|
Yazar |
Mesaj |
berkturgay Kıdemli Üye
|
Tarih: Pzr Ekm 13, 2013 12:40 am Mesaj konusu: Üniversite Kadrosuyla yerleşenler için gerekli belgeler? |
|
|
Kayıt yaptırmak için gerekli evraklar nelerdir? bilen var mı? bir yerde yazıyor mu? |
|
Başa dön |
|
|
|
dantesasi Çömez Üye
|
Tarih: Pzr Ekm 13, 2013 6:04 am Mesaj konusu: Re: Üniversite Kadrosuyla yerleşenler için gerekli belgeler? |
|
|
berkturgay yazmış: | Kayıt yaptırmak için gerekli evraklar nelerdir? bilen var mı? bir yerde yazıyor mu? |
Kazandiginiz universitenin sitesinde yazio diye biliyorum |
|
Başa dön |
|
|
shmetcaner Çömez Üye
|
Tarih: Pzr Ekm 13, 2013 7:49 am Mesaj konusu: |
|
|
hem ataması çıkıp hem de dusta bir yere yerleşen var mı acaba,dilekçeyi ne şekilde yazmamız doğru olur,kamu kuruluşunda çalışan olarak mı göndermeliyiz,şu an atandığım halde ilgili yerde çalışmaya başlamış değilim ama üniversiteye kayıt yaptırdıktan sonra asistan ataması yapılana dek atandığım yerde çalışmayı düşünüyorum,bu konuda benim durumumda bir arkadaş varsa haberleşelim.. |
|
Başa dön |
|
|
azlag Yeni Üye
|
Tarih: Sal Ekm 15, 2013 5:48 am Mesaj konusu: |
|
|
shmetcaner yazmış: | hem ataması çıkıp hem de dusta bir yere yerleşen var mı acaba,dilekçeyi ne şekilde yazmamız doğru olur,kamu kuruluşunda çalışan olarak mı göndermeliyiz,şu an atandığım halde ilgili yerde çalışmaya başlamış değilim ama üniversiteye kayıt yaptırdıktan sonra asistan ataması yapılana dek atandığım yerde çalışmayı düşünüyorum,bu konuda benim durumumda bir arkadaş varsa haberleşelim.. |
arkadaşlar bu konuda bilgisi olan varsa lütfen yazsın |
|
Başa dön |
|
|
|
iremm Yeni Üye
|
Tarih: Sal Ekm 15, 2013 6:15 am Mesaj konusu: Re: Üniversite Kadrosuyla yerleşenler için gerekli belgeler? |
|
|
dantesasi yazmış: | berkturgay yazmış: | Kayıt yaptırmak için gerekli evraklar nelerdir? bilen var mı? bir yerde yazıyor mu? |
Kazandiginiz universitenin sitesinde yazio diye biliyorum | ya ben bulamadim hicbi yerde ege yi kazananlardan bilgisi olan var mi ?? |
|
Başa dön |
|
|
dantesasi Çömez Üye
|
Tarih: Sal Ekm 15, 2013 8:47 pm Mesaj konusu: Re: Üniversite Kadrosuyla yerleşenler için gerekli belgeler? |
|
|
iremm yazmış: | dantesasi yazmış: | berkturgay yazmış: | Kayıt yaptırmak için gerekli evraklar nelerdir? bilen var mı? bir yerde yazıyor mu? |
Kazandiginiz universitenin sitesinde yazio diye biliyorum | ya ben bulamadim hicbi yerde ege yi kazananlardan bilgisi olan var mi ?? |
Zaten bayramdan sonra aciklarlar |
|
Başa dön |
|
|
duru06 Kıdemli Üye
|
Tarih: Sal Ekm 15, 2013 10:13 pm Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar kayıt başlangıcı pazartesi mi salı mı? |
|
Başa dön |
|
|
berkturgay Kıdemli Üye
|
Tarih: Çrş Ekm 16, 2013 2:40 am Mesaj konusu: |
|
|
pazartesi başlar muhtelemelen cuma açıklandı, bir sonraki resmi iş günü pazartesi neden salı olsun ki? |
|
Başa dön |
|
|
|
Berdan Kıdemli Üye
|
Tarih: Pts Ekm 21, 2013 5:02 pm Mesaj konusu: |
|
|
Nerden ogrenecegz hangi evrakların istendigini.bilgisi olan var mi? |
|
Başa dön |
|
|
iremm Yeni Üye
|
Tarih: Pts Ekm 21, 2013 9:05 pm Mesaj konusu: |
|
|
bu ozur durumu olmadigini beyan eden belgeyi aile hekimine falan mi onaylatiorz?? |
|
Başa dön |
|
|
Dtefexor Kıdemli Üye
|
Tarih: Pts Ekm 21, 2013 11:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
Marmara unv saglık heyet raporu ıstemış sabahtan oglene kadar hastane ıcınde dr dr gezdım persembe vereceklermıs. Son gune bırakmayın heyet raporunu. Noter onaylı nufus cuzdan suretını ya noterden ya da mahalle muhtarından alıp notere onaylayıyoruz. Adli sicil kaydını adliyeden ve ya e devletten alıyoruz. Ikametgahı nufustan alıyorus . Paylaşayım dedim |
|
Başa dön |
|
|
BuYolunYolcusuXD Yeni Üye
|
Tarih: Sal Ekm 22, 2013 12:09 am Mesaj konusu: |
|
|
marmaracılar heyet raporunu hemen halledin cok skıntı cok :D benim torpilimle halletmem sabah 8 den aksam 3:30 a kadar sürdü her bölüm ayak kabı cıkarttırıyor kolay giyilen cıkarılan bisey giyin utanmasa gözcü bile cıkartırıcaktı :) ordan oraya skıntı :D bazı hastaneler 2 tane resim istio bazısı webcamle cekio her ihtimale karsı fotoyla gidin sicil ve ikametgam e devletten oluyor ama ben ikametgahi bulamadım :D bide tecilli ler tecil belgesi tecil ettirirken vermis lermiydi gidip almak mı gerekio ? _________________ K.K.K.Y.(Kaybedenler Kulübü Kaptan Yardımcısı) |
|
Başa dön |
|
|
dtburakirfan Yeni Üye
|
Tarih: Sal Ekm 22, 2013 1:04 am Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar ben zonguldak kazandım heyet raporu şart değil sadece psikiyatri de uzman raporu da yeterli dediler.. üniversitenize bi sorun isterseniz kazandığınız yere ..heyete göre cok cok basit olur.. |
|
Başa dön |
|
|
|
shmetcaner Çömez Üye
|
Tarih: Sal Ekm 22, 2013 1:32 am Mesaj konusu: |
|
|
aynen dtburakirfan ben de zonguldak ı kazandım,bugün arayıp sordum psikiyatri raporu yeterli dediler,heyetle uğraşmayacağım için çok mutluyum:) |
|
Başa dön |
|
|
Berdan Kıdemli Üye
|
Tarih: Sal Ekm 22, 2013 2:38 am Mesaj konusu: |
|
|
Ikametgah muhtardan alinmiomu;) |
|
Başa dön |
|
|
iremm Yeni Üye
|
Tarih: Sal Ekm 22, 2013 3:07 am Mesaj konusu: |
|
|
en az ege istiomus ya belge sasirdim |
|
Başa dön |
|
|
Berdan Kıdemli Üye
|
Tarih: Sal Ekm 22, 2013 4:15 am Mesaj konusu: |
|
|
Arkadslar sicil kaydinda verilis nedeninde bazi şïklar var okul kayit mi diycez memuriyet falanda var?? |
|
Başa dön |
|
|
dtburcuu Yeni Üye
|
Tarih: Sal Ekm 22, 2013 4:17 am Mesaj konusu: |
|
|
baskentte saglık raporu, ortak saglık guvenlık bırımlerınden alınyrmus |
|
Başa dön |
|
|
|
shyowl Kıdemli Üye
|
Tarih: Sal Ekm 22, 2013 8:55 am Mesaj konusu: |
|
|
saglik raporunu herhangi devlet hastanesnden mi aliyorsunuz? |
|
Başa dön |
|
|
duszede89 Yeni Üye
|
Tarih: Sal Ekm 22, 2013 7:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
Gazi için tam tesekkullu diye belirtmis ama ege için arkadasım aile hekiminden almıs,bence okulunuzu arayıp sorun |
|
Başa dön |
|
|
|