|
|
| Yazar |
Mesaj |
gizemdt Uzman Üye

|
Tarih: Prş Şub 09, 2012 7:34 am Mesaj konusu: |
|
|
biz böyle bir ihtimal olmadığını öğrendik fakültede _________________ bicibici sen ne güzel şeymişsin! |
|
| Başa dön |
|
 |
|
martalos Uzman Üye

|
Tarih: Cum Şub 10, 2012 11:20 am Mesaj konusu: |
|
|
| ben de ömürlük olduğunu düşünüyorum:) |
|
| Başa dön |
|
 |
gizemdt Uzman Üye

|
Tarih: Cmt Şub 11, 2012 5:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
bir insanım ağzındaki dişlerin tamamı amalgam olsa bile hayatı boyunca maruz kalacağı civa miktarı referans toksik sınırların çok çok altında diye biliyorum _________________ bicibici sen ne güzel şeymişsin! |
|
| Başa dön |
|
 |
nazlkader Yeni Üye

|
Tarih: Pzr Şub 12, 2012 9:58 am Mesaj konusu: |
|
|
| ya yeter artık bunlar nedr bizmle uğraşılyor farkındamsnz atamalarımıza el kondu.snra aman film çektrmeyn tiroit kanseri olursnz aman amlgam dolgu yaptrmayn ağız kanseri yapyr çocukça bulyrum ağzımızda bzmde amalgam var öldük mü hastalndk mı bu sebebten.abartılyor halkımız bilgsz hemn atlyr zaten.bildğm kadaryla bizler çektğmz küçük periapikal filmde aldığımz ışını günlük bi çok yerden alyrmzşz hemnde 700 katını hocamız söylerdi.bu arda amalgam dolguda bornişng polisaj derken zararı azlyr yutmadkçda toksisitesi yok yaniii... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
gizemdt Uzman Üye

|
Tarih: Pzr Şub 12, 2012 4:36 pm Mesaj konusu: |
|
|
aerotor ile sökerken buharını solumamak lazım diye biliyorum sadece. onun dışında dolguyu taşıyan kişi için hiçbir sakıncası yok. aksine çok severek yaparım... evet milletçe bayılıyoruz sözümona doktorculuk oynamaya, bilmeden konuşmaya... _________________ bicibici sen ne güzel şeymişsin! |
|
| Başa dön |
|
 |
|