Tarih: Pts Ağu 11, 2014 7:00 pm Mesaj konusu: 2014 eylül kamp hakkında
iyi günler arkadaşlar. 2 tekrar atmış birisine kamp ne kazandırır? aşağı yukarı son denemeden sonra kaç net kaç puan artış olur?kamptan nasıl faydalanalım öneriler nelerdir(not alma, dinleme, ders sonrası , akşam çalışması) tecrübeli bir arkadaşımız bizleri bi aydınlatsa
Son donemde calisma istegi kalmadiysa kamp çok iyi . 2 tekrar da gayet iyi bence orda dinlemek bi tekrar;aksam da gozden gecirince 4 tekrar.
Son denemeden sonra kitap kapagi açmasan bile netin artabiliyor (dusa ilk girdigimde tam olarak böyle yapmiştim, denemeden 15 net fazlası gelmişi = o da 75 net gerçi bu yüzden kampta netim şu kadar artti demek mümkün degil bence.
Görsel hafiza için kampta da normalde çaliştiğin kitaplari kullan diyor Eftal hoca. Onun dişinda ilk gün orda da çalişma önerileri veriyolar.
Ben kazanmadigim icin çalişma önerisi veremem başka arkadaşlardan bekliyoruz
benim sorduğum bu tarz şeyler zaten sağolun hocam...benim nisandan 11 net fazlasına ihtiyacım var kamp bunu katarsa ne mutlu o yüzden maksimum faydayı almanın peşindeyim
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız