|
Yazar |
Mesaj |
doktorwho Kıdemli Üye

|
Tarih: Prş Nis 17, 2014 7:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
Arkadasım lütfen sakin olalım ne kadar sinirlensekte bunu belli etmeyelim hiç hoş olmuyor |
|
Başa dön |
|
 |
|
formee Kıdemli Üye

|
Tarih: Prş Nis 17, 2014 7:53 pm Mesaj konusu: |
|
|
[quote="dt_fehim"] formee yazmış: | dt_fehim yazmış: | formee yazmış: | ben telle görüştüm. avukat dava falan demedi hatalı oluduğunu düşündüğün soruyu hatırladığın kadarıyla yaz dilekçeni gönder ösym ye bekle dediler. diyelimki hatalı olduğu görüldü otomatikman düzeltilmiyo mu? dava her durumda mı açılıyor? bilgisi öngörüsü olan.
birde bence itiraz edilecekse sonuçlar açıklanmadan etmek daha iyi olacaktır bizler adına, duyarlı olalım |
ilk müracat için dilekçeyi avukatları yazıyor..
ilerleyen süreçte temin edebilirsem arkadaşlarla burdan paylaşabilirim.
ama sonrasında mahkeme yolu açılabilir.
sonuçta her birey kendi dava açması gerekiyor artık. bu davadan kaynaklanan mahkeme vb masraflarda kişiye ait olacak |
anlamadığım soru itiraz edilirse henüz yerleşme aşaması falan olmadığı için herkes adına düzeltilme yapılmıyormu, sonuç açıklanırken? dava ne için. cevabımı doğru sayın diyemi dava açıyoz? maneviyatsa zaten altından kalkamazlar bunca vebalin |
arkadaşlar burası hatalı soru tatrışma başlığı değil
hatalı olup olmayanları diğer başlıkta tartışın!!!
burda hatalı olan sorulara itiraz etmek istiyoruz. zaten herkesin bireysel basvurusunu kabul eidyor dava da olsa bireysel sonuclanıyor
yapmıyorsan yapma
herkes çok gergin. öyleki aynı dilden konuştuğunun yazısını okumuyor yada anlamıyor:D. yazı gidişatı anlamaya yönelik yazılmıştır hiç kimse ösym itirazı anasının karnında öğrenmiyor, ayrıca soru tartışmasıyla sewinç nidasını birbirine karıştırmayalım rica ediyorum. benim soru tartışacak sewiyem zati yok:D forumda cevaplara ne dedilerse eyw dedik  |
|
Başa dön |
|
 |
hasan Yeni Üye

|
Tarih: Cum Nis 18, 2014 1:28 am Mesaj konusu: |
|
|
tus çulara'' sorularda bir yanlışlık varsa düzeltilir siz bize güvenin ticari kaygısı olan kurumların tahrikine kapılmayın'' diye cevap gelmiş. osym ye mail atıp ta cevap alabilen var mı bizden? |
|
Başa dön |
|
 |
doktorwho Kıdemli Üye

|
Tarih: Cum Nis 18, 2014 1:57 am Mesaj konusu: |
|
|
Ben konuştum avukat beyle yarın dilekçeyi mektup usulü göndereceğiz sanırım |
|
Başa dön |
|
 |
|
formee Kıdemli Üye

|
Tarih: Cum Nis 18, 2014 6:39 pm Mesaj konusu: |
|
|
ankara dışından olupta itiraz eden varmı. nasıl bir yol izlediniz. bana ankara şubeye gelin dediler ordan yürütülüyormuş işlemler.
dilekçeyi bana maillle ulaştırabilecek varmı? |
|
Başa dön |
|
 |
dt_fehim Çömez Üye

|
Tarih: Pzr Nis 20, 2014 12:13 am Mesaj konusu: |
|
|
formee yazmış: | dt_fehim yazmış: | formee yazmış: | ben telle görüştüm. avukat dava falan demedi hatalı oluduğunu düşündüğün soruyu hatırladığın kadarıyla yaz dilekçeni gönder ösym ye bekle dediler. diyelimki hatalı olduğu görüldü otomatikman düzeltilmiyo mu? dava her durumda mı açılıyor? bilgisi öngörüsü olan.
birde bence itiraz edilecekse sonuçlar açıklanmadan etmek daha iyi olacaktır bizler adına, duyarlı olalım |
ilk müracat için dilekçeyi avukatları yazıyor..
ilerleyen süreçte temin edebilirsem arkadaşlarla burdan paylaşabilirim.
ama sonrasında mahkeme yolu açılabilir.
sonuçta her birey kendi dava açması gerekiyor artık. bu davadan kaynaklanan mahkeme vb masraflarda kişiye ait olacak |
anlamadığım soru itiraz edilirse henüz yerleşme aşaması falan olmadığı için herkes adına düzeltilme yapılmıyormu, sonuç açıklanırken? dava ne için. cevabımı doğru sayın diyemi dava açıyoz? maneviyatsa zaten altından kalkamazlar bunca vebalin |
Arkadaşlar artık itiraz diye bir şey yok sorular açıklanmıyor! açıklanmayan-ortada olmayan şeyin itirazı mı olur ? diye bir yanıt geliyor ösym den
o nedenle dava açmak gerekiyor. kim açarsa sadece kendisine faydası oluyor sonucu sadece kendisinin ki düzeliyor. maalesef ösym diğerlerini düzeltmiyor.
o nedenle dusdata ciddi düşünenlere avukatları vasıtasıyla yol gösteriyor.
elbette mahkeme masrafları size ait oluyor |
|
Başa dön |
|
 |
DrHoroz Kıdemli Üye

|
Tarih: Çrş Nis 23, 2014 6:07 am Mesaj konusu: |
|
|
arkadaslar dilekce ornegi olan bana email seklinde atabilirmi? [email protected] lutfen acil. |
|
Başa dön |
|
 |
DrHoroz Kıdemli Üye

|
Tarih: Prş Nis 24, 2014 3:58 am Mesaj konusu: |
|
|
arkadaslar elinde dilekcesi olan yokmu? |
|
Başa dön |
|
 |
|
margee Yeni Üye

|
Tarih: Cum Nis 25, 2014 1:32 am Mesaj konusu: |
|
|
Şuanda da itiraz edilebiliyor mu süresi doldu mu? |
|
Başa dön |
|
 |
DrHoroz Kıdemli Üye

|
Tarih: Cum Nis 25, 2014 5:29 am Mesaj konusu: |
|
|
margee yazmış: | Şuanda da itiraz edilebiliyor mu süresi doldu mu? |
hocam ben bugun dilekcemi yolladim.sorulara sinavdan sonra 3 gun icerisinde itiraz ediliyordu.ama artik sorular aciklanmadigi icin sacma oluyor ilk 3 gun.ben yine sansimi deneyim dedim.dersaneyle gorustum yardimci oluyorlar.dava acmak icin yolluyoruz dilekceyi.yollahyan meslekdaslariizda varmis.hakkinizi arayin derim.ben arayacagim... |
|
Başa dön |
|
 |
DrHoroz Kıdemli Üye

|
Tarih: Çrş Hzr 25, 2014 11:53 pm Mesaj konusu: |
|
|
hatali sorular icin dava dun itibari ile acilmis bulunmakta.ben ve bir hekim arkadasimiz basvurdu.koca dus camiasindan 2 kisi.... yazik..... |
|
Başa dön |
|
 |
|