|
Yazar |
Mesaj |
lapoderosa Yeni Üye

|
Tarih: Çrş Nis 23, 2014 6:15 am Mesaj konusu: 2014 Nisan Cerrahi Düşünen arkadaşlar,derece ve Uni tercihi |
|
|
Arkadaşlar 2014 nisan dus unda cerrahi düşünen arkadaşlar derecelerini ve yazmayı planladıkları yerleri yazabilir mi, yığılım yapmadan düzgün tercih yapabilmemiz adına... |
|
Başa dön |
|
 |
|
ltfy Ordinaryus Üye

|
Tarih: Çrş Nis 23, 2014 6:29 am Mesaj konusu: |
|
|
sıralama 44
tercih marmara cerrahi ya sen? _________________ bi kere de şans bana gülsün |
|
Başa dön |
|
 |
erdent Çömez Üye

|
Tarih: Çrş Nis 23, 2014 10:55 pm Mesaj konusu: |
|
|
bu başlığı biraz canlandırsak ya:) 160. oldum puan 61,29 87,75 net.
cerrahi istiyorum ben de. |
|
Başa dön |
|
 |
ltfy Ordinaryus Üye

|
Tarih: Çrş Nis 23, 2014 11:16 pm Mesaj konusu: |
|
|
erdent yazmış: | bu başlığı biraz canlandırsak ya:) 160. oldum puan 61,29 87,75 net.
cerrahi istiyorum ben de. |
nereleri tercih edeceksin? cerrahi yazacak diğer arkadaşlarda yazarsa rahatlıkla tercihlerimizi oluşturabiliriz _________________ bi kere de şans bana gülsün |
|
Başa dön |
|
 |
|
erdent Çömez Üye

|
Tarih: Çrş Nis 23, 2014 11:53 pm Mesaj konusu: |
|
|
öncelikli tercihim samsun olacak. tabi bu başlıkta herkes yazarsa nereleri düşündüğünü ona göre daha net bi karar verebilirim. çünkü çok fazla perifere gitmek istemiyorum. ona göre endoya da kayabilir gönlüm |
|
Başa dön |
|
 |
ltfy Ordinaryus Üye

|
Tarih: Prş Nis 24, 2014 12:04 am Mesaj konusu: |
|
|
samsun benim aklımı çok karıştırıyo son anda bi ihtimal en sona yazabilirim çünkü samsunda yaşayabilirm diye düşünüyorum ama çooook düşük bi ihtimal orayı yazarm:) _________________ bi kere de şans bana gülsün |
|
Başa dön |
|
 |
lapoderosa Yeni Üye

|
Tarih: Prş Nis 24, 2014 12:57 am Mesaj konusu: |
|
|
164. yüm bende, diğer yapılan tercihlere göre şekillendircem nereyi yazacağımı.. |
|
Başa dön |
|
 |
ltfy Ordinaryus Üye

|
Tarih: Prş Nis 24, 2014 1:00 am Mesaj konusu: |
|
|
bizden başka cerrahi isteyen yok galiba _________________ bi kere de şans bana gülsün |
|
Başa dön |
|
 |
|
lapoderosa Yeni Üye

|
Tarih: Prş Nis 24, 2014 1:20 am Mesaj konusu: |
|
|
Vardır bence ama yazmaya rağbet yok gibi görünüyor ^^ |
|
Başa dön |
|
 |
erdent Çömez Üye

|
Tarih: Prş Nis 24, 2014 1:24 am Mesaj konusu: |
|
|
İlla ki var. Yoksa da bana uyar, yazarim mis gibi samsun:))) |
|
Başa dön |
|
 |
ltfy Ordinaryus Üye

|
Tarih: Prş Nis 24, 2014 1:31 am Mesaj konusu: |
|
|
25 yök 5 sb kontenjanı var illaki onların hepsi dolacak şurda güzelce anlaşarak yapsak tercihlerimizi çok çok güzel olur _________________ bi kere de şans bana gülsün |
|
Başa dön |
|
 |
dtkbr Çömez Üye

|
Tarih: Prş Nis 24, 2014 3:19 am Mesaj konusu: |
|
|
lapoderosa yazmış: | 164. yüm bende, diğer yapılan tercihlere göre şekillendircem nereyi yazacağımı.. |
Bende 164.yüm cerrahi ya da pedo tercih edeceğim sanırım ama yer net değil |
|
Başa dön |
|
 |
mk88_38 Kıdemli Üye

|
Tarih: Prş Nis 24, 2014 3:34 am Mesaj konusu: |
|
|
77. yim bende cerrahi düşünüorum erciyes cerrahi düşünüorum bende.. |
|
Başa dön |
|
 |
|
lapoderosa Yeni Üye

|
Tarih: Prş Nis 24, 2014 3:51 am Mesaj konusu: |
|
|
dtkbr yazmış: | lapoderosa yazmış: | 164. yüm bende, diğer yapılan tercihlere göre şekillendircem nereyi yazacağımı.. |
Ben pedo düşünmüyorum, 30 kadrodan diğer arkadaşlar nereleri yazarlarsa kendi sıralamama uygun bi yerleri yazmayı düşünüyorum, ki derecem çok iyi değil bu sebeple bir kesinlik yok tercihimde, bunu da belirteyim... |
|
Başa dön |
|
 |
ruinnn Yeni Üye

|
Tarih: Prş Nis 24, 2014 4:26 am Mesaj konusu: |
|
|
Ege cerrahi hakkında ne düşünüyorsunuz en son 130 lardaki girmiş sağlık bakanlığından döner alamıyorlarmış diye duydum bilgisi olan var mı |
|
Başa dön |
|
 |
dtkbr Çömez Üye

|
Tarih: Prş Nis 24, 2014 4:28 am Mesaj konusu: |
|
|
lapoderosa yazmış: | dtkbr yazmış: | lapoderosa yazmış: | 164. yüm bende, diğer yapılan tercihlere göre şekillendircem nereyi yazacağımı.. |
Ben pedo düşünmüyorum, 30 kadrodan diğer arkadaşlar nereleri yazarlarsa kendi sıralamama uygun bi yerleri yazmayı düşünüyorum, ki derecem çok iyi değil bu sebeple bir kesinlik yok tercihimde, bunu da belirteyim... |
Benim de önceliğim şimdilik pedodan sıralama iyi değil ama mecbur bi yerden tutmaya çalışacağız |
|
Başa dön |
|
 |
erdent Çömez Üye

|
Tarih: Prş Nis 24, 2014 5:00 am Mesaj konusu: |
|
|
ruinnn yazmış: | Ege cerrahi hakkında ne düşünüyorsunuz en son 130 lardaki girmiş sağlık bakanlığından döner alamıyorlarmış diye duydum bilgisi olan var mı |
sağlık bakanlığı gerçekten iyi bi alternatif gibi gözüküyo sıralama bazında baktığımda ama benim de hiç bir fikrim yok.
maaş durumları nasıldır, uzmanlık bittikten sonra mecburilerinı nerelerde ne şartlarda yaparlar... bi cengaver çıkıp aydınlatabilseydi keşke bizleri... |
|
Başa dön |
|
 |
dtkbr Çömez Üye

|
Tarih: Prş Nis 24, 2014 5:53 pm Mesaj konusu: |
|
|
erdent yazmış: | ruinnn yazmış: | Ege cerrahi hakkında ne düşünüyorsunuz en son 130 lardaki girmiş sağlık bakanlığından döner alamıyorlarmış diye duydum bilgisi olan var mı |
sağlık bakanlığı gerçekten iyi bi alternatif gibi gözüküyo sıralama bazında baktığımda ama benim de hiç bir fikrim yok.
maaş durumları nasıldır, uzmanlık bittikten sonra mecburilerinı nerelerde ne şartlarda yaparlar... bi cengaver çıkıp aydınlatabilseydi keşke bizleri... |
Başlık açmayı bilen bi sağlık bakanlığı hakkında kim ne biliyor diye başka açsa herkes aydınlanir bir başlık açacak aranıyor:) |
|
Başa dön |
|
 |
|
dtsevki Yeni Üye

|
Tarih: Cum Nis 25, 2014 12:49 am Mesaj konusu: cerrahi |
|
|
öncelikle çok yararlı bir forum olmuş ancak sadece cerrahi değil de herkesin nereeyi yaxabileceğini görseydik daha ii olurdu. bir de face de filan profilimixde paylaşarak linki diğer insanlarıda buraya çekebilirix sonuçta herkesiçin yararlı bişi.35.yim marmara cerrahi yaxacağım yüksek ihtimal |
|
Başa dön |
|
 |
dtsevki Yeni Üye

|
Tarih: Cum Nis 25, 2014 1:19 am Mesaj konusu: |
|
|
erdent yazmış: | ruinnn yazmış: | Ege cerrahi hakkında ne düşünüyorsunuz en son 130 lardaki girmiş sağlık bakanlığından döner alamıyorlarmış diye duydum bilgisi olan var mı |
maaş durumları nasıldır, uzmanlık bittikten sonra mecburilerinı nerelerde ne şartlarda yaparlar... bi cengaver çıkıp aydınlatabilseydi keşke bizleri... | ege cerrahi ye çok ii değil demişlerdi faxla bişi yapılmıomuş vs ancak ilk sadece bir duyum tabi |
|
Başa dön |
|
 |
|