|
Yazar |
Mesaj |
Saidi Çömez Üye

|
Tarih: Pzr Nis 20, 2014 7:41 pm Mesaj konusu: Kaç kere girmeli |
|
|
Arkadaşlar benim 3. Girişim be seferde ne yazikki pek olacağını sanmıyorum tekrar girmek istiyorum bir bir fikir verirseniz çok mutlu olurum |
|
Başa dön |
|
 |
|
Pseudo Çömez Üye

|
Tarih: Pzr Nis 20, 2014 7:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
Kaç net bekliyorsunuz? Tekrar girerseniz nihayi hedefiniz olan net kaçtır? |
|
Başa dön |
|
 |
Saidi Çömez Üye

|
Tarih: Pzr Nis 20, 2014 7:55 pm Mesaj konusu: |
|
|
2. Sinde 83 yapmıştım ama bunda sanırım ondan düşük olacak 80 gibi bir kere daha girsem gene 90 üstü bir hedefle girecegim |
|
Başa dön |
|
 |
Pseudo Çömez Üye

|
Tarih: Pzr Nis 20, 2014 8:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
80-83 net hiç de az değil. Bence gayet az yolunuz kalmış. Uzansanız tutacaksınız. Zaten bu saatten sonra geri dönemeyecek kadar çok mesafe katetmişsiniz. |
|
Başa dön |
|
 |
|
Saidi Çömez Üye

|
Tarih: Pzr Nis 20, 2014 8:09 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ilgilendihiniz için çok teşekkür ederim benim sıkıntım bayadir mesleğe verdiğim ara |
|
Başa dön |
|
 |
Pseudo Çömez Üye

|
Tarih: Pzr Nis 20, 2014 8:18 pm Mesaj konusu: |
|
|
Evet maalesef insan hayatında 6 ayın bile çok önemli olduğu bir çağdayız. Tarih boyunca görülmemiş varlık ve imkanlar içinde olduğumuz halde, koşmayı bir an bıraksak muhtaç duruma düşeceğimiz tezatlı bir yoklukla cebelleşiyoruz. Terapatik aralığı tehlikeli derecede daralmış bir refah çağı... |
|
Başa dön |
|
 |
mine Uzman Üye

|
Tarih: Pzr Nis 20, 2014 8:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
beğenme butonu olsaydı keske _________________ aşıkıyım beni çağıran bu DUSun!! |
|
Başa dön |
|
 |
Saidi Çömez Üye

|
Tarih: Pzr Nis 20, 2014 8:32 pm Mesaj konusu: |
|
|
Evet bencede esasen bir yere başladım ama aklım hep dusta ve Mutsuz um |
|
Başa dön |
|
 |
|
drdtschipol Çömez Üye

|
Tarih: Pzr Nis 20, 2014 9:38 pm Mesaj konusu: |
|
|
Saidi yazmış: | Evet bencede esasen bir yere başladım ama aklım hep dusta ve Mutsuz um | tüm söyleyeceklerim şahsi kanaatimdir öncelikle belirteyim de sonra birileriyle papaz olmayalım sonuna kadar gitmelisin,yani kazanana kadar kaç kere girdiğinin bir önemi yok,o kadar adsm boşuna açılmadı bir 10 yıl sonra uzmanlık yapmamış bir diş hekiminin periferden öteye geçemeyeceğini düşünüyorum ki günümüzde bile devletin atamalarına binlerce kişi başvuruyor gerçekten çok az alım yapılıyor ilçe devlet hastanesi çoğunlukta alım yapıyorlar olursa da doğudan bir kaç tane adsm...TDB ne yazık ki dus a karşı çıkmıştır,desteklememiştir hatta bildiğim kadarıyla yasanın iptali için de başvuru da bulunmuştu,ama dus a karşı çıkan hocaların ve tdb deki yetkililerin orada şurada buradaki yeğen-akrabalarının illa ki bir fakültede doktora yaptığını görürsünüz,torpiliniz yoksa dus gerçekten tek şans ve seçenek olarak elimizde kalıyor o yüzden kıymetini bilip ona sımsıkı tutunmak lazım  |
|
Başa dön |
|
 |
ltfy Ordinaryus Üye

|
Tarih: Pzr Nis 20, 2014 10:27 pm Mesaj konusu: |
|
|
drdtschipol yazmış: | Saidi yazmış: | Evet bencede esasen bir yere başladım ama aklım hep dusta ve Mutsuz um | tüm söyleyeceklerim şahsi kanaatimdir öncelikle belirteyim de sonra birileriyle papaz olmayalım sonuna kadar gitmelisin,yani kazanana kadar kaç kere girdiğinin bir önemi yok,o kadar adsm boşuna açılmadı bir 10 yıl sonra uzmanlık yapmamış bir diş hekiminin periferden öteye geçemeyeceğini düşünüyorum ki günümüzde bile devletin atamalarına binlerce kişi başvuruyor gerçekten çok az alım yapılıyor ilçe devlet hastanesi çoğunlukta alım yapıyorlar olursa da doğudan bir kaç tane adsm...TDB ne yazık ki dus a karşı çıkmıştır,desteklememiştir hatta bildiğim kadarıyla yasanın iptali için de başvuru da bulunmuştu,ama dus a karşı çıkan hocaların ve tdb deki yetkililerin orada şurada buradaki yeğen-akrabalarının illa ki bir fakültede doktora yaptığını görürsünüz,torpiliniz yoksa dus gerçekten tek şans ve seçenek olarak elimizde kalıyor o yüzden kıymetini bilip ona sımsıkı tutunmak lazım  |
sana fazlasıyla katılıyorum:) ve bir şeyi gerçekten çok istiyorsan vazgeçmeden sonuna kadar gitmelisin derim _________________ bi kere de şans bana gülsün |
|
Başa dön |
|
 |
duszede89 Yeni Üye

|
Tarih: Pzr Nis 20, 2014 11:18 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ben de 3 kere girdim,ya ortodonti ya hiç diye.denemelerde 100 un uzerine cıkıp dusta sacma sapan netler yaptım.ama asla vazgecmek aklımın ucundan geçmedi.gercekten istiyorsan vazgecme derim ben |
|
Başa dön |
|
 |
dawye Çömez Üye

|
Tarih: Pts Nis 21, 2014 10:55 am Mesaj konusu: |
|
|
vazgeçme erteleme..çalışırken hep aklımda olan söz..sonuna kadar çalış saygılar |
|
Başa dön |
|
 |
dtazygos Yeni Üye

|
Tarih: Sal Nis 22, 2014 7:19 am Mesaj konusu: |
|
|
bencede başladığın işi yarım bırakma devam et.inş hedefine ulaşırsın... vazgeçme... |
|
Başa dön |
|
 |
|
|