|
Yazar |
Mesaj |
nerrantsula Yeni Üye

|
Tarih: Sal Ekm 01, 2013 6:19 am Mesaj konusu: istenen belgeleri bilenler |
|
|
arkadaşlar yerleştirmeler için istenen belgelerin neler olduğunu hatırlayanlar var mı? sağlık bakanlığı ve üniversite kadrosu için. bayramdan önce belli olacak gibi duruyor yerleştirmeler. sıkışmamak adına öğrenmek istedim. |
|
Başa dön |
|
 |
|
pirinc Yeni Üye

|
Tarih: Sal Ekm 01, 2013 5:53 pm Mesaj konusu: |
|
|
acip okuyun kilavuzlari. |
|
Başa dön |
|
 |
dtkzm Yeni Üye

|
Tarih: Sal Ekm 01, 2013 9:50 pm Mesaj konusu: |
|
|
pirinc yazmış: | acip okuyun kilavuzlari. | aynen ya aklına gelenı buraya yazıyo mıllet |
|
Başa dön |
|
 |
nerrantsula Yeni Üye

|
Tarih: Çrş Ekm 02, 2013 12:47 am Mesaj konusu: |
|
|
Kılavuzun tamamını okudum istenen belgeler yazmıyor. Cevap yazarken biraz daha saygılı olursanız daha düzgün iletişim kurulabilir. |
|
Başa dön |
|
 |
|
dentistim Yeni Üye

|
Tarih: Çrş Ekm 02, 2013 12:50 am Mesaj konusu: |
|
|
kazandığın üniversiteye göre istenilen belgeler değişiyor. panik yapmayın ) yerleştirme sonuçlanınca üni. nin sayfasından yada personel işlerinden öğrenirsiniz. |
|
Başa dön |
|
 |
duszede89 Yeni Üye

|
Tarih: Çrş Ekm 02, 2013 12:51 am Mesaj konusu: Re: istenen belgeleri bilenler |
|
|
nerrantsula yazmış: | arkadaşlar yerleştirmeler için istenen belgelerin neler olduğunu hatırlayanlar var mı? sağlık bakanlığı ve üniversite kadrosu için. bayramdan önce belli olacak gibi duruyor yerleştirmeler. sıkışmamak adına öğrenmek istedim. |
Çogu okulun internet sitesinde yazar,onlardan bi fikir edinebilirsin.ama yerlesmeyi beklemek daha mantıklı |
|
Başa dön |
|
 |
dtkzm Yeni Üye

|
Tarih: Çrş Ekm 02, 2013 12:52 am Mesaj konusu: |
|
|
ben cok heyecanlıyım tercıhlerde yazacagım butun unıversıteler ne ıstıyosa yarına hazır edıcem |
|
Başa dön |
|
 |
nerrantsula Yeni Üye

|
Tarih: Çrş Ekm 02, 2013 12:53 am Mesaj konusu: |
|
|
dentistim yazmış: | kazandığın üniversiteye göre istenilen belgeler değişiyor. panik yapmayın ) yerleştirme sonuçlanınca üni. nin sayfasından yada personel işlerinden öğrenirsiniz. |
Teşekkür ederim  |
|
Başa dön |
|
 |
|
duszede89 Yeni Üye

|
Tarih: Çrş Ekm 02, 2013 12:54 am Mesaj konusu: Re: istenen belgeleri bilenler |
|
|
nerrantsula yazmış: | arkadaşlar yerleştirmeler için istenen belgelerin neler olduğunu hatırlayanlar var mı? sağlık bakanlığı ve üniversite kadrosu için. bayramdan önce belli olacak gibi duruyor yerleştirmeler. sıkışmamak adına öğrenmek istedim. |
Bizim okul için boyle mesela
http://www.dentistry.ankara.edu.tr/office/itayin.doc |
|
Başa dön |
|
 |
nerrantsula Yeni Üye

|
Tarih: Çrş Ekm 02, 2013 1:34 am Mesaj konusu: |
|
|
Teşekkür ederim o dönemde zor bir dönemde olacağım için sormuştum. bu durumda tercih sonucunu beklemek daha mantıklıymış.
İstenen belgeler için Kılavuzu oku diyen arkadaşların da kılavuzu daha iyi okumasını tavsiye ederim  |
|
Başa dön |
|
 |
|