|
Yazar |
Mesaj |
Layezal Çömez Üye

|
Tarih: Sal Ekm 01, 2013 9:18 pm Mesaj konusu: Gazi ortodonti |
|
|
Arkadaslar gazi ortodontiyle ilgili bilgisi olan var mi? Hocalar asistanlar vs? |
|
Başa dön |
|
 |
|
ebrugzo Yeni Üye

|
Tarih: Çrş Ekm 02, 2013 9:19 am Mesaj konusu: Re: Gazi ortodonti |
|
|
Layezal yazmış: | Arkadaslar gazi ortodontiyle ilgili bilgisi olan var mi? Hocalar asistanlar vs? |
+1 |
|
Başa dön |
|
 |
dt_09 Çömez Üye

|
Tarih: Çrş Ekm 02, 2013 3:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
çok sıkı olduklarını hocaların doktoralılarla aynı eğitimi vermek istediklerini duydum. birazda dus la glnlere karşı negatif bir durum varmış doktoralı olmadıklaarı için.çok yorucu imiş bi arkadaşıma sordum bizzat gidip görmedim ... |
|
Başa dön |
|
 |
ebrugzo Yeni Üye

|
Tarih: Çrş Ekm 02, 2013 6:03 pm Mesaj konusu: |
|
|
Tşk ederim bilgiler için. |
|
Başa dön |
|
 |
|
dt_09 Çömez Üye

|
Tarih: Çrş Ekm 02, 2013 6:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
ebrugzo yazmış: | Tşk ederim bilgiler için. | rica ederim biraz olumsuz bilgi aldım ama yinede yazılır ) |
|
Başa dön |
|
 |
dtymn Yeni Üye

|
Tarih: Çrş Ekm 02, 2013 8:28 pm Mesaj konusu: |
|
|
dt_09 yazmış: | çok sıkı olduklarını hocaların doktoralılarla aynı eğitimi vermek istediklerini duydum. birazda dus la glnlere karşı negatif bir durum varmış doktoralı olmadıklaarı için.çok yorucu imiş bi arkadaşıma sordum bizzat gidip görmedim ... |
negatif tavrın sebebi ne ki,dusa girmek suç mu anlayamadım ben dün de doktoralılara ders verildiğini dusa girenlere ders verilmediğini duyunca çok şaşırmıştım.sanki dusla girenlere daha çok değer verilmeliymiş gibi geliyor bana  |
|
Başa dön |
|
 |
muscipula Yeni Üye

|
Tarih: Çrş Ekm 02, 2013 8:55 pm Mesaj konusu: |
|
|
dtymn yazmış: | dt_09 yazmış: | çok sıkı olduklarını hocaların doktoralılarla aynı eğitimi vermek istediklerini duydum. birazda dus la glnlere karşı negatif bir durum varmış doktoralı olmadıklaarı için.çok yorucu imiş bi arkadaşıma sordum bizzat gidip görmedim ... |
negatif tavrın sebebi ne ki,dusa girmek suç mu anlayamadım ben dün de doktoralılara ders verildiğini dusa girenlere ders verilmediğini duyunca çok şaşırmıştım.sanki dusla girenlere daha çok değer verilmeliymiş gibi geliyor bana  |
onlara verilen dersler üzerinden hocalar para kazanıyor. dus ve doktora farkı hocalar için çok açık aslında. |
|
Başa dön |
|
 |
Kuzucu Kıdemli Üye

|
Tarih: Prş Ekm 03, 2013 6:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
ben o okulunda bölümünde ta..... |
|
Başa dön |