|
Yazar |
Mesaj |
Dusadayi Yeni Üye

|
Tarih: Pts Nis 14, 2014 6:23 pm Mesaj konusu: Nihayet düzgün bir DUS !.. |
|
|
İlk DUS 'dan bu güne bakacak olursak diğer sınavlarda yapılan hatalar, özensizlikler, çelişkili sorular, hatalı sorular bu sınavda yaşanmadı.
Daha açık ve net sorular tercih edildiği gözlemlenebiliyor.
Önce net marka soruları, sonrakilerde dolaylı marka soruları sorulduğunu hatırlarız..
Dolaylı da olsa bu kez marka sorusu sormamaları da daha düzenli bir gidişat sergiliyor.
Genel olarak iyi bir dus oldu benim şahsi olarak düşüncem bu,
Sürecin bu şekli almasında elbetteki Dus dershanesi dusdatanında faydası büyük.
İptal ettirdiği hatalı sorular, davalar, sosyal baskılar da ösym nin çekidüzen vererek daha ciddi bir sınav hazırlamasını sağladığı aşikar.
Sizlerinde yorumlarını merak ediyorum.
Herkese tekrar geçmiş olsun diyorum. |
|
Başa dön |
|
 |
|
doktorwho Kıdemli Üye

|
Tarih: Pts Nis 14, 2014 7:13 pm Mesaj konusu: |
|
|
Herkese geçmiş olsun açık net sorular tamam ama seçiciliği olmayan sorular bence az çalışanın da yapabileceği sorular çoğunlukta netlerin artacağı yığılmaların olacağını düşünüyorum emeğimizin karşılığını alamayacağız bence kötümser olmak için söylemiyorum önceki sınavlarda hep umut ettik ama puanlar hep arttı bu sınavdada aynısı olacak benim fikrim... |
|
Başa dön |
|
 |
CnTt Yeni Üye

|
Tarih: Sal Nis 15, 2014 3:12 am Mesaj konusu: |
|
|
doktorwho yazmış: | Herkese geçmiş olsun açık net sorular tamam ama seçiciliği olmayan sorular bence az çalışanın da yapabileceği sorular çoğunlukta netlerin artacağı yığılmaların olacağını düşünüyorum emeğimizin karşılığını alamayacağız bence kötümser olmak için söylemiyorum önceki sınavlarda hep umut ettik ama puanlar hep arttı bu sınavdada aynısı olacak benim fikrim... |
+1 diyorum. |
|
Başa dön |
|
 |
refik Kıdemli Üye

|
Tarih: Sal Nis 15, 2014 4:41 am Mesaj konusu: |
|
|
bence anatomi dışında kolay görünümlü olan çeldirici sorular hazırlamış osym .bu sekılde elıycek bızı |
|
Başa dön |
|
 |
|
dtgosa Yeni Üye

|
Tarih: Sal Nis 15, 2014 9:58 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bence,ösym sınav yapmayı öğreniyor gibi. |
|
Başa dön |
|
 |
dtgosa Yeni Üye

|
Tarih: Sal Nis 15, 2014 9:59 pm Mesaj konusu: |
|
|
umarım bundan sonra ki sınavlarda daha iyi olur |
|
Başa dön |
|
 |
kanojoo Kıdemli Üye

|
Tarih: Sal Nis 15, 2014 10:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
doktorwho yazmış: | Herkese geçmiş olsun açık net sorular tamam ama seçiciliği olmayan sorular bence az çalışanın da yapabileceği sorular çoğunlukta netlerin artacağı yığılmaların olacağını düşünüyorum emeğimizin karşılığını alamayacağız bence kötümser olmak için söylemiyorum önceki sınavlarda hep umut ettik ama puanlar hep arttı bu sınavdada aynısı olacak benim fikrim... |
hakli olabilirsiniz evet
insallah gercekten calisan hakkini alir |
|
Başa dön |
|
 |
|