|
Yazar |
Mesaj |
dtskorkmaz Uzman Üye

|
Tarih: Pzr Nis 20, 2014 5:17 am Mesaj konusu: Kaç puan kaç net hangi sıralama ve ilk tercih. ÖNEMLİ! |
|
|
Arkadaşlar rica ediyorum çorba yapmadan ve eksiklik olmadan yazalım şunu sonra toparlamak için uğraşıp duruyoruz.
RİCA EDİYORUM LÜTFEN düzenli ve sakin bir şekilde yazalım.
Örnek formu kopyala yapıştır yapıp doldurabilirsiniz.
İlk tercih kısmını tam karar vermeden doldurmak istemeyenler olabilir, bence siz tahmini bir yer yazın sonra değiştirmek isterseniz bana mesaj atarsınız editlerim.
Bunu yapabilirsek çok işimize yarayacak eminim.
SIRALAMA:
İLK TERCİH:
Örnektir
SIRALAMA: 221
NET: 84.75
İLK TERCİH: ODTÜ Perio vs vs gibi. |
|
Başa dön |
|
 |
|
drdtschipol Çömez Üye

|
Tarih: Pzr Nis 20, 2014 5:33 am Mesaj konusu: |
|
|
sonuçlar mı açıklandı??? böyle bir başlık enteresan olmuş açıkçası,bu arada odtü ye bir diş hekimliği fakültesi gerçekten şart,o yeşilliğin cazibesini hep mühendisler mi yaşasın yani:) |
|
Başa dön |
|
 |
Pseudo Çömez Üye

|
Tarih: Pzr Nis 20, 2014 5:35 am Mesaj konusu: |
|
|
Evet S-P-N-İ şeklinde ezberliyebilirsiniz. Fosforlu kalemle üstünü çizdim. Bombayı buraya bıraktım. Bidahaki sınavda buradan soru bekliyoruz arkadaşlar. Geçen sefer sitenin tasarımını yapan kişinin soyadını sordular. Şimdi bi ara veriyoruz. |
|
Başa dön |
|
 |
dtskorkmaz Uzman Üye

|
Tarih: Pzr Nis 20, 2014 5:39 am Mesaj konusu: |
|
|
Pseudo yazmış: | Evet S-P-N-İ şeklinde ezberliyebilirsiniz. Fosforlu kalemle üstünü çizdim. Bombayı buraya bıraktım. Bidahaki sınavda buradan soru bekliyoruz arkadaşlar. Geçen sefer sitenin tasarımını yapan kişinin soyadını sordular. Şimdi bi ara veriyoruz. |
Samsun Pazarında Nargile İçtim şeklinde kodladık onu zaten. Ayrıca bu eski bir kuzey kore board sınavı sorusudur kendisi. |
|
Başa dön |
|
 |
|
Pseudo Çömez Üye

|
Tarih: Sal Nis 22, 2014 6:47 pm Mesaj konusu: |
|
|
dtskorkmaz yazmış: | Pseudo yazmış: | Evet S-P-N-İ şeklinde ezberliyebilirsiniz. Fosforlu kalemle üstünü çizdim. Bombayı buraya bıraktım. Bidahaki sınavda buradan soru bekliyoruz arkadaşlar. Geçen sefer sitenin tasarımını yapan kişinin soyadını sordular. Şimdi bi ara veriyoruz. |
Samsun Pazarında Nargile İçtim şeklinde kodladık onu zaten. Ayrıca bu eski bir kuzey kore board sınavı sorusudur kendisi. |
-Evet arkadaşlar ne demiştik, prostolökotrien b519 interferon tetaları abuzittin mi?
- .... (Sınıfta önlerden bir-iki kız sessizce cevap verir)
-Tebrik ederim arkadaşlar, buradan soru bekliyoruz, bunu bilmeden sınava girmeyin.
- .... (Arkada uğultular yükselir)
♫♫♫ hoppa gangam sıtayl!!! ♫♫♫ |
|
Başa dön |
|
 |
|