|
Yazar |
Mesaj |
Dt DentDus Moderatörü

|
Tarih: Prş Arl 01, 2011 1:04 am Mesaj konusu: MART ÜDS'nin TUS'tan ÖNCE YETİŞMESİ İÇİN HEPBİRLİKTE... |
|
|
Başka bir forumda yazılan bir yazıyı sizlerle paylaşmak istiyorum...
Hep birlikte dilekçe gönderilirse Martta ki ÜDS Nisan Dusu için yetişecek gibi görünüyor.
---- yazmış: | Merhaba dostlar
Bilindiği üzere TIBBİ İNGİLİZCE ARTIK YAPILMAYACAK!
Martta yapılacak ÜDS'nin sonuçlarıda NİSAN TUS/DUS BAŞVURULARINA YETİŞMEYECEK şekilde görünüyor.
Bir çok arkadaşımız bu konuda destek istemiş ve bu duruma çözüm olabilmesi için toplu bir şekilde mail ve fax gönderilme işlemini başlatmış bulunmaktayız...
İşte DİLEKÇE ÖRNEĞİ
İLGİLİ MAKAMA
ÖSYM Duyurularında belirttiğiniz üzere 22.04.2012 İlkbahar TUS/DUS sınavına girecek Onbinlerce adaylardan yalnızca bir tanesiyim. Yasal olarak 18.03.2012 tarihinde yapılacak olan ÜDS Sınavının sonuçlarına göre TUS/DUS sınavına girebilecek ve geleceğimizi belirleyen Tercihlerde bulunacağız.
Geçmişte Tus’dan bir gün önce bile ÖSYM’nin on binlerin tıbbi ingilizce sınavını birkaç saatte açıkladığını hatırlatarak ÜDS sınavının SONUCUNUN, TUS/DUS sınav başvurusundan önce yapılmasını yada TUS BAŞVURULARININ, ÜDS sonuçları açıklandıktan sonraya ertelenmesini mağduriyetimizin giderilmesi adına talep ediyoruz. Ayrıca olası değişiklik ve düzenlemenin kamuoyuna duyurulması planlarımız ve çalışmalarımız açısından önem arz etmektedir.
Yapacağınız düzeltme için şimdiden teşekkürlerimizi sunar Gereğinin yapılmasını arz ederiz.
Adres: İsim Soyisim
İletişim ardesleri :
ÖSYM
MAIL: [email protected]
SAĞLIK BAKANLIĞI
Sağlık bakanına yazmak için: http://www.sbn.gov.tr/UyeGirisi.aspx?ReturnURL=BanaUlasin.aspx?
POSTA: T.C. Sağlık Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Adres: Mithatpasa Cad.No:3 C Blok, 06434 Sihhiye/Ankara |
|
|
Başa dön |
|
 |
|
Dt DentDus Moderatörü

|
Tarih: Cmt Arl 03, 2011 9:22 pm Mesaj konusu: |
|
|
güncell |
|
Başa dön |
|
 |
Dt DentDus Moderatörü

|
Tarih: Sal Arl 06, 2011 6:28 pm Mesaj konusu: |
|
|
drriza yazmış: | Kesinlikle destek verilmeli yoksa küçücük bir farkla dus'a giremeyecek çok kişi olacak... |
+1 |
|
Başa dön |
|
 |
dt2012 Yeni Üye

|
Tarih: Sal Arl 06, 2011 11:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ben muafım ama mail attım |
|
Başa dön |
|
 |
|
Dentistry3 Çömez Üye

|
Tarih: Prş Arl 08, 2011 7:05 pm Mesaj konusu: |
|
|
dt2012 yazmış: | Ben muafım ama mail attım |
Eylülde de aynı sorun olacak
Herkes mail atmalı bencede.. |
|
Başa dön |
|
 |
karen Yeni Üye

|
Tarih: Cum Arl 09, 2011 12:01 am Mesaj konusu: |
|
|
kesinlikle çok ciddi bir konu çözümü ise çok basit. sayısal çoğunluk oluşursa duyarsız kalamayacakları görüşündeyim. destekleyelim lütfen |
|
Başa dön |
|
 |
gizemdt Uzman Üye

|
Tarih: Çrş Şub 08, 2012 8:22 am Mesaj konusu: |
|
|
dt2012 yazmış: | Ben muafım ama mail attım |
duyarlılığınız takdir edilesi... ben de muafım ama size teşekkür ederim. ben de mail attım. |
|
Başa dön |
|
 |
martalos Uzman Üye

|
Tarih: Çrş Şub 08, 2012 8:51 am Mesaj konusu: |
|
|
ben de atıyorum  |
|
Başa dön |
|
 |
|
gizemdt Uzman Üye

|
Tarih: Çrş Şub 08, 2012 4:30 pm Mesaj konusu: |
|
|
dus tarihi açıklandığı zaman kafama ilk takılan şey bu olmuştu, acaba bu takvimi hazırlayanların hiç mi aklına gelmedi yahu, hem kendileri yoruluyor onca maille dilekçeyle boğuşarak hem de gönderen insanlar stres yaşıyor... _________________ bicibici sen ne güzel şeymişsin! |
|
Başa dön |
|
 |
martalos Uzman Üye

|
Tarih: Cum Şub 10, 2012 9:45 am Mesaj konusu: |
|
|
konuya hakim olmayan insanların hazırladığı belli yani... |
|
Başa dön |
|
 |
gizemdt Uzman Üye

|
Tarih: Cum Şub 10, 2012 6:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
her zamanki gibi... yap gitsin yap gitsin... gerisini sonra düşünürüz mantığı... _________________ bicibici sen ne güzel şeymişsin! |
|
Başa dön |
|
 |
|