikoduya beddua seansına devammı??
Başa dön
Dtbehlul
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: Cmt Oca 20, 2018 2:48 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Davacıları da geçin artık bakın dört ay geçmiş daha yeni öğreniyorsunuz başka davacılarında olduğunu sosyal medya bu işi çözer diyorum ben 2dknızı alır arkadaşlar önemli olan canlı ve aynı anda atmak
Başa dön
Cgdm
Çömez Üye
Çömez Üye

MesajTarih: Cmt Oca 20, 2018 2:51 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Dtbehlul yazmış:
Davacıları da geçin artık bakın dört ay geçmiş daha yeni öğreniyorsunuz başka davacılarında olduğunu sosyal medya bu işi çözer diyorum ben 2dknızı alır arkadaşlar önemli olan canlı ve aynı anda atmak
denendi beklenen katilim olmadı ama isterseniz deneriz tekrar
Başa dön
dentlondon
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: Cmt Oca 20, 2018 2:51 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

4 lünk aktif geliyormu aceba ????
Başa dön
Dtbehlul
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: Cmt Oca 20, 2018 3:19 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Cgdm yazmış:
Dtbehlul yazmış:
denendi beklenen katilim olmadı ama isterseniz deneriz tekrar

Tam tahmin ettiğim gibi kendimiz edip kendimiz bulalım madem haydi kolay gele
Başa dön
WILLING
Çömez Üye
Çömez Üye

MesajTarih: Cmt Oca 20, 2018 5:02 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Sınav açıklanınca psikolojisi en düzgün en mutlu insan ve en karlı insan zırtbırt buraya girip sınav açıklanmış mı diye bakmayanlar olacak.Her baktığımda sinir oluyorum,ben bırakıyorum artık bakmayı.
Başa dön
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    DentDUS Forum Forum Ana Sayfa -> 2017 DUS Tüm zamanlar GMT +10 Saat
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız