|
Yazar |
Mesaj |
dtahmet Çömez Üye

|
Tarih: Çrş Eyl 18, 2013 4:58 am Mesaj konusu: kac netınız var ve nereyı tercıh edıceksınız |
|
|
arkadaslar kac netınız var kacıncı oldunuz ve nereyı hangı bolumu tercıh edıceksınız |
|
Başa dön |
|
 |
|
dtahmet Çömez Üye

|
Tarih: Çrş Eyl 18, 2013 5:00 am Mesaj konusu: |
|
|
95.25 netım var 44. oldum ankara cerrahıyı tercıh edıcem baska var mı cerrahı yazacak olan |
|
Başa dön |
|
 |
dt-leviathan Uzman Üye

|
Tarih: Çrş Eyl 18, 2013 6:02 am Mesaj konusu: |
|
|
arkdaşalr geçen dönem burdan bi liste oluşturmuştuk nerdeyse sonuçlar açıklanmadan kimşn nereye gireceği belli gibiydi, bu dönemde yapabilirsek çok iyi olur hem böylece boş tercihlerinde önüne geçmiş oluruz, |
|
Başa dön |
|
 |
Yelda Yeni Üye

|
Tarih: Çrş Eyl 18, 2013 6:12 am Mesaj konusu: |
|
|
Katılıyorum. Mesela ilk yüzde orto cerrahi yazıcaklar kendini açıklasın  |
|
Başa dön |
|
 |
|
shyowl Kıdemli Üye

|
Tarih: Çrş Eyl 18, 2013 6:49 am Mesaj konusu: |
|
|
dt-leviathan yazmış: | arkdaşalr geçen dönem burdan bi liste oluşturmuştuk nerdeyse sonuçlar açıklanmadan kimşn nereye gireceği belli gibiydi, bu dönemde yapabilirsek çok iyi olur hem böylece boş tercihlerinde önüne geçmiş oluruz, |
+1 |
|
Başa dön |
|
 |
tugce_89 Uzman Üye

|
Tarih: Çrş Eyl 18, 2013 7:06 am Mesaj konusu: |
|
|
ben 30.yum sadece orto yazıcam izmir istiyorum ama olmaz diye düşünüyorum izmirden sonra ankara yazabilirim karar veremiyorum izmir orto yazmayı düşünenler varmı |
|
Başa dön |
|
 |
dt_kubra Yeni Üye

|
Tarih: Çrş Eyl 18, 2013 7:08 am Mesaj konusu: |
|
|
Ben 60.yim orto dusunuorm ama il olarak daha karar vermedim 60.olan arkadaslarla haberlessek super olur:) |
|
Başa dön |
|
 |
Berdan Kıdemli Üye

|
Tarih: Çrş Eyl 18, 2013 7:27 am Mesaj konusu: |
|
|
Ben 81.yim cerrahi dusnuorum.81 olup cerrahi dusunen arkadas varsa iletsme geceblrmyz |
|
Başa dön |
|
 |
|
Dtefexor Kıdemli Üye

|
Tarih: Çrş Eyl 18, 2013 7:48 am Mesaj konusu: |
|
|
216 ya bezmıalem kons marmara kons istanbul aydın kons ve olan radyojıler gelırmı ne dersınız yazacak olan varmı bunları ( orto ve cerrahı tercıhlerıne karısmıyoz ) ) |
|
Başa dön |
|
 |
racchellan Yeni Üye

|
Tarih: Çrş Eyl 18, 2013 7:49 am Mesaj konusu: |
|
|
Bende 30. Oldum..ankara ve istanbul yazicam..saglik bakanligida yazabilirim..30dan once olanlar nereleri yazacaklar aciklasalar guzel olur:) |
|
Başa dön |
|
 |
tugce_89 Uzman Üye

|
Tarih: Çrş Eyl 18, 2013 7:55 am Mesaj konusu: |
|
|
racchellan yazmış: | Bende 30. Oldum..ankara ve istanbul yazicam..saglik bakanligida yazabilirim..30dan once olanlar nereleri yazacaklar aciklasalar guzel olur:) |
orto mu yazıcaksınız? |
|
Başa dön |
|
 |
Yelda Yeni Üye

|
Tarih: Çrş Eyl 18, 2013 7:56 am Mesaj konusu: |
|
|
Dtefexor
Tarih: Çrş Eyl 18, 2013 7:48 am Mesaj konusu:
216 ya bezmıalem kons marmara kons istanbul aydın kons ve olan radyojıler gelırmı ne dersınız yazacak olan varmı bunları ( orto ve cerrahı tercıhlerıne karısmıyoz ))
Bn 148. Yim ve istanbulda herşeyi yazıcam. |
|
Başa dön |
|
 |
racchellan Yeni Üye

|
Tarih: Çrş Eyl 18, 2013 7:57 am Mesaj konusu: |
|
|
tugce_89 yazmış: | racchellan yazmış: | Bende 30. Oldum..ankara ve istanbul yazicam..saglik bakanligida yazabilirim..30dan once olanlar nereleri yazacaklar aciklasalar guzel olur:) |
orto mu yazıcaksınız? | Evet sizde otuzuncusinuz galiba..haberleselim oyle yazalim..ben izmir dusunmuyorum.. |
|
Başa dön |
|
 |
|
mrdrcem Yeni Üye

|
Tarih: Çrş Eyl 18, 2013 7:59 am Mesaj konusu: |
|
|
soru :
arkadaşlar ilk 20 de ortodonti yazmayacak olan var mı ?? ) |
|
Başa dön |
|
 |
tugce_89 Uzman Üye

|
Tarih: Çrş Eyl 18, 2013 8:02 am Mesaj konusu: |
|
|
racchellan yazmış: | tugce_89 yazmış: | racchellan yazmış: | Bende 30. Oldum..ankara ve istanbul yazicam..saglik bakanligida yazabilirim..30dan once olanlar nereleri yazacaklar aciklasalar guzel olur:) |
orto mu yazıcaksınız? | Evet sizde otuzuncusinuz galiba..haberleselim oyle yazalim..ben izmir dusunmuyorum.. |
ben izmirden sonra ankara ankaradan sonra istanbulu direk yazmam araya diğer illeri yazarım istanbul istemiyorum..açıkcası önümüzdeki 29 kişi nereyi tercih edecek o çok belirleyici |
|
Başa dön |
|
 |
Dtefexor Kıdemli Üye

|
Tarih: Çrş Eyl 18, 2013 8:07 am Mesaj konusu: |
|
|
Yelda yazmış: | Dtefexor
216 ya bezmıalem kons marmara kons istanbul aydın kons ve olan radyojıler gelırmı ne dersınız yazacak olan varmı bunları ( orto ve cerrahı tercıhlerıne karısmıyoz ))
Bn 148. Yim ve istanbulda herşeyi yazıcam. | hadı ya ılk tercıhın ne olcak pekı yazmıyom ben |
|
Başa dön |
|
 |
Dtefexor Kıdemli Üye

|
Tarih: Çrş Eyl 18, 2013 8:07 am Mesaj konusu: |
|
|
Yazmayayım ben |
|
Başa dön |
|
 |
racchellan Yeni Üye

|
Tarih: Çrş Eyl 18, 2013 8:14 am Mesaj konusu: |
|
|
racchellan yazmış:
tugce_89 yazmış:
racchellan yazmış:
Bende 30. Oldum..ankara ve istanbul yazicam..saglik bakanligida yazabilirim..30dan once olanlar nereleri yazacaklar aciklasalar guzel olur:)
orto mu yazıcaksınız?
Evet sizde otuzuncusinuz galiba..haberleselim oyle yazalim..ben izmir dusunmuyorum..
ben izmirden sonra ankara ankaradan sonra istanbulu direk yazmam araya diğer illeri yazarım istanbul istemiyorum..açıkcası önümüzdeki 29 kişi nereyi tercih edecek o çok belirleyici
Evet ama kimseden ses cikmadi:) |
|
Başa dön |
|
 |
|
Yelda Yeni Üye

|
Tarih: Çrş Eyl 18, 2013 8:14 am Mesaj konusu: |
|
|
Dtefexor yazmış: | Yelda yazmış: | Dtefexor
Bn 148. Yim ve istanbulda herşeyi yazıcam. | hadı ya ılk tercıhın ne olcak pekı yazmıyom ben |
İstanbldaki pedolar önce snra protez - endo gelmiceğini biliorm da konserveden umutluyum. Kocaeli için de aynı sıra geçerli orayı da yazıcam. |
|
Başa dön |
|
 |
Dtefexor Kıdemli Üye

|
Tarih: Çrş Eyl 18, 2013 8:52 am Mesaj konusu: |
|
|
Yelda yazmış: | Dtefexor yazmış: | Yelda yazmış: | Dtefexor
İstanbldaki pedolar önce snra protez - endo gelmiceğini biliorm da konserveden umutluyum. Kocaeli için de aynı sıra geçerli orayı da yazıcam. | hayırlısı olsun yenı yuzyıl unv iyenı duyuyorum sanırım ıstanbul zorunlulugun var benım gıbı baska ıstanbul kons ve radyolojı yazacak olan arkadaslar yazabılırlermı |
|
Başa dön |
|
 |
|