|
Yazar |
Mesaj |
mine Uzman Üye
|
Tarih: Cmt Nis 19, 2014 7:55 pm Mesaj konusu: |
|
|
amin.. _________________ aşıkıyım beni çağıran bu DUSun!! |
|
Başa dön |
|
|
|
margee Yeni Üye
|
Tarih: Cmt Nis 19, 2014 10:55 pm Mesaj konusu: |
|
|
Radyoloji hocası kaan hoca cevaba ameloblastoma demiyor arkadaşlar, keratokist varsa şıklarda o da doğru diyor. Ama bazı kursiyerler şıklarda keratokist yoktu diye iddia ediyormuş, o kursiyerler kim çok merak ettim bu kadar kişi keratokist nasıl işaretledi o zaman |
|
Başa dön |
|
|
Smear Yeni Üye
|
Tarih: Cmt Nis 19, 2014 11:02 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ayy sinava hazirlandigima pisman oldum su bi haftada egitim sistemimiz cin iskencesini gecer heralde |
|
Başa dön |
|
|
drdtschipol Çömez Üye
|
Tarih: Cmt Nis 19, 2014 11:11 pm Mesaj konusu: |
|
|
margee yazmış: | Radyoloji hocası kaan hoca cevaba ameloblastoma demiyor arkadaşlar, keratokist varsa şıklarda o da doğru diyor. Ama bazı kursiyerler şıklarda keratokist yoktu diye iddia ediyormuş, o kursiyerler kim çok merak ettim bu kadar kişi keratokist nasıl işaretledi o zaman | kim ne iddia ederse etsin soruda 17 yaş bilgisi vardı,ameloblastoma 35 yaş 3-4.dekatlarda ramusa tırmanan local invaziv hatta borderline lezyondur,odontojenik keratokistle de ayrımı zaten görülme yaşı ile yapılıyordu,keratokist gençlerde ve erken adult larda görülür,bu kadar net bilgiler varken ameloblastoma doğru cevaptır diye ısrar eden meslektaşlarımı tebrik edyorum:) |
|
Başa dön |
|
|
|
margee Yeni Üye
|
Tarih: Pzr Nis 20, 2014 12:06 am Mesaj konusu: |
|
|
drdtschipol yazmış: | margee yazmış: | Radyoloji hocası kaan hoca cevaba ameloblastoma demiyor arkadaşlar, keratokist varsa şıklarda o da doğru diyor. Ama bazı kursiyerler şıklarda keratokist yoktu diye iddia ediyormuş, o kursiyerler kim çok merak ettim bu kadar kişi keratokist nasıl işaretledi o zaman | kim ne iddia ederse etsin soruda 17 yaş bilgisi vardı,ameloblastoma 35 yaş 3-4.dekatlarda ramusa tırmanan local invaziv hatta borderline lezyondur,odontojenik keratokistle de ayrımı zaten görülme yaşı ile yapılıyordu,keratokist gençlerde ve erken adult larda görülür,bu kadar net bilgiler varken ameloblastoma doğru cevaptır diye ısrar eden meslektaşlarımı tebrik edyorum:) |
Kesinlikle katılıyorum o 17 yaşın boşuna olmadığını düşünüyorum. Yoksa ikisinin ayrımı histolojik zaten. |
|
Başa dön |
|
|
drdtschipol Çömez Üye
|
Tarih: Pzr Nis 20, 2014 12:46 am Mesaj konusu: |
|
|
margee yazmış: | drdtschipol yazmış: | margee yazmış: | Radyoloji hocası kaan hoca cevaba ameloblastoma demiyor arkadaşlar, keratokist varsa şıklarda o da doğru diyor. Ama bazı kursiyerler şıklarda keratokist yoktu diye iddia ediyormuş, o kursiyerler kim çok merak ettim bu kadar kişi keratokist nasıl işaretledi o zaman | kim ne iddia ederse etsin soruda 17 yaş bilgisi vardı,ameloblastoma 35 yaş 3-4.dekatlarda ramusa tırmanan local invaziv hatta borderline lezyondur,odontojenik keratokistle de ayrımı zaten görülme yaşı ile yapılıyordu,keratokist gençlerde ve erken adult larda görülür,bu kadar net bilgiler varken ameloblastoma doğru cevaptır diye ısrar eden meslektaşlarımı tebrik edyorum:) |
Kesinlikle katılıyorum o 17 yaşın boşuna olmadığını düşünüyorum. Yoksa ikisinin ayrımı histolojik zaten. | az önce dusdata nın sitesindeki sınavla ilgili yazılanları inceledim,soruyu hocaya ilk soran arkadaş eksik ve yanlış bilgiler vermiş ,şıklarda o.keratokist yoktu dentigeröz kist vardı demiş ee bu bilgi kirliliğinde de hocanın verdiği cevap kaçınılmaz bir şekilde ameloblastoma olmuş;durum bundan ibaret |
|
Başa dön |
|
|
buyukbaskan Yeni Üye
|
Tarih: Pzr Nis 20, 2014 1:13 am Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar genetik sorusunun cevabı kesin topoizomerazmı yoksa benim gibi helikaz yapıp umutlanan var mı soruda tam olarak ne soruluyordu |
|
Başa dön |
|
|
refik Kıdemli Üye
|
Tarih: Pzr Nis 20, 2014 1:31 am Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar sınavda her iki sorunun cevabı da keratokisttir.dentijeröz kisti kim uyduruyorsa öyle bişiy yok |
|
Başa dön |
|
|
|
Pseudo Çömez Üye
|
Tarih: Pzr Nis 20, 2014 1:33 am Mesaj konusu: |
|
|
tamam hocam sen öyle diyosan... |
|
Başa dön |
|
|
dtant Yeni Üye
|
Tarih: Pzr Nis 20, 2014 1:34 am Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaslar ben ameloblastoma yaptım cevap nedir bilemem ama bızım kıtapcıgımızda dentıjeröz kist vardı.. Hatta o sıkkı ısaretleyen arkadaslarda varmıs.. |
|
Başa dön |
|
|
hasan Yeni Üye
|
Tarih: Pzr Nis 20, 2014 1:38 am Mesaj konusu: |
|
|
sorular iyice karıştı... |
|
Başa dön |
|
|
refik Kıdemli Üye
|
Tarih: Pzr Nis 20, 2014 1:38 am Mesaj konusu: |
|
|
dtant yazmış: | Arkadaslar ben ameloblastoma yaptım cevap nedir bilemem ama bızım kıtapcıgımızda dentıjeröz kist vardı.. Hatta o sıkkı ısaretleyen arkadaslarda varmıs.. | dentijeroz kıst de nebılıyım d sıkkı falandır |
|
Başa dön |
|
|
buyukbaskan Yeni Üye
|
Tarih: Pzr Nis 20, 2014 4:24 am Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar genetik sorusunun cevabı kesin topoizomerazmı yoksa benim gibi helikaz yapıp umutlanan var mı soruda tam olarak ne soruluyordu |
|
Başa dön |
|
|
|
mine Uzman Üye
|
Tarih: Pzr Nis 20, 2014 4:33 am Mesaj konusu: |
|
|
süpersarmalı rahatlatanı soruyordu yanlış hatırlamıyorsam _________________ aşıkıyım beni çağıran bu DUSun!! |
|
Başa dön |
|
|
buyukbaskan Yeni Üye
|
Tarih: Pzr Nis 20, 2014 4:36 am Mesaj konusu: |
|
|
mine yazmış: | süpersarmalı rahatlatanı soruyordu yanlış hatırlamıyorsam |
süpersarmalı rahatlatanı mı soruyordu yoksa süpersarmal yapının tekrar kapanmasını önleyen yapıyı mı?Her 2 durumda da cevap ne olur ? |
|
Başa dön |
|
|
mine Uzman Üye
|
Tarih: Pzr Nis 20, 2014 4:39 am Mesaj konusu: |
|
|
helikaz sarmalı acar süpersarmalı rahatlatansa topoizomeraz benim bildigim yani artık bildiklerimden bile emin olamıyorum _________________ aşıkıyım beni çağıran bu DUSun!! |
|
Başa dön |
|
|
ragip Yeni Üye
|
Tarih: Pzr Nis 20, 2014 6:04 am Mesaj konusu: |
|
|
Bu ameloblostoma ve keratokıst ıkısı de dogru olr dms hoca.acaba osym ıptal edicekmı bu dandık soruyu |
|
Başa dön |
|
|
hasan Yeni Üye
|
Tarih: Pzr Nis 20, 2014 6:10 am Mesaj konusu: |
|
|
ragip yazmış: | Bu ameloblostoma ve keratokıst ıkısı de dogru olr dms hoca.acaba osym ıptal edicekmı bu dandık soruyu |
valla böyle giderse 2 den fazla soru iptal olacak gibi |
|
Başa dön |
|
|
|
Pseudo Çömez Üye
|
Tarih: Pzr Nis 20, 2014 6:15 am Mesaj konusu: |
|
|
Meslek hayatını biyopsi sonuçlarını inceleyerek ve Türkiye'nin önemli üniversitelerinden birinde oral patoloji dersi vererek geçirmiş bir hocamız bile kararsız kalıyorsa, bize aquaporin 2 yemek düşer. 600 doktora öğrencisi aldıktan sonra kalan tek tük kontenjanları DUS kadrosu diye dağıtırsan milleti elemek için ahiret sualleri sormak zorunda kalırsın işte. Çapa, Gazi gibi okullara DUS'la değil dozerle girmek lazım. |
|
Başa dön |
|
|
dtskorkmaz Uzman Üye
|
Tarih: Pzr Nis 20, 2014 6:35 am Mesaj konusu: |
|
|
Pseudo yazmış: | Meslek hayatını biyopsi sonuçlarını inceleyerek ve Türkiye'nin önemli üniversitelerinden birinde oral patoloji dersi vererek geçirmiş bir hocamız bile kararsız kalıyorsa, bize aquaporin 2 yemek düşer. 600 doktora öğrencisi aldıktan sonra kalan tek tük kontenjanları DUS kadrosu diye dağıtırsan milleti elemek için ahiret sualleri sormak zorunda kalırsın işte. Çapa, Gazi gibi okullara DUS'la değil dozerle girmek lazım. |
Doktora tamamen kaldırılmadan düzelmez bu rezillik... |
|
Başa dön |
|
|
|