|
Yazar |
Mesaj |
modulus35 Kıdemli Üye
|
|
Başa dön |
|
|
|
nekrotizan Yeni Üye
|
Tarih: Pzr Ekm 29, 2017 10:11 am Mesaj konusu: |
|
|
Talep bilidirimi zorunlu değil, bildirim yapmayanlar da tercih yapabilir yazıyor. |
|
Başa dön |
|
|
Dtaselam Yeni Üye
|
Tarih: Pzr Ekm 29, 2017 9:21 pm Mesaj konusu: |
|
|
ben şu an özelde çalışıyorum yeni mezunum pbs ye kayıt yaptırmaya çalıştım da kurum sicil no istiyor onu nerden öğrenebilirim bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız |
|
Başa dön |
|
|
dentmania Uzman Üye
|
Tarih: Pzr Ekm 29, 2017 10:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
Dtaselam yazmış: | ben şu an özelde çalışıyorum yeni mezunum pbs ye kayıt yaptırmaya çalıştım da kurum sicil no istiyor onu nerden öğrenebilirim bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız |
Kura başvurusu zamanını bekle. Sen yanlış yere girmişsin o devlet memuru olanlar için |
|
Başa dön |
|
|
|
Dtaselam Yeni Üye
|
Tarih: Pts Ekm 30, 2017 12:40 am Mesaj konusu: |
|
|
dentmania yazmış: | Dtaselam yazmış: | ben şu an özelde çalışıyorum yeni mezunum pbs ye kayıt yaptırmaya çalıştım da kurum sicil no istiyor onu nerden öğrenebilirim bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız |
Kura başvurusu zamanını bekle. Sen yanlış yere girmişsin o devlet memuru olanlar için |
Hocam ben kullanıcı oluşturmaya çalışırken istedi bu bilgileri benden orda çalıltığın yere özel sektör yazınca o kısmı doldurmamız gerekmiyor mu yani |
|
Başa dön |
|
|
dentmania Uzman Üye
|
Tarih: Pts Ekm 30, 2017 6:24 am Mesaj konusu: |
|
|
Dtaselam yazmış: | dentmania yazmış: | Dtaselam yazmış: | ben şu an özelde çalışıyorum yeni mezunum pbs ye kayıt yaptırmaya çalıştım da kurum sicil no istiyor onu nerden öğrenebilirim bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız |
Hocam ben kullanıcı oluşturmaya çalışırken istedi bu bilgileri benden orda çalıltığın yere özel sektör yazınca o kısmı doldurmamız gerekmiyor mu yani |
Hayır |
|
Başa dön |
|
|
Dtaselam Yeni Üye
|
Tarih: Pts Ekm 30, 2017 10:35 pm Mesaj konusu: |
|
|
dentmania yazmış: | Dtaselam yazmış: | dentmania yazmış: | Dtaselam yazmış: | ben şu an özelde çalışıyorum yeni mezunum pbs ye kayıt yaptırmaya çalıştım da kurum sicil no istiyor onu nerden öğrenebilirim bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız |
Hayır |
Anladım hocam teşekkürler |
|
Başa dön |
|
|
|