|
Yazar |
Mesaj |
mine Uzman Üye

|
Tarih: Cmt Şub 08, 2014 1:35 am Mesaj konusu: ösym aday işlerimleri sistemi yenilenmesi |
|
|
arkadaşlar aranızda benim gibi olanlar var mı bilmiyorum ama aday işlemleri sistemine giripte eğitim bilgilerinde sadece lise bilgileri yazanlar üniversite bilgilerini güncelletmek zorundalar. yaptırmazsanız nolur sınav basvurunuzu sıkıntısız yaparsınız ama eğitiminiz lise göründüğü için ösym ile dans etmek zorunda kalırsınız..dilekçe vs.. ösym çağrı merkezini aradım gerekli belgeler şöyle:
*diploma
*diplomasında notu yazmayanlar için transkript
*aday başvuru formu ile bulunduğunuz ilin sınav koordinatörlüğüne başvurmanız gerekiyor.. Kolay ve stressiz çalışmalar diliyorum.. |
|
Başa dön |
|
 |
|
fcyawuz Yeni Üye

|
Tarih: Cmt Şub 08, 2014 6:49 am Mesaj konusu: |
|
|
bende de sadece lise bilgisi var..sınav başvurunuzda bilgiler güncellenir diyor |
|
Başa dön |
|
 |
mine Uzman Üye

|
Tarih: Cmt Şub 08, 2014 5:40 pm Mesaj konusu: |
|
|
evet öyle yazıyor..ve hatta 1-2 hafta önce aradım sizin dediginiz gibi dedi..abim aracılığıyla birebir sordurdum bilkent ösym.ye gerek yok dediler..ama öyle olmamış drtusu da takip ediyorum arkadasın biri ösym ye dilekçe yazmakla ugrasıyormuş.. ben ösym ye güvenemiyorum o yüzden riske atamıcam..siz bilirsiniz..dün tekrar ösymyi aradıgımda da ne yapmam lazımsa söyleyin uğraştırmayın başvuru zamanında dedim bana söyledikleri buydu.. _________________ aşıkıyım beni çağıran bu DUSun!! |
|
Başa dön |
|
 |
mine Uzman Üye

|
|
Başa dön |
|
 |
|
fcyawuz Yeni Üye

|
Tarih: Cmt Şub 08, 2014 9:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
gideriz koordinatörlüğe hallederiz.. |
|
Başa dön |
|
 |
mercan88 Çömez Üye

|
Tarih: Pts Şub 10, 2014 1:30 am Mesaj konusu: |
|
|
Bu değişikliği dus başvuru tarihleri içerisinde mi yapmamız gerekiyor? Yoksa öncesinde de gidip yapabiliyor muyuz? |
|
Başa dön |
|
 |
Dt_tugcee Yeni Üye

|
Tarih: Pts Şub 10, 2014 2:15 am Mesaj konusu: |
|
|
Telefonla aramıştım bende.Başvurular başladığı zaman dediler bana |
|
Başa dön |
|
 |
mercan88 Çömez Üye

|
Tarih: Pts Şub 10, 2014 3:27 am Mesaj konusu: |
|
|
Dt_tugcee yazmış: | Telefonla aramıştım bende.Başvurular başladığı zaman dediler bana |
çok teşekkürler Tuğçe |
|
Başa dön |
|
 |
|
Dt_tugcee Yeni Üye

|
Tarih: Pts Şub 10, 2014 7:39 am Mesaj konusu: |
|
|
Onemlı degıl  |