|
Yazar |
Mesaj |
dtsenol Çömez Üye
|
Tarih: Cmt Ekm 01, 2016 6:33 am Mesaj konusu: |
|
|
dtemablalp yazmış: | Arkadaşlar ösym bu sağı solu belli olmuyor her şey olabilir.Fakat itiraz edilen soruların hepsi yanlış kabul edilmeyeceği KESİN.
bana iptal edilmesi yüksek ihtimal olanlar şunlar gibi geliyor.
LEFORT
VOKSEL
BRAKET
EPT |
ept sorusunun şikayet dilekçesinde aşağı doğru olan bi yerde tayfun alaçamın kitabına göre b şıkkının doğru olduğunu diğer kaynaklara göre yanlış olduğunu belirtmiş.tayfun alaçamı kitabında olduğunu bilmeleri kötü olacak.o sorunun dilekçesini okuyun bence sakata gelmiş o soru da.diştaşı braket sorusu iptal olur bence braket sorusu son yıllarda gördüğüm en anlamsız şeydi kafa karıştıralım derken iş çılgınlık boyutuna geçmiş |
|
Başa dön |
|
|
|
dtemablalp Kıdemli Üye
|
Tarih: Cmt Ekm 01, 2016 6:42 am Mesaj konusu: |
|
|
dtsenol yazmış: | dtemablalp yazmış: | Arkadaşlar ösym bu sağı solu belli olmuyor her şey olabilir.Fakat itiraz edilen soruların hepsi yanlış kabul edilmeyeceği KESİN.
LEFORT
VOKSEL
BRAKET
EPT |
ept sorusunun şikayet dilekçesinde aşağı doğru olan bi yerde tayfun alaçamın kitabına göre b şıkkının doğru olduğunu diğer kaynaklara göre yanlış olduğunu belirtmiş.tayfun alaçamı kitabında olduğunu bilmeleri kötü olacak.o sorunun dilekçesini okuyun bence sakata gelmiş o soru da.diştaşı braket sorusu iptal olur bence braket sorusu son yıllarda gördüğüm en anlamsız şeydi kafa karıştıralım derken iş çılgınlık boyutuna geçmiş |
sorun da bu zaten bir sürü yerli yabancı kaynak var farklı bilgi mevcut net bir şey yok.O yuzden itiraz edilmiyor mu zaten? lefort sorusunda büyük problem var..Valla artık ne olursa olsun sorular sakat her sey beklıyorum ıptal etmeyebılırler de osym bu.. |
|
Başa dön |
|
|
Hilumpulmonalis Uzman Üye
|
Tarih: Cmt Ekm 01, 2016 6:45 am Mesaj konusu: |
|
|
o konuda sorunun net hatalı olduğunu ya da olmadığını kaan hoca kesin bilir gibi geliyor.adam king😄 ama ben bilmiom görüşen arkadaş oldu mu? |
|
Başa dön |
|
|
hotaruuu Kıdemli Üye
|
Tarih: Cmt Ekm 01, 2016 6:48 am Mesaj konusu: |
|
|
Hilumpulmonalis yazmış: | o konuda sorunun net hatalı olduğunu ya da olmadığını kaan hoca kesin bilir gibi geliyor.adam king😄 ama ben bilmiom görüşen arkadaş oldu mu? |
İşte ben de o yüzden dedim ya 😄 Kaan Hoca'dan haberi olan aranıyor.. |
|
Başa dön |
|
|
|
dtemablalp Kıdemli Üye
|
Tarih: Cmt Ekm 01, 2016 6:55 am Mesaj konusu: |
|
|
waters yazmış: | İptaller tamamen doğru savunmaya bağlı bence. Doğru bir savunmayla hepsi de iptal olabilir. |
savunmayı kım yapııyor? |
|
Başa dön |
|
|
waters Uzman Üye
|
Tarih: Cmt Ekm 01, 2016 6:57 am Mesaj konusu: |
|
|
dtemablalp yazmış: | waters yazmış: | İptaller tamamen doğru savunmaya bağlı bence. Doğru bir savunmayla hepsi de iptal olabilir. |
savunmayı kım yapııyor? |
Savunma dediğime bakmayın. Burada esasen iddia makamı biziz. İddiamızı savunmak anlamında kullanmıştım. |
|
Başa dön |
|
|
dtsenol Çömez Üye
|
Tarih: Cmt Ekm 01, 2016 7:06 am Mesaj konusu: |
|
|
dtemablalp yazmış: | dtsenol yazmış: | dtemablalp yazmış: | Arkadaşlar ösym bu sağı solu belli olmuyor her şey olabilir.Fakat itiraz edilen soruların hepsi yanlış kabul edilmeyeceği KESİN.
LEFORT
VOKSEL
BRAKET
EPT |
sorun da bu zaten bir sürü yerli yabancı kaynak var farklı bilgi mevcut net bir şey yok.O yuzden itiraz edilmiyor mu zaten? lefort sorusunda büyük problem var..Valla artık ne olursa olsun sorular sakat her sey beklıyorum ıptal etmeyebılırler de osym bu.. |
o dilekçeden çıkan anlam şu posterior dişlerde dişin orta üçlüsü üst 2/3 kısmı yada tüb.tepelerinden ept yapmak yanlış değil soruda hangisi yanlıştır diye soruyodu.sadece dişin bölümlerini verip dişin hangi bölümünden ept yapmak doğrudur deseydi o dilekçe işe yarardı ama d şıkkı kesin olarak yanlış.soruda yanlışı sormuş.temenni değil yanlış anlamayın ama bence bu soruyu kesin iptal etmezler |
|
Başa dön |
|
|
sveLto Kıdemli Üye
|
Tarih: Cmt Ekm 01, 2016 7:18 am Mesaj konusu: |
|
|
anestezi sorusu kesinlikle yanlis hocam, savunmayi yapamazlarsa valla cikip ben yaparim |
|
Başa dön |
|
|
|
|
Tarih: Cmt Ekm 01, 2016 7:21 am Mesaj konusu: |
|
|
bu le fort sorusu da çok sinsice sorulmuş yaf😳 |
|
Başa dön |
|
|
theansw3r Yeni Üye
|
Tarih: Cmt Ekm 01, 2016 7:48 am Mesaj konusu: |
|
|
Her soruya ayrı dilekçe yazıyoruz
Her soruya ayrı evrak numarası yazıyoruz
Her sorunun referans kitaplarından verilen soru itiraz çıktılarını ekliyoruz
Dekont ekliyoruz
Yapılacakların özeti budur demi arkadaşlar |
|
Başa dön |
|
|
dtemablalp Kıdemli Üye
|
Tarih: Cmt Ekm 01, 2016 7:56 am Mesaj konusu: |
|
|
theansw3r yazmış: | Her soruya ayrı dilekçe yazıyoruz
Her soruya ayrı evrak numarası yazıyoruz
Her sorunun referans kitaplarından verilen soru itiraz çıktılarını ekliyoruz
Dekont ekliyoruz
Yapılacakların özeti budur demi arkadaşlar | imza atmayı unutma dilekçeye sanırım evet. |
|
Başa dön |
|
|
ishak Yeni Üye
|
Tarih: Cmt Ekm 01, 2016 8:10 am Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaslar hersey guzel hos iptaller benimde isime gelir ancak dogru sorusu iptal edilenler nolacak.yasal olarak itiraz suresi doldugu halde benim dogru sorumu iptal ettiler diye dava acsa kimsede itiraz edemez.ayrica resmi bir kurumun kanunlarin disina cikip iyi niyet adi altinda is yapmasi basina yanlis sorudan daha ciddi sorunlar acmasi demektir.yasal olarak itiraz suresi bitmistir .yyasal sure doldu diye itiraz edenler olsa ne olacak _________________ Palisades |
|
Başa dön |
|
|
dtsenol Çömez Üye
|
Tarih: Cmt Ekm 01, 2016 8:12 am Mesaj konusu: |
|
|
ishak yazmış: | Arkadaslar hersey guzel hos iptaller benimde isime gelir ancak dogru sorusu iptal edilenler nolacak.yasal olarak itiraz suresi doldugu halde benim dogru sorumu iptal ettiler diye dava acsa kimsede itiraz edemez.ayrica resmi bir kurumun kanunlarin disina cikip iyi niyet adi altinda is yapmasi basina yanlis sorudan daha ciddi sorunlar acmasi demektir.yasal olarak itiraz suresi bitmistir .yyasal sure doldu diye itiraz edenler olsa ne olacak |
iptal edilen soru herkese doğru olarak yazılıyo.senden azalmaz yani. |
|
Başa dön |
|
|
|
|
Tarih: Cmt Ekm 01, 2016 8:14 am Mesaj konusu: |
|
|
ya benim çoğu doğru ama yanlış ve hatalı sorularla sırf çıkarlarına uyuyor diye değerlendirilmeyi göze alan arkadaşlar yoktur umarım |
|
Başa dön |
|
|
dentinho07 Yeni Üye
|
Tarih: Cmt Ekm 01, 2016 8:17 am Mesaj konusu: |
|
|
şimdi yasal olarak itiraz süresi doldu fakat dava açma süresi dolmadı bu yüzden en güvenilir yapılacak olan özellikle avukat tanıdığı olanlar dava açarak itiraz etmeli çünkü ösymye belli olmaz şu an ülke karışık ohal var itiraz kabul etmiyoz bu sene diyebilirler bence çok abartmamak kaydı ile en az bi kaç kişide itiraz dilekçesi ile deil dava olarakta bu işe girmeli sanırım dersane dava olarak müdahil olacak zaten ama ayrı olarak bi kaç kişide dava edebilir bence.. |
|
Başa dön |
|
|
ishak Yeni Üye
|
Tarih: Cmt Ekm 01, 2016 8:19 am Mesaj konusu: |
|
|
dentinho07 yazmış: | şimdi yasal olarak itiraz süresi doldu fakat dava açma süresi dolmadı bu yüzden en güvenilir yapılacak olan özellikle avukat tanıdığı olanlar dava açarak itiraz etmeli çünkü ösymye belli olmaz şu an ülke karışık ohal var itiraz kabul etmiyoz bu sene diyebilirler bence çok abartmamak kaydı ile en az bi kaç kişide itiraz dilekçesi ile deil dava olarakta bu işe girmeli sanırım dersane dava olarak müdahil olacak zaten ama ayrı olarak bi kaç kişide dava edebilir bence.. | Benim demek istedigim de tam olarak buydu itirazla vakit kaybetmeden dava acilmali _________________ Palisades |
|
Başa dön |
|
|
okaka_cukha Yeni Üye
|
Tarih: Cmt Ekm 01, 2016 8:55 am Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaslar ben bu kadar hatali soru olduguna inanmiyorum. Sayinin bukadar artmasinin nedeni dershane politikasi ogrencinin yaninda gibi gozukmeye calismalari bu seneki kacirdiklari o kadar soruyu unutturup örtpas etmek istemeleri. |
|
Başa dön |
|
|
dentinho07 Yeni Üye
|
Tarih: Cmt Ekm 01, 2016 9:22 am Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar endodontide kırılganlık sorusu niye atlandı itiraz edilmeyecekmiydi? |
|
Başa dön |
|
|
|
dtemablalp Kıdemli Üye
|
Tarih: Cmt Ekm 01, 2016 5:36 pm Mesaj konusu: |
|
|
dentinho07 yazmış: | arkadaşlar endodontide kırılganlık sorusu niye atlandı itiraz edilmeyecekmiydi? |
giris kavitesinin buyutulmesi MOD % 65 kirilganligi arttiriyor.Soruda bir sikinti olmadigini hocada aciklamis. en cok arttirani soruyor. |
|
Başa dön |
|
|
Saharrr Yeni Üye
|
Tarih: Cmt Ekm 01, 2016 5:43 pm Mesaj konusu: |
|
|
7yanlis soru olursa sinav iptal olur diyodu hocalar dimi??ozaman hepsi iptal olmaz ozaman |
|
Başa dön |
|
|
|