|
Yazar |
Mesaj |
dtyildizza Yeni Üye

|
Tarih: Pts May 12, 2014 8:07 pm Mesaj konusu: üdsle geçenler ösymye ing.belgesi yollayacakmı |
|
|
arkadaşlar aklıma takıldı ösymde yazıyodu ' YDS,
ÜDS veya KPDS’den en az 50.000 puan alan adaylar ya da bu puana denk kabul edilen
ulusl
ararası geçerliliği bulunan bir belgeye sahip adaylar (diğer şartları da taşımak kaydıyla)
ilgili
dönemin tercih işleminin son tarihine kadar, geçerli belgelerinin noter onaylı suretini dilekçe ekinde
Merkezimize ulaştırdıkları takdirde tercih işlemi yapab
ileceklerdir'ösym nin yaptığı sınavla geçenlerin göndermesine gerek var mı |
|
Başa dön |
|
 |
|
gmzkrt Yeni Üye

|
Tarih: Pts May 12, 2014 8:15 pm Mesaj konusu: Re: üdsle geçenler ösymye ing.belgesi yollayacakmı |
|
|
dtyildizza yazmış: | arkadaşlar aklıma takıldı ösymde yazıyodu ' YDS,
ÜDS veya KPDS’den en az 50.000 puan alan adaylar ya da bu puana denk kabul edilen
ulusl
ararası geçerliliği bulunan bir belgeye sahip adaylar (diğer şartları da taşımak kaydıyla)
ilgili
dönemin tercih işleminin son tarihine kadar, geçerli belgelerinin noter onaylı suretini dilekçe ekinde
Merkezimize ulaştırdıkları takdirde tercih işlemi yapab
ileceklerdir'ösym nin yaptığı sınavla geçenlerin göndermesine gerek var mı |
YDS, ÜDS veya KPDS’den en az 50.000 puan alan adaylar ya da bu puana denk kabul edilen
uluslararası geçerliliği bulunan bir belgeye sahip adaylar (diğer şartları da taşımak kaydıyla) Diş
Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi için tercih yapabileceklerdir. Adayların yabancı dil muafiyet bilgi
kontrolü tercih aşamasında yapılacaktır. Tercih yapacak adaylardan YDS, ÜDS veya KPDS'den süresi geçerli ve en az 50.000 puanı olan adayların Merkezimiz kayıtlarındaki bilgileri tercih aşamasında
kontrol edilerek tercih işlemi yapmaları sağlanacak, sadece bu puana denk kabul edilen uluslararası
geçerliliği bulunan bir belgeye sahip adaylar ise ilgili dönemin tercih işleminin son tarihine kadar,
geçerli belgelerinin noter onaylı suretini dilekçe ekinde Merkezimize ulaştırdıkları takdirde tercih işlemi
yapabileceklerdir. |
|
Başa dön |
|
 |
dawye Çömez Üye

|
Tarih: Pts May 12, 2014 9:29 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bende üds ile gectim ayri bi islem yapmayacagim adamlar kayitli bilgimi kontrol edecek o kadar zaten toefl vs sinavlar icin gecerli olsa gerek onay falan.. _________________ vazgeçme erteleme |
|
Başa dön |
|
 |
dtyildizza Yeni Üye

|
Tarih: Pts May 12, 2014 10:13 pm Mesaj konusu: |
|
|
cok tesekkur ederim |
|
Başa dön |
|
 |
|
magenta Yeni Üye

|
Tarih: Sal May 13, 2014 2:43 am Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar bende ÜDS ile geçmiştim, daha sonra yds`ye de girdim ancak 50 barajını geçemedim. Üds`m geçerliliğini kaybetmemiştir di mi ? |
|
Başa dön |
|
 |
parasempatikdentist Kıdemli Üye

|
Tarih: Sal May 13, 2014 2:55 am Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar üds kpds süresi 5 yıl geçerli diye biliyorum..doğru mu ya da yeni bir düzenleme getirildi mi bilginiz varmı? |
|
Başa dön |
|
 |
dawye Çömez Üye

|
Tarih: Sal May 13, 2014 5:04 am Mesaj konusu: |
|
|
5yil evet gecerlilik suresi eminim.. _________________ vazgeçme erteleme |
|
Başa dön |
|
 |
parasempatikdentist Kıdemli Üye

|
Tarih: Sal May 13, 2014 5:07 am Mesaj konusu: |
|
|
dawye yazmış: | 5yil evet gecerlilik suresi eminim.. |
tesekkürler dawye  |
|
Başa dön |
|
 |
|
mk88_38 Kıdemli Üye

|
Tarih: Cum May 16, 2014 3:47 pm Mesaj konusu: |
|
|
magenta yazmış: | Arkadaşlar bende ÜDS ile geçmiştim, daha sonra yds`ye de girdim ancak 50 barajını geçemedim. Üds`m geçerliliğini kaybetmemiştir di mi ? | .
Geçtiğiniz sınav baz alınır hocam... |
|
Başa dön |
|
 |
ekinil86 Yeni Üye

|
Tarih: Cum May 16, 2014 6:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar üds yds kpds ile geçenlerin bir belge göndermesine gerek yok dimi kesin???? |
|
Başa dön |
|
 |
white Yeni Üye

|
Tarih: Cum May 16, 2014 7:47 pm Mesaj konusu: |
|
|
ekinil86 yazmış: | Arkadaşlar üds yds kpds ile geçenlerin bir belge göndermesine gerek yok dimi kesin???? | kpds uds yds ,gerek yok. |
|
Başa dön |
|
 |
|