|
Yazar |
Mesaj |
allure Çömez Üye
|
Tarih: Cum Ekm 25, 2013 6:48 am Mesaj konusu: |
|
|
ben fakülte sekreterine teslim edicem yarın. 2 günde mi başlanıyo :S çok erken değil mi |
|
Başa dön |
|
|
|
Dtefexor Kıdemli Üye
|
Tarih: Cum Ekm 25, 2013 7:02 am Mesaj konusu: |
|
|
2 gun ne yaa off ben bı ay daha evdeyım sanıyodum:p |
|
Başa dön |
|
|
allure Çömez Üye
|
Tarih: Cum Ekm 25, 2013 7:53 am Mesaj konusu: |
|
|
aynen bende:) yasal süre 45 gün değil miydi. evde oturmak güzeldi yaa:p |
|
Başa dön |
|
|
Pelinn Yeni Üye
|
Tarih: Cum Ekm 25, 2013 6:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
Oyle 2 gun degil atama geldikten sonra 2gun icinde atamanin gelmesi de 2-3 haftayi buluyormus. |
|
Başa dön |
|
|
|
Dtefexor Kıdemli Üye
|
Tarih: Cum Ekm 25, 2013 8:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ben de teslim ettim personel mudurlugune atama gelmesı bı ay surer dedıler... |
|
Başa dön |
|
|
gulaan Yeni Üye
|
Tarih: Cmt Ekm 26, 2013 5:59 pm Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaslar peki atamanin geldigini nasil ogrenicez fakulteden mi bildiricekler?? |
|
Başa dön |
|
|
gulaan Yeni Üye
|
Tarih: Cmt Ekm 26, 2013 6:01 pm Mesaj konusu: |
|
|
Yeni yüzyıl üniversitesini kazanan diğer arkadaslar kim acaba? Gerekli belgelerin neler olduğunu ogrenebildi mi?? |
|
Başa dön |
|
|
duszede89 Yeni Üye
|
Tarih: Cmt Ekm 26, 2013 8:09 pm Mesaj konusu: |
|
|
gulaan yazmış: | Arkadaslar peki atamanin geldigini nasil ogrenicez fakulteden mi bildiricekler?? |
Verdiğin ikametgah adresine tebliğ edilcek |
|
Başa dön |
|
|
|
dt-leviathan Uzman Üye
|
Tarih: Cmt Ekm 26, 2013 11:18 pm Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar bana hemen başlıycaksın dediler özel okul olunca atama gelmesini beklemek die bişe sözkonusu olmuomu acaba? |
|
Başa dön |
|
|
gulaan Yeni Üye
|
Tarih: Pzr Ekm 27, 2013 4:55 am Mesaj konusu: |
|
|
dt-leviathan yazmış: | arkadaşlar bana hemen başlıycaksın dediler özel okul olunca atama gelmesini beklemek die bişe sözkonusu olmuomu acaba? |
Bnm bildiğim özel de olsa atama olunca basliyorsun, bende özel üniversite ye girdim atama gelince baslicam dedim tamam dediler, bence onlar uyaniklik yapmislar. Nereye girdiniz? |
|
Başa dön |
|
|
wastedyears Yeni Üye
|
Tarih: Pzr Ekm 27, 2013 5:43 am Mesaj konusu: |
|
|
böyle emrivaki yapmaya çalışan yerler oluyo mu arkadaşlar bi an önce gelip başlaman gerek diye. bir de e-dişhekimi dus konusunda populer iken eski asistanlar ya da hocalar kendi bölümünü kazanmışların bi an önce kendilerine ulaşmasını istiyordu foruma falan yazıp. amaç ne olabilir ki nasıl olsa seve seve gelip başlayacaklar atamaları gelince. belki de daha haklı gerekçeleri vardır benim aklıma gelmemiştir o da olabilir. |
|
Başa dön |
|
|
dt-leviathan Uzman Üye
|
Tarih: Pzr Ekm 27, 2013 6:01 pm Mesaj konusu: |
|
|
gulaan yazmış: | dt-leviathan yazmış: | arkadaşlar bana hemen başlıycaksın dediler özel okul olunca atama gelmesini beklemek die bişe sözkonusu olmuomu acaba? |
Bnm bildiğim özel de olsa atama olunca basliyorsun, bende özel üniversite ye girdim atama gelince baslicam dedim tamam dediler, bence onlar uyaniklik yapmislar. Nereye girdiniz? |
İstanbul aydın a girdim geçen hafta belgeleri öğrenmek için gittiğimde hoca 1 kasımda başlıcaksın dedi bnde anlamadım |
|
Başa dön |
|
|
Yelda Yeni Üye
|
Tarih: Pts Ekm 28, 2013 12:07 am Mesaj konusu: |
|
|
Bn de medipole girdim kayıt oldum 45 gün içinde atamanız gelince başlıcaksnz dediler. |
|
Başa dön |
|
|
|
Dtefexor Kıdemli Üye
|
Tarih: Pts Ekm 28, 2013 1:52 am Mesaj konusu: |
|
|
dt-leviathan yazmış: | gulaan yazmış: | dt-leviathan yazmış: | arkadaşlar bana hemen başlıycaksın dediler özel okul olunca atama gelmesini beklemek die bişe sözkonusu olmuomu acaba? |
İstanbul aydın a girdim geçen hafta belgeleri öğrenmek için gittiğimde hoca 1 kasımda başlıcaksın dedi bnde anlamadım |
Hocaya gorunmeden ortadan kayboldum cagırır falan dıye:) |
|
Başa dön |
|
|
shyowl Kıdemli Üye
|
Tarih: Cum Ksm 01, 2013 7:47 pm Mesaj konusu: |
|
|
sifa unv de de kisa surede baslamamizi istediler.. |
|