|
Yazar |
Mesaj |
kanojoo Kıdemli Üye

|
Tarih: Cum May 02, 2014 2:12 am Mesaj konusu: kaynaklar? |
|
|
arkadaşlar burada kaynakları tartışsak?
temel ve klinik olarak ayrı ayrı değerlendirdiğimizde hangi kaynaklardan daha fazla yararlandınız ve önerirsiniz derece yapan arkadaşlar yardımcı olurlarsa seviniriz
datanın kaynaklarının bazısında gereksiz çok fazla teferrruat var (cerrahi vs özellikle) bence . |
|
Başa dön |
|
 |
|
ltfy Ordinaryus Üye

|
Tarih: Cum May 02, 2014 2:16 am Mesaj konusu: |
|
|
cerrahi hocamızın derste söylediğini paylaşayım; cerrahi teknikler nasıl yapılırı çok bilmenize gerek yok, tekniklerin adı ne işe yaradığı endikasyon kontraendikasyon avantaj dezavantaj gibi şeyler çok daha önemli demişti. _________________ bi kere de şans bana gülsün |
|
Başa dön |
|
 |
kanojoo Kıdemli Üye

|
Tarih: Cum May 02, 2014 2:36 am Mesaj konusu: |
|
|
paylaşım için teşekkürler ltfy
ben dersaneye gitmeden çalışmış olan biri olaraktan sorduydum
bu tarz paylaşmlar dersaneye gidemeyenler için çok yararlı tabiki |
|
Başa dön |
|
 |
duscanavari Yeni Üye

|
Tarih: Cum May 02, 2014 6:32 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ortodonti için ege üniversitesinin internetteki tezlerini öneririm.Tezlerin içinden işinize yarayan konuları seçin.Radyo için de aynı şekilde.
Protezde ölçü maddeleriyle alakalı egenin sayfasında çok güzel bir ders notu var slayt şeklinde, mutlaka onu yükleyin.
Ve bence DUS odaklı tüm yayınların soru bankalarını alıp çözün.Çok yararını görürsünüz. |
|
Başa dön |
|
 |
|
dawye Çömez Üye

|
Tarih: Cmt May 03, 2014 3:42 am Mesaj konusu: |
|
|
arkadaslar ben sadece data kullandım konu olarak gayet iyidi..sorular da fena degil hakimiyet arttıkca daha guzel anlıyorsunuz herseyi..sorulara data artı tusem klinik cozdum ama tusem klinike bakmaya gerek yok diyorum.. _________________ vazgeçme erteleme |
|
Başa dön |
|
 |
dtazygos Yeni Üye

|
Tarih: Cum May 09, 2014 8:14 pm Mesaj konusu: |
|
|
bence temel dusem gayet net ve öz bilgi içeriyor.kliniklerde data cerrahi ve orto hariç iyiydi.soru bankaları olarak ise her türlü kaynağı çözmeni öneririm.kolay gelsin...başarılar diliyorum... |
|
Başa dön |
|
 |
|