|
Yazar |
Mesaj |
socialmom Çömez Üye

|
Tarih: Cmt Ekm 12, 2013 6:40 am Mesaj konusu: önümüze bakalım.. |
|
|
bir uzmanlık programına yerleşemeyenler artık önümüze bakma vakti geldi. yeni birbaşlık talep ediyorum 2014 nisan dus şeklinde...
çalışmaya ne zaman başlıcaksınız? nerede hata/hatalar yaptınız gelin paylaşalım.. |
|
Başa dön |
|
 |
|
dt_09 Çömez Üye

|
Tarih: Cmt Ekm 12, 2013 7:41 am Mesaj konusu: |
|
|
bnce sınavda boş bırakmayın bi yerlerden hatırlıyorsunuzdur ) |
|
Başa dön |
|
 |
dtskorkmaz Uzman Üye

|
Tarih: Cmt Ekm 12, 2013 7:44 am Mesaj konusu: |
|
|
dt_09 yazmış: | bnce sınavda boş bırakmayın bi yerlerden hatırlıyorsunuzdur ) |
Nedir bu boş bırakma konusu. |
|
Başa dön |
|
 |
Pseudo Çömez Üye

|
Tarih: Cmt Ekm 12, 2013 7:49 am Mesaj konusu: |
|
|
Benim bütün iki seçeneğe indirerek salladıklarım yanlış çıktı. Emin olmadığım soruları boş bıraksaydım en az 2 net fazla yapardım. |
|
Başa dön |
|
 |
|
ebrugzo Yeni Üye

|
Tarih: Cmt Ekm 12, 2013 8:38 am Mesaj konusu: |
|
|
Bence de ben de şimdi olsa boş bırakırdımm. |
|
Başa dön |
|
 |
allure Çömez Üye

|
Tarih: Cmt Ekm 12, 2013 4:31 pm Mesaj konusu: |
|
|
ben 7 soru boş bıraktım. 4'ü hakkında bir fikrim yoktu. kalan üçünü işaretleseydim doğru olanı yapacakmışım. ve bunu sınavdan çıkar çıkmaz arkadaşlardan öğrendim. karnıma ağrılar girdi. moralim nasıl bozuldu anlatamam. 3 net bu yaa
2 şıkka indirirseniz bence işaretleyin. hiç bir fikriniz yoksa boş bırakın
benim başıma gelen budur:D karar tabiki size kalmış
En son allure tarafından Cmt Ekm 12, 2013 5:40 pm tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi |
|
Başa dön |
|
 |
kbra Çömez Üye

|
Tarih: Cmt Ekm 12, 2013 4:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
birde kesinlikle ilk aklına gelen doğrudur derlerya işaretlediyseniz değiştirmeyin benim 3 sorumda böyle gitti. |
|
Başa dön |
|
 |
pirinc Yeni Üye

|
Tarih: Cmt Ekm 12, 2013 7:32 pm Mesaj konusu: |
|
|
19 bos biraktim. Bos biraknak iyidir. Dus belrsizlik sinavi, her soru tartisiliyor, bence ikilemde kalip yanlisi isaretlemek risktir. Bos birakin. İlla ki sizi bir yerde one gecirir. |
|
Başa dön |
|
 |
|
dtburakirfan Yeni Üye

|
Tarih: Cmt Ekm 12, 2013 8:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
eğer bi soruda aşağıdaki önermelerden hangisi doğrudur yanlıştır muhabbeti varsa yüzde 90 içinde sayı yada oran geçen şık cevap olmuyor arkadaşlar.. |
|
Başa dön |
|
 |
socialmom Çömez Üye

|
Tarih: Pzr Ekm 13, 2013 3:28 am Mesaj konusu: |
|
|
Önceki sınavlarda iptal olan sorularda işaretleme yapan herkesin-doğru ya da yanlış olmasına bakılmaksızın- doğru kabul edilmişti. Boş bırakanların doğru kabul edilmedi diye biliyorm. Bu nedenle fikrim olan her soruyu işaretledim. Ama yanlış sayımın artmasından başka bişeye neden olmadı (( |
|
Başa dön |
|
 |
mdnght Yeni Üye

|
Tarih: Pzr Ekm 13, 2013 4:42 am Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar bu dusdatanın ders notları , konu anlatımı birde akademi ders notları arasındaki farkı bilen varmı ?
tekrar hazırlanmak için hangisini almak daha mantıklı olur fikri olan ? |
|
Başa dön |
|
 |
babet Çömez Üye

|
Tarih: Cmt Ekm 19, 2013 4:23 am Mesaj konusu: |
|
|
Bana dus arkadasi lazim bence  |
|
Başa dön |
|
 |
muscipula Yeni Üye

|
Tarih: Pts Ekm 21, 2013 3:10 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ben tamamen bilmedikleriniz haric bir seyler isaretleme taraftariyim. Gercekten bu sinava iyi hazirlanmis kisiler bir yerlerden hatirlayip dogru olani isaretliyor cunku. Bu sinava 2. Girisimdi birincisinde cok iyi bilmiyormusum attigim sorularin cogu yanlisti ama bu sinavda gayet basarili atislar gerceklestirmisim. Tabii ki yanlis olani atmak yerine bos birakmak daha iyi olurdu ama hangisi yanlis bilinmiyor ki. 5 sorudan biri dogru ciksa 5 bosa esit oluyor. Bence istatiksel olarak da mantikli olan bir seyler bilinen soruda atmak. Uzun donem nisan donemi.. Tercihe gore bircok denemeye gireceksiniz, kendiniz deneme cozeceksiniz. Bakin bos birakmak ve sikmak arasinda karasiz kaldiklarinizi isaretleyin sonra da kontrol edin karda misiniz zararda mi? Ona gore taktiginizi belirleyin. |
|
Başa dön |
|
 |
|
szeki Yeni Üye

|
Tarih: Sal Ekm 22, 2013 7:40 am Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar dusa hazırlanmak için e-dentus diye bi site var online ders anlatılıyor.dershaneye gitmeye fiziki imkanları olmayanlar için faydalı olur mu ? daha önce bu şekilde sınava hazırlanan arkadaşlarımız varsa bilgilendirirse iyi olur . |
|
Başa dön |
|
 |
szeki Yeni Üye

|
Tarih: Sal Ekm 22, 2013 11:29 pm Mesaj konusu: |
|
|
bu konuda kimsenin bilgisi yok herhalde
arkadaşlar dusa hazırlanmak için e-dentus diye bi site var online ders anlatılıyor.dershaneye gitmeye fiziki imkanları olmayanlar için faydalı olur mu ? daha önce bu şekilde sınava hazırlanan arkadaşlarımız varsa bilgilendirirse iyi olur . |
|
Başa dön |
|
 |
socialmom Çömez Üye

|
Tarih: Cum Ekm 25, 2013 4:48 am Mesaj konusu: |
|
|
mdnght yazmış: | arkadaşlar bu dusdatanın ders notları , konu anlatımı birde akademi ders notları arasındaki farkı bilen varmı ?
tekrar hazırlanmak için hangisini almak daha mantıklı olur fikri olan ? |
bence bi farkları yok. yeni basımlarını almak mantıklı olabilir. |
|
Başa dön |
|
 |
socialmom Çömez Üye

|
Tarih: Cum Ekm 25, 2013 4:52 am Mesaj konusu: |
|
|
szeki yazmış: | bu konuda kimsenin bilgisi yok herhalde
bu konuda hiçbi fikrim yok. siteyi de ilk kez senden duydum  |
|
Başa dön |
|
 |
|