|
Yazar |
Mesaj |
pierrerrobin Yeni Üye
|
Tarih: Sal Oca 16, 2018 11:45 pm Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaslar bana soylenen cagri merkezine bu konuda bir bilgilendirme yapilmadigi yani sayfayi takip edin eger bir gelisme olursa ordan duyurlur diyor biz cagri merkezindekilerin hicbisiden haberi yok diyorlar |
|
Başa dön |
|
|
|
pierrerrobin Yeni Üye
|
Tarih: Sal Oca 16, 2018 11:45 pm Mesaj konusu: |
|
|
Hemen itirazi onu bunudusunmeyin cidden bisi bilmiyolar belli ki malesef bekleyecegiz gibi duruyor |
|
Başa dön |
|
|
Dtbuggg1 Kıdemli Üye
|
Tarih: Sal Oca 16, 2018 11:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
Drtusta eski başlıklara inip okuyun onlarda da aynı durum oldu ösym asla mahkeme kararı geldi açıklayacağız demiyor. Saat iki de mahkeme kararı ulaşmadı denip 2 saat sora sınavı açıklamışlar. Yalnızca ösymyi hızlansınlar diye arayıp darlayalım. 2016da da mahkeme kararı ulaştıktan sonraki gün açıkladılar. Dün ulaştı bugün açıklanacak |
|
Başa dön |
|
|
Dtbehlul Yeni Üye
|
Tarih: Sal Oca 16, 2018 11:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar fikir olarak söylüyorum açıkçası sınav konusunda biraz rahat davrandım netlerimi de bilmiyorum eski bir mezunum ama yeni mezun olup evde bu belirsizliği yaşayan taze meslektaşlarım için acaba bu davacı arkadaşlar avukatla mı başvurdu mahkemeye kendilerinden net bilgi gelmiyorsa belki avukat arkadaşlarım vasıtasıyla direk avukatlarıyla görüşsek?? (söylediğim gibi konuya çok hakim değilim daha önce denenmiş olabilir) tuzun kuru demeyin hafta içi adsmde günde 60hasta bakıp haftasonları dershaneye gidip bir yılını zehir etmiş biri olarak yazıyorum |
|
Başa dön |
|
|
|
o_b_29 Yeni Üye
|
Tarih: Sal Oca 16, 2018 11:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
bu forumda davacı olupta bilgi veren kimse yok mu??? dava sonuçlandı mı itiraz var mı ? herkes birinden duyduklarını söylüyor evet ösymyi arayınca adamlar sayfayı takip et deyip duruyorlar.bence eldeki en net bilgi bu sayfayı takip et |
|
Başa dön |
|
|
Cgdm Çömez Üye
|
Tarih: Sal Oca 16, 2018 11:59 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bu saatten sonra alabilecegimiz bi yok bence zaten. Osymyi aramaktaki amac taciz edip bezdirip aciklatmak😬
En son Cgdm tarafından Çrş Oca 17, 2018 12:07 am tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi |
|
Başa dön |
|
|
Turuncu6969 Yeni Üye
|
Tarih: Çrş Oca 17, 2018 12:02 am Mesaj konusu: |
|
|
o_b_29 yazmış: | bu forumda davacı olupta bilgi veren kimse yok mu??? dava sonuçlandı mı itiraz var mı ? herkes birinden duyduklarını söylüyor evet ösymyi arayınca adamlar sayfayı takip et deyip duruyorlar.bence eldeki en net bilgi bu sayfayı takip et |
insanlari delirten sey zaten bu.Belli bazi davaci arkadaslarin bilgi vermemeleri. Islerine geldigi gibi bilgi vermeleri... taa en bastan.
Davaci meslektasin sorumlulugu var. Avukatindan bilgi alma ve diger meslektaslarina duyurma. Cok zor degil buraya bi baslik acip yazmak. Bekleyisler ve belirsizlikler zordur.
Aciklansinda artik insanlar net bir sekilde kendilerine rota belirleyebilsin. |
|
Başa dön |
|
|
mamittin Çömez Üye
|
Tarih: Çrş Oca 17, 2018 12:09 am Mesaj konusu: |
|
|
7 aktif link var hedi bu sefer açıklansın artık |
|
Başa dön |
|
|
|
dtgce92 Kıdemli Üye
|
Tarih: Çrş Oca 17, 2018 12:17 am Mesaj konusu: |
|
|
mamittin yazmış: | 7 aktif link var hedi bu sefer açıklansın artık |
hangileri hocam ben 2 tane buldum:( |
|
Başa dön |
|
|
Dtbuggg1 Kıdemli Üye
|
Tarih: Çrş Oca 17, 2018 12:21 am Mesaj konusu: |
|
|
Kimse davacılara ulaşamıyor arkadaşlar. Muhtemelen bi sıkıntı var süreç uzamış olabilir. Daha sağlıklı bir bilgi alırsam yazacağım |
|
Başa dön |
|
|
Dtbuggg1 Kıdemli Üye
|
Tarih: Çrş Oca 17, 2018 12:24 am Mesaj konusu: |
|
|
Yeni aktif link de yok insanları heycanlandırmayın. 95 aktif sadece o da dünden beri aktif. Arada boş atlanan aktif linkler oluyo arkadaşlar. Mesrla 88 dr bişey açıklanmış 92 de bişey açıklanmış. 89 90 91 boş linkler. Onlar dolmayacak. 95ten sora link açılırsa bişeyler açıklanacak demektir. Ama aktif link yok şuan. İnşallah korktuğumuz olmaz. Davacıların sırra kadem basması da bunu gösteriyo. |
|
Başa dön |
|
|
Dtbuggg1 Kıdemli Üye
|
Tarih: Çrş Oca 17, 2018 12:33 am Mesaj konusu: |
|
|
Şimdi şöyle bir durum var arkadaşlar. Chorda tympani isimli arkadaşımız swinglocka dava açtı o dava öteki davayla birleşti birlikte ilerledi ama sonuç kısmına gelinince bu arladaşa sadece bu dava ile ilgili bilgi veriliyor. Bu arkadaşımız da pazartesi günü gerekçeli kararın çıktığını ve ösymye bildirildiğini görmüş. Öteki dava ile ilgili bir bilgiye ulaşamıyoruz davacıdan kimse bilgi alamıyor. Bi kısım insan da orto sorularının yenideb bilirkişiye gittiğini söylüyor. Yani bu bilgiyi biri sallayıp ortaya atıp geri kalan herkes de buna inanmadıysa bu bilgi doğru olabilir. Şimdi burda iki durum söz konusu
1. İtiraz sürecinde davacı ferhat iptal olmayan orto sorularına itiraz etti bu nedenle mahkeme yeniden bilirkişi atadı şuan bu soruları bekliyoruz.
2. Durum ise davacı ferhat itiraz etti mahkeme itirazı kabul etmedi. Bu durumda davacı temyize başvurur. Eğer başvurduysa temyiz süresince davayı ösym açıklamayabilir. Bu tarz davalarda temyizin 15gün içinde sonuçlanması bekleniyor.
Şimdi şöyle bişey olmuş olabilir. Her sorunun gerekçeli kararı ayrı ayrı yazılıp tek tek mahkemeye gidiyor olabilir. Bu durumda orto soruları yeniden değerlendiriliyorsa bunu bekliyoruzdur. Ösymde aradığımız kişiler de bişey bilmediği için ortaya konuşuyor. Gerçekten kimden bilgi alırız bilmiyorum
Ama şu da var bu iki dava birleşti. İkisine birden bilirkişi atandı. Birine bilirjişi yanlış atandı diye öteki de bekledi vs. Birini karara bağlayıp ötekini yeniden değerlendirme gibi bi durum olmaz diye düşünüyorum saçma çünkü. Cuma günü mahkemenin kararı verdiğini öğrenmiştik. Öyle bir durum olsa mahkeme neden toplansın. Birleşmiş bir dava için |
|
Başa dön |
|
|
Cgdm Çömez Üye
|
Tarih: Çrş Oca 17, 2018 12:40 am Mesaj konusu: |
|
|
Dtbuggg1 yazmış: | Yeni aktif link de yok insanları heycanlandırmayın. 95 aktif sadece o da dünden beri aktif. Arada boş atlanan aktif linkler oluyo arkadaşlar. Mesrla 88 dr bişey açıklanmış 92 de bişey açıklanmış. 89 90 91 boş linkler. Onlar dolmayacak. 95ten sora link açılırsa bişeyler açıklanacak demektir. Ama aktif link yok şuan. İnşallah korktuğumuz olmaz. Davacıların sırra kadem basması da bunu gösteriyo. | 95 dünden beri aktif değil bugun aktiflesti zevk icin heyecanlandirmiyoruz kimseyi biseyler farkedince paylasiyoruz. davacilarin sirra kadem basmasi da ilginc bi gelisme degil her zaman yaptiklari sey hemen olumsuz dusunmeyelim derim |
|
Başa dön |
|
|
|
dtgce92 Kıdemli Üye
|
Tarih: Çrş Oca 17, 2018 12:43 am Mesaj konusu: |
|
|
Cgdm yazmış: | Dtbuggg1 yazmış: | Yeni aktif link de yok insanları heycanlandırmayın. 95 aktif sadece o da dünden beri aktif. Arada boş atlanan aktif linkler oluyo arkadaşlar. Mesrla 88 dr bişey açıklanmış 92 de bişey açıklanmış. 89 90 91 boş linkler. Onlar dolmayacak. 95ten sora link açılırsa bişeyler açıklanacak demektir. Ama aktif link yok şuan. İnşallah korktuğumuz olmaz. Davacıların sırra kadem basması da bunu gösteriyo. | 95 dünden beri aktif değil bugun aktiflesti zevk icin heyecanlandirmiyoruz kimseyi biseyler farkedince paylasiyoruz. davacilarin sirra kadem basmasi da ilginc bi gelisme degil her zaman yaptiklari sey hemen olumsuz dusunmeyelim derim |
aynen öyle davacılara asla ulaşamadık ki zaten |
|
Başa dön |
|
|
dtgce92 Kıdemli Üye
|
Tarih: Çrş Oca 17, 2018 12:46 am Mesaj konusu: |
|
|
bir de linkler hep artarak gitmiyo 92 kullanılmış ertesi gün 88 kullanılmış mesela |
|
Başa dön |
|
|
mamittin Çömez Üye
|
Tarih: Çrş Oca 17, 2018 12:48 am Mesaj konusu: |
|
|
dava grubundan bir arkadasımdan gelen bilgiye göre itiraz süresinin son günü bugunmüş sanırım boşuna bekliyoruz arkadaşlar |
|
Başa dön |
|
|
Elifden Çömez Üye
|
Tarih: Çrş Oca 17, 2018 12:50 am Mesaj konusu: |
|
|
mamittin yazmış: | dava grubundan bir arkadasımdan gelen bilgiye göre itiraz süresinin son günü bugunmüş sanırım boşuna bekliyoruz arkadaşlar |
Nasıl yani |
|
Başa dön |
|
|
mamittin Çömez Üye
|
Tarih: Çrş Oca 17, 2018 12:53 am Mesaj konusu: |
|
|
Elifden yazmış: | mamittin yazmış: | dava grubundan bir arkadasımdan gelen bilgiye göre itiraz süresinin son günü bugunmüş sanırım boşuna bekliyoruz arkadaşlar |
Nasıl yani | ben de cok sasırdım burada mahkeme bitti denilmişti tebliğ bekleniyor denilmişti dün ama şimdi gruptaki bir arkadaşım mahkemenin bitmediğini ve bugun itiraz için son gunun oldugunu soyledi kendisi de şaşkındı şaka gibi resmen .. |
|
Başa dön |
|
|
|
dtgce92 Kıdemli Üye
|
Tarih: Çrş Oca 17, 2018 12:53 am Mesaj konusu: |
|
|
mamittin yazmış: | dava grubundan bir arkadasımdan gelen bilgiye göre itiraz süresinin son günü bugunmüş sanırım boşuna bekliyoruz arkadaşlar |
ya itiraz süresi mahkeme toplanana kadar değil miydi mahkeme toplanmak için bunu beklememiş miydi geçen hafta? neye itiraz bu |
|
Başa dön |
|
|
mamittin Çömez Üye
|
Tarih: Çrş Oca 17, 2018 12:55 am Mesaj konusu: |
|
|
dtgce92 yazmış: | mamittin yazmış: | dava grubundan bir arkadasımdan gelen bilgiye göre itiraz süresinin son günü bugunmüş sanırım boşuna bekliyoruz arkadaşlar |
ya itiraz süresi mahkeme toplanana kadar değil miydi mahkeme toplanmak için bunu beklememiş miydi geçen hafta? neye itiraz bu | bilmiyorum hocam bana arkadaşım deyince buraya yazdım boşuna beklemeyelim diye dava grubunda yazılmış sanırım bu ben de sizin gibi ufak bir habere muhtaç bekliyorum.. |
|
Başa dön |
|
|
|